Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xTenshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj start o 18.00 !! Zapraszam wszystkich to naprawdę serwer bardzo dobry ! :> Polecam ten serwer, na forum miła atmosfera i to dla mnie najważniejsze, administracja aktywna i bardzo dobra :).

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy tylko mi strona nie działa ? ;)

czy będą rosy na serwerze ?;-)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Mimo, że 'zbugowana' to i tak dużo graczy ;)

Ciekawe jak to na Nexa***y będzie, bo pierwsze wrażenie Administracji nie było zbyt dobre (Shoutbox - dyskusja Administratorów z użytkownikami) :P

Czekam na rejestracje Inferno.

Oby grało tu 500+ graczy >.<

Gorąco zapraszam i polecam!

Reni, No wiem, że dużo Ale ale.. Większość, to naprawdę .. Szkoda gadać ^^ A co do Nexa****, po prostu Czekam na ten serwer, chcę wiedzieć Co tam będzie, Aczkolwiek Administracja..Bez komentarza ;p

sygnatura.png

Opublikowano

Na pewno najzwyczajniejszy ddos. Bo jakby neokidy nie zddosowały nowego serwera to by nie mogły żyć . A pisaliśmy, żeby ponownie sprawdzić zabezpieczenia i dopracować to na ostatni guzik , no ale zabezpieczenia są skończone. To zobaczymy jak są skończone po 18:00 kiedy to serwer nie ruszy zgodnie z terminem . Mogę wam to zagwarantować , że nie ruszy , chyba , że neokidsy wam odpuszczą , w co wątpie. No ale czekamy :)

skrillexsygnatura.png

Opublikowano

Na pewno najzwyczajniejszy ddos. Bo jakby neokidy nie zddosowały nowego serwera to by nie mogły żyć . A pisaliśmy, żeby ponownie sprawdzić zabezpieczenia i dopracować to na ostatni guzik , no ale zabezpieczenia są skończone. To zobaczymy jak są skończone po 18:00 kiedy to serwer nie ruszy zgodnie z terminem . Mogę wam to zagwarantować , że nie ruszy , chyba , że neokidsy wam odpuszczą , w co wątpie. No ale czekamy :)

Oj tamm.. Tenshi chyba ogarnia ^^

sygnatura.png

Opublikowano

Powiem ci tak, serwer trzyma się bardzo dobrze, bo jest zabezpieczony przed ddos (już dzisiaj parę osób próbwało go atakować i wszystko zostało poblokowane). Na stronę nie zrobisz 100% zabezpieczenia przed ddos. Jedno jest pewne: ddosując stronę nie będą mogli nawet zachwiać sewera :) Także to, że strona nie chodzi, nie oznacza, że serwer będzie off :> do 18 uporamy się raczej z atakami na stronę.

Strona nie ma żadnych luk, także jest to najzwyczajniejsze obciążanie łącza ;x

p50x.png

Opublikowano

Powiem ci tak, serwer trzyma się bardzo dobrze, bo jest zabezpieczony przed ddos (już dzisiaj parę osób próbwało go atakować i wszystko zostało poblokowane). Na stronę nie zrobisz 100% zabezpieczenia przed ddos. Jedno jest pewne: ddosując stronę nie będą mogli nawet zachwiać sewera :) Także to, że strona nie chodzi, nie oznacza, że serwer będzie off :> do 18 uporamy się raczej z atakami na stronę.

Strona nie ma żadnych luk, także jest to najzwyczajniejsze obciążanie łącza ;x

Ale ja chcę się już zarejestrować ! ;d

sygnatura.png

Opublikowano

Dajcie lauchera wkońcu ,

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Dostałem wiadomość od xTenschi:

"Wszystko będzie chodziło :P nie ma się o co martwić :D

Ogarniamy właśnie te ataki na stronę, ale serwer stoi nieruszony ;)"

Więc przejmować się nie musimy :), czekamy jeszcze nie wiele ponad godzinka :).

Opublikowano

żaden z linków mi nie działa , tak ma być? właczycie do piero przed starte?

"Wszystko będzie chodziło :P nie ma się o co martwić :D

Ogarniamy właśnie te ataki na stronę, ale serwer stoi nieruszony ;)"

Jak widać ogarniają, ogarnią, włączą.

Opublikowano

żaden z linków mi nie działa , tak ma być? właczycie do piero przed starte?

Zależy jakie linki ;x Aktualnie trwają ataki na stronę główną (ewentualnie na forum), także jeszcze przez jakiś czas nie będzie chodzić (dopóki się z tym nie uporamy). Niestety nie tylko nasza strona nie działa. Nie chodzą wszystkie, które są postawione na danej części serwera (czyli inni właściciele stron też mają pozamiatane w tym momencie ;x)

p50x.png

Opublikowano

Jeszcze niestety nie wiemy, jednak dziękujemy konkurencji za takie bagno ;x Nie rozumiem logiki serwerów, które ddosują inne, żeby tylko zdobyć graczy ;x trzeba zrobić serwa tak, żeby sami chcieli zostać, a nie pod IS ;x

Zaraz może jednak pozbędziemy się jakoś tego problemu w inny sposób i może uda nam się wystartować do 18 ;)

A jak nie, to najwyżej wystarujemy później ;x Nie mamy zamiaru rezygnować przez jakieś ataki na stronę :) No ale niestety trzeba czekać :x

p50x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...