Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xTenshi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie to co kolega wyżej. Zadbajcie o solidne zabezpieczenie , żeby startu nie przekładać o 2 tygodnie tylko sprawnie wystartować :P

skrillexsygnatura.png

Opublikowano

Dokładnie to co kolega wyżej. Zadbajcie o solidne zabezpieczenie , żeby startu nie przekładać o 2 tygodnie tylko sprawnie wystartować :P

Przekładać nie zamierzamy :P O zabezpieczenia już zadbaliśmy. Sądzimy, że takie jak mamy, powinny wystarczyć :> Także jak już mielibyśmy przekładać to z braku czasu na dopracowanie go do końca, ale jak na razie się na to nie zanosi ;) Prace idą w bardzo szybkim tempie :>

p50x.png

Opublikowano

mam pytania :

- kiedy będzie forum ?

- szukacie kogoś do team ?

- kiedy będzie ts ?

- podacie jakiś bliższy kontakt np. gg ?

co do prezentacji bardzo ładna i zachęcająca ;)

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

mam pytania :

- kiedy będzie forum ?

- szukacie kogoś do team ?

- kiedy będzie ts ?

- podacie jakiś bliższy kontakt np. gg ?

co do prezentacji bardzo ładna i zachęcająca ;)

A co z MorfeuszMT2, teraz tutaj próbujesz się załapać do team'u? xD

Opublikowano

Planujemy, jednak będzie ona zamknięta. O tym, jak się będzie można na nią zapisać, będzie napisane na forum, które zostanie otwarte dla użytkowników jutro bądź we wtorek ;x

p50x.png

Opublikowano

1. Zostały dodane pory dnia, teraz już nie będzie trzeba czekać, aż ktoś z GM ją przestawi :)

2. Pod F5 zostało dodane okno z informacją, kto z Teamu jest online. Będzie można do niego szepnąć w ważnej sprawie.

3. Została zmieniona koperta, gdy GM szepta do graczy. Pozwala to odróżnić oszusta od prawdziwego GMa.

4. Została również dodana gra "Szczęśliwe liczby". Raz na dzień w godzinach wieczornych będzie odbywało się losowanie 5 liczb. Więcej o tym dowiecie się po starcie serwera :>

5. Forum jest już prawie ukończone, dzisiaj będzie udostępnione dla graczy. Będą tam informacje na temat rekrutacji na TGM, moderatorów poszczególnych działów. Wiki jest w fazie budowy, także do startu serwera będzie niedostępna.

6. TS będzie dostępny już we wtorek/środę.

7. Client i patcher będą dostępne do pobrania dzisiaj lub jutro. W związku z tym, że trwają jeszcze prace nad upiększaniem serwera, clienta będzie trzeba prawdopodobnie spatchować przed startem serwera (będzie to maksymalnie kilka MB- jedna paczka)

Na razie to tyle :)

p50x.png

Opublikowano

No już się trochę dowiedziałem co będzie na serwie i kiedy forum/ts3 będzie :) no to tylko teraz czekać :)

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo fajnie.

Podobają mi się nowe itemy. Czekam z niecierpliwością.

Aczkolwiek! Moglibyście już włączyć forum (zostało ~5 dni do startu serwera) :p

Opublikowano

Trwają ostateczne poprawki na forum, dzisiaj już będzie dostępne :)

EDIT:

Proszę o niewstawianie linków do prezki w tematach cudzych serwerów i w innych miejscach ;x Bo doszły mnie słuchy, że ktoś tak reklamuje nasz serwer, co wcale nam niestety nie pomaga :x

EDIT2:

Forum zostało już otwarte :) Jednak z powodu prac nad Wiki i Supportem działy te mogą nie być w pełni widoczne do startu serwera.

p50x.png

Opublikowano

W tej handlarce są wszystkie sklepy pod różnymi zakładkami, pamiętaj też, że stoi ona i w M1, i w M2. Także myśle, że nie powinno być problemu z dostępnością :>

p50x.png

Opublikowano

Jak widać server godny uwagi . Team ogarnięty , cały czas kontakt jest , prezentacja ogarnięta , dużo inf jest podane :) Jeszcze dobra reklama by się przydała ,

Wszystko ładnie i pięknie , lecz zobaczymy w praniu :)

Na pewno zagram .

Powodzonka :)

A co z 6/7 ? Bo nie zauważyłem lub nie podaliście inf.

Opublikowano

Zapomniałam tego dodać w prezentacji, 6/7b nie ma u nas na serwerze :)

Tak poza tym na forum pojawił się chat, dzisiaj wieczorem (nie wiem jeszcze o której) zostanie udostępniony do pobrania client i patcher :)

Jak dobrze pójdzie, to dzisiaj jeszcze będzie dostępny TS3 ;)

p50x.png

Opublikowano

Fajnie się zapowiada, można się jeszcze na tą zamkniętą bete zapisać ? a i czy mogła bym dostać link do forum ?;>

Opublikowano

Na mpc niestety karają za wstawianie linków nawetdo for serwerów ;x wejdż na infernomt2.pl w zakładkę forum :)

Jeszcze na temat bety do końca nie mam info, do wieczora pewnie się wszystko wyjaśni.

p50x.png

Opublikowano

Na mpc niestety karają za wstawianie linków nawetdo for serwerów ;x wejdż na infernomt2.pl w zakładkę forum :)

Jeszcze na temat bety do końca nie mam info, do wieczora pewnie się wszystko wyjaśni.

Chodziło mi o to by dać na pw , ale poradzę sobie już ;)

A i dziękuje za info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...