Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

Bil3T

Tuor.pl  

553 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Tuor.pl?

• Tak
      494
    • Nie
      65

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OOjj Panowie i Panie będzie pompa 360 prawie osób w zapowiedzi, walimy nockę? :D

Ostatnio hejtowałeś serwer teraz chcesz grać takich nie przyjmujemy ; x nie no żartuje wbijaj ; d

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Jest oficjalna godzina startu? Jeśli tak możecie mi ją podać?

18 - strona

19 - serwer

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

343 przegląda temat . Propsy. :D

będzie wiecej jeszcze jest dużo czasu a nie kazdy sledzi temat :)

także spokojnie na start będzie ponad 500 graczy ;)

to będzie sex bomba ! ;P

Opublikowano

Myślisz , że on jest znakomitym ddoserem czy tam flooderem bo jak dla mnie to on jest żałosny co on ma z tego , że atakuje inne serwery ? statysfację? jak dlamnie to jest dzieciak typu fubu wózek i atakowanie z koła innych?

Ale spokojnie, ja tylko wiem swoje .. Ale co do Dziecka, tu się mylisz.. Uwierz ;p

To nie jest żaden GhostRider na ''wuzku jak, fóbó'' ;D

Z resztą, tak on ma tylko satysfakcję .. xD

sygnatura.png

Opublikowano

start przełożony z 18 na 19? Nikogo to już nie dziwi, przywykliśmy do robienia w ch0ja z graczy. Nie po do Tuor miał dwa tygodnie to wykończenia serwera aby znowu ruszać z opóźnieniem. Ja wiem że gracze mogą poczekać godzine, ale prawdopodobnie będzie tak jak z resztą privów które sie nie wyrobiły, start przełożony z 18 na 19 potem z 19 na 20 ( max 21) po czym serwer albo rusza o 23 albo nie rusza w cale. I tak większośc graczy siedzi po 4h czekając na start i gówno. No ale tak to już jest z "polskimi dedykami"

Opublikowano

ja pier**ole o 18 miał wystartować kur** co to za administracja ****. Nie no żartuje dobrze że o 19 startuje przynajmniej pierwszą miłość na polsacie obejrzę :DD

Opublikowano

będzie wiecej jeszcze jest dużo czasu a nie kazdy sledzi temat :)

także spokojnie na start będzie ponad 500 graczy ;)

to będzie sex bomba ! ;P

Serwer typu Easy nie należy do takich by szybko padły , ponieważ ludzie grają z chęcią bez różnicy ile stoi czy tydzień / rok liczy się atmosfera otoczenia dalej wszystko samo leci ; x no i oczywiście pomocna administracja odpowiadająca na wszystkie pytania nawet te bez sensu ; d

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

start przełożony z 18 na 19? Nikogo to już nie dziwi, przywykliśmy do robienia w ch0ja z graczy. Nie po do Tuor miał dwa tygodnie to wykończenia serwera aby znowu ruszać z opóźnieniem. Ja wiem że gracze mogą poczekać godzine, ale prawdopodobnie będzie tak jak z resztą privów które sie nie wyrabiją, start przełożony z 18 na 19 potem z 19 na 20 ( max 21) po czym serwer albo rusza o 23 albo nie rusza w cale. I tak większośc graczy siedzi po 4h czekając na start i gówno. No ale tak to już jest z "polskimi dedykami"

Dużo racji masz bo ostatnie serwery to same nie wypały myślę , że ta zła passa się skończy na tym serwerze ;p oby tak było bo stracę głowę

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Forgame :)

To jakieś pomówienia, nic o tym nie wiem, nie robiliśmy im żadnych zabezpieczeń...

Opublikowano

hmm,zobaczymy jak niby jestem dzieckiem to może jakiś administrator sie wypowie na temat łatki.

Tylko Bóg Może Nas Sądzić!

Opublikowano

Dużo racji masz bo ostatnie serwery to same nie wypały myślę , że ta zła passa się skończy na tym serwerze ;p oby tak było bo stracę głowę

Tuor do takich serwerów też się zaliczą, już 1 niewypał miał zobacymy dzisiaj, jeżeli ddosów nie wytrzyma to spadam, bo kolejncyh 2tygodni i 1 GODZINY DŁUZEJ nie będziemy czekać z ekipą. A widząc jaką mają maszyne to już lepszych zabezpieczeń nie kupią

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...