Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

Bil3T

Tuor.pl  

553 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Tuor.pl?

• Tak
      494
    • Nie
      65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

; *

//Topic

Kiedy będzię łatka ?

Gej,pedał, homo ? Na chu* Mi te buziaki ? -.- Diss, gimbazy.. faktycznie pro :)

PS: Ja do Leo nic nie mam, tylko wiem co on ''czasem''robi ;)

sygnatura.png

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm,zobaczymy jak niby jestem dzieckiem to może jakiś administrator sie wypowie na temat łatki.

Pisząc już takie posty widać na jakim poziomie intelektualnym jesteś na razie muszą się uporać z serwerem ,strona oraz teamspeak3 po czym odpiszą ci , łata będzie miała 1-2 MB więc sekundy to są

Tuor do takich serwerów też się zaliczą, już 1 niewypał miał zobacymy dzisiaj, jeżeli ddosów nie wytrzyma to spadam, bo kolejncyh 2tygodni i 1 GODZINY DŁUZEJ nie będziemy czekać z ekipą. A widząc jaką mają maszyne to już lepszych zabezpieczeń nie kupią

Zaliczał się nie pierdo** głupot padł racja , ale odżywa i maja zamiar tą złą passę wszystkich poprzednich serwerów złamać tyle mam do powiedzenia.

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Start o 19... Miał być o 18, mieliście 336 godzin na ogarnięcie serwera (14 dni) . I teraz przekładacie o godzinke, zaraz znowu o godzinkę bo coś i tak do 24, potem napiszcie że administracja zmęczona i serwer leży.

qwjHB.jpg

Opublikowano

Strona z rejestracją zostanie udostępniona o 18.00

Po godzinie od właczęnia rejestracji włączamy serwer.

Sluchaj się ich dalej to będziesz w zime w sandałach chodził :)

Startujemy dzisiaj!

Przecież napisałem, że startujecie 8 marca czytaj dzisiaj ;d

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Opublikowano

Start o 19... Miał być o 18, mieliście 336 godzin na ogarnięcie serwera (14 dni) . I teraz przekładacie o godzinke, zaraz znowu o godzinkę bo coś i tak do 24, potem napiszcie że administracja zmęczona i serwer leży.

przełożyli to przełożyli. Jak nie chce Ci sie czekac to nikt Cie tu nie trzyma Cześć .

Opublikowano

Nie masz czasu nie musisz dziś zacząć można jutro , a co to za różnica o której wystartują tylko by serwer nie padł szybko najlepiej by wgle się nie zacioł ; v

Dobra nie piszcie już godz. startu bo to bez sensu zawsze serwer może wystartować puźniej mi wystarczy , że startuje 08.03.2013r Takie info jest wystarczające by zapobiec takich pytań oraz spamu ciągłego o to samo nauczcie się czytać

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Siemka, jeśli pobrałem klienta z ostatniego startu serwera, to czy teraz będę go mógł używać? Czy muszę od nowa pobierać? Pozdrawiam.

Chyba bedzie potrzebna tylko łatka,ktora bedzie miala 1-2 mb,ale nie wiem dokładnie.

Opublikowano

Siemka, jeśli pobrałem klienta z ostatniego startu serwera, to czy teraz będę go mógł używać? Czy muszę od nowa pobierać? Pozdrawiam.

Możliwe , że będzie łata uzupełniająca luki z poprzedniego clienta

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Nie masz czasu nie musisz dziś zacząć można jutro , a co to za różnica o której wystartują tylko by serwer nie padł szybko najlepiej by wgle się nie zacioł ; v

Dobra nie piszcie już godz. startu bo to bez sensu zawsze serwer może wystartować puźniej mi wystarczy , że startuje 08.03.2013r Takie info jest wystarczające by zapobiec takich pytań oraz spamu ciągłego o to samo nauczcie się czytać

Nie no, wystarczy chociaż napisać że godziny wieczorne i tyle, każdy będzie wiedział o co chodzi .. Bo faktycznie, podawanie ''dokładnych godzin'' Zawsze ulega zmianie na 99.99% ;p

sygnatura.png

Opublikowano

OriginMen19

Co ty kur*a taki aktywny w tym temacie ? Odpowiadasz na wszystkie pytania, komentujesz każdy post. Zamiast spinać dupsko wyłącz kompa i idź na dwór .

qwjHB.jpg

Opublikowano

pamiętajcie, że 3 szansy raczej wam (my gracze) już nie damy. bardzo dużo osób w prezentacji i mam nadzieję, że wszystko wyjdzie tak jak planowaliście.. ;d

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

OriginMen19

Co ty kur*a taki aktywny w tym temacie ? Odpowiadasz na wszystkie pytania, komentujesz każdy post. Zamiast spinać dupsko wyłącz kompa i idź na dwór .

Hhahaa :D .

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

pamiętajcie, że 3 szansy raczej wam (my gracze) już nie damy. bardzo dużo osób w prezentacji i mam nadzieję, że wszystko wyjdzie tak jak planowaliście.. ;d

Jak to mówią.. Do 3 razy sztuka, panie kolego .. xD

sygnatura.png

Opublikowano

OriginMen19

znowu lize dupe administracji bo mysli ze range idiota dostanie;)

@top

ts kiedy?

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

znowu lize dupe administracji bo mysli ze range idiota dostanie;)

@top

ts kiedy?

Harnas, a wiec grasz tu .. Będę miał z kim nou lajfić.. Fuck jea ! ;D

sygnatura.png

Opublikowano

Tak jak na pierwszej odsłonie serwera ,tak jak i na tej cieszy się popularnościa graczy serwer . Forgame robił im zabezpieczenia to nie trzeba się martwić .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...