Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoir.pl [Dedyk]

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pajac yyy ta Dobra robiłeś pare kd masakry itp a bryłki które dawałeś graczom też tworzyłeś po to żeby sprawdzić ich wartości? Btw ja już ci pisałem Sarian to twoja postać za przeproszeniem narucha.... sobie kuponów eq itp przełożyłeś na postać Sarian i nagrałeś głupi filmik że to niby ja ci dawałem tak? Mogę dać ci ss-y z logów ale co mi po tym jak ty będziesz się tłumaczył tym (jak wyżej), że to podrobiony ss :)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Były admin gry ? Hahaha Noresta nie rob z siebie idioty każdy wie, że to ty rozdawałeś itemy navi.. Jakie to jest żałosne, straciliście graczy i za tydzień będzie grało max 50 osób. Zadowalajcie się takim dużym gronem graczy, wątpie, że po takich akcjach ktoś przybędzie. I nie zwalajcie na Shadersa tylko z tego względu iż został wywalony z teamu, najlepiej tak zrobić, zamiast sie przyznać co nie ? Administracja tego serwera to oszuści, zrobisz ładne oczka zaoferujesz ładną sumke i masz wypasioną postać z full eq w nie mniej niż tydzień. Nie polecam, szkoda czasu na taki serwer.

Pozdrawiam.

@Edit

Tak btw. skoro Shaders nie miał dostępu do bazy danych to jakim cudem mógł stworzyć itemy z navicat'a ? Ja pierdole, że tak powiem.

Na serwerze przyznam była jedna tarcza z navi, której już nie ma.

jak i na serwerze były takie rzeczy jak kd masakry stworzone przez shadersa, rozdawane skile, eq, których już nie ma.

przperaszamy i zapraszamy do gry!!

Opublikowano

proszę bardzo czekam na ssy że robiłem jakiekolwiek kupony :) może się czegoś takiego doszukasz :)

weź ty się chłopie pierdolnij w ten łeb i idź robić "swój" serwer jak i sieć serwerów. Mało Ci pokazałem o skilach variatka? Może mało bo to przecież paint - pokaże kupony - też powiesz, że to paint . Wyjdź z tego tematu i skończ swoje chojrakowanie, bo Ci coś nie wychodzi. Mało na serwerze narobiłeś wyrzucając przedmioty, stawiając bosy, metiny i rozrzucając kupony.

Koniec odpisywania dla Ciebie, pozdrawiam i czekam na Twój start.

Tymczasem zapraszam do gry na revoi,m serwer ogarnięty - 0 navi, 0 rozpierdolu shadersa. .

Opublikowano

weź ty się chłopie pierdolnij w ten łeb i idź robić "swój" serwer jak i sieć serwerów. Mało Ci pokazałem o skilach variatka? Może mało bo to przecież paint - pokaże kupony - też powiesz, że to paint . Wyjdź z tego tematu i skończ swoje chojrakowanie, bo Ci coś nie wychodzi. Mało na serwerze narobiłeś wyrzucając przedmioty, stawiając bosy, metiny i rozrzucając kupony.

Koniec odpisywania dla Ciebie, pozdrawiam i czekam na Twój start.

Tymczasem zapraszam do gry na revoi,m serwer ogarnięty - 0 navi, 0 rozpierdolu shadersa. .

rozpierdol robił Twój chłopak Noresta z którym się całowałeś . Zmień technika bo on sprzedaje EQ z Navi ;) mój syf ? szkoda że nikt o tym nie pisał z graczy że coś złego robiłem smutasku :(

bez gif.

Opublikowano

Tylko że ja mam filmiki jak mam eq z navi które kupiłem od R4hima , po co to sprzedawał ? kasy brakuje na dres ? pajac i tyle , broncie mu dupe broncie ;) szczerze mam to w dupie , wracajcie na ten syf ;) miłej gry :)

bez gif.

Opublikowano

Chciałem zagrać ale po tych wcześniejszych komentarzach chyba sobie od puszczę ;/

Co do prezentacji, ciekawa bardzo dobrze wykonana :P

Opublikowano

Czekajcie czekajcie. Przecież shad3rs nie miał dostępu do navi tak? To jakim cudem u niego na postaci była ta tarcza? Musiał ją dostać od któregoś z głównych adminów. Reasumując. Jeżeli raz coś takiego się wydarzyło to nadal będzie to robione.

Ps. Zrobić takie logi to nie problem. Pokaż film jak siedzisz w bazie i lecisz całą tabelkę do tego momentu;)

Opublikowano

widzisz jakie barany tam są w teamie ;) pajace i tyle . Modków prosze o nie warnowanie bo wiem że escapeq ma tu znajomosci :)

bez gif.

Opublikowano

Bardzo wielu uczciwych ludzi potraciło eq , sm , i inne wartościowe przedmioty , także straciło lvl ...

Zrobili cofkę i co im to dało że została cofka wykonana jak eq "navi" było zrobione wcześniej, skoro nie umieli je znaleźć inaczej postanowili zamydlić oczy że wszystko jest oki po cofce , poza tym w bazie danych jest jasno opisane kto zrobił te eq i jakiej Komedy używał w jakim dniu o jakiej godzinie , więc może niech nam pokarzą a nie oskarżają się , osobiście nie polecam serwera ze względu na ilośc bugów , bany za to że któremuś coś nie podpasywało mimo że nie dotyczyło regulaminu (np zabicie bossa koledze GM z którym siedzi na ts )

Opublikowano

Nie chcę trzymać jakieś strony, ale tutaj działy się już dziwniejsze rzeczy i to jeszcze wtedy, kiedy Shaders był zwykłym GMem, lub go nie było bo gdzieś tam wyjechał.

Tak jak Lana wspomina, był filmik gdzie admin sobie stał przy kolesiu, który bił bossa na WH... -.-

Jak się takie coś zrobi raz to już niedaleko do następnego razu.

Faktem jest że Shaders praktycznie przez większość czasu zajmował się serwerem i umilał graczom życie a pozostali chyba zapomnieli się przebudzić ze snu zimowego.

Nawet jeśli racja jest po innej stronie niż ja sądzę, to i tak tracicie graczy w szybkim tempie bo zwyczajnie na serwie się nic nie dzieje i czy dowody na navi by były, czy by ich nie było, to i tak Revoir by nie pociągnął zbyt długo.

Zaczęliście z wielkim hukiem a kończycie jak kończycie. Fajnie było, ale się skończyło.

58815786.jpg

Opublikowano

Nastepnym razem bierz ludzi jako GM itd dorosłych i ze skanem dowodów ze zdjęciem nie jego winna ze jakiegoś debila na GM zaprosił dlatego brać dorosłe osoby razem ze skanem dowodów i tyle w tym temacie zrobił cofke to zrobił nie miał wyboru mysle ze jakos to wam wynagrodzil .

Zagram fajny serwer mam nadzieje ze raty expa mnie nie zawioda. :)

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, wbiłem i zobaczyłem. Tylko.... minus który rzuca się w oczy natychmiast. 50-60 osób online.

przez 20 minut gry (wiem mało :P ) nei zobaczyłem ani jednego gracza , ani jednej wiadomości na czacie :( , no moze .. ktostam z chunjo nabił 79 lvl xD. i to jedyna wiadomosc jaką ujrzałem ;/. Oby grało znacznie więcej graczy, (przez tą cofkę duzo osób przestało grać :( ) inaczej wszyscy wiemy chyba czym to sie skonczy ;/ (zeby nie bylo, nie hejtuję ;) - mówię jak jest ). No, ale trzymam kciuki za serwer ;). Pozdro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...