Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xTenshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam problem ponieważ pisze mi że nie ma takiego konta wtf??? :O

HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Optymalna rozdzielczość clienta to 1024x768, wtenczas nie ma problemów z grafiką ;x

Za wszelkie błędy przepraszamy, sporo czasu zajęła nam dzisiaj strona, mogło coś umknąć naszej uwadze :x

p50x.png

Opublikowano

Przy pobranym cliencie z podanych hostingów nie ma mowy o takich błędach. Sprawdzaliśmy cały interfejs przed uploadem ;x

Problem pewnie mają ci, co wrzucli patchera do clienta, lub nie zaktuzalizowali clienta przez patchera, gdy był on dostępny?

EDIT: Patcher aktualnie nikomu nie działa, gdyż hosting, na którym mieliśmy pliki został przyblokowany :x

p50x.png

Opublikowano

Przy pobranym cliencie z podanych hostingów nie ma mowy o takich błędach. Sprawdzaliśmy cały interfejs przed uploadem ;x

Problem pewnie mają ci, co wrzucli patchera do clienta, lub nie zaktuzalizowali clienta przez patchera, gdy był on dostępny?

EDIT: Patcher aktualnie nikomu nie działa, gdyż hosting, na którym mieliśmy pliki został przyblokowany :x

Możesz mi aktywować konto? Bo mi mail nie przychodzi, daj mi swoje gg jak możesz lub na TS`a wejdź.

Opublikowano

Dobra , jak nie możecie eq założyć to idźcie otworzyć jakikolwiek sklep , wtedy pokaże się niecały interfejs

Opublikowano

Patcher już powinien działać. Najlepiej spróbować spatchować starego clienta, ewentualnie wgrać patchera do Metka PL 2010-2012 i wtedy zaktualizować (wiąże się to jednak z pobraniem większej ilości danych) :x

p50x.png

Opublikowano

Po zalogowaniu do gry otwórzcie ekwipunek (przez "i") i kliknijcie w pierscień teleportacji, a następnie "wyjdz", wtedy czarne paski znikną.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Zmianki są, trzeba spatchować clienta, aby je widzieć :x

tyle ze patcher nie dziala

Opublikowano

zróbcie prezke w dziale 'Publikacje serwerów' wtedy więcej ludzi będzie ;)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

DLA TYCH , KTÓRZY NIE WIDZĄ INTERFEJSU !

By Wyimaginowana !

Po zalogowaniu do gry otwórzcie ekwipunek (przez "i") i kliknijcie w pierscień teleportacji, a następnie "wyjdz", wtedy czarne paski znikną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...