Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xTenshi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cogito :) Wbijaj tutaj na serva , nie tylko ja z tamtego serva jestem :)

Wole Aquarius :) Przynajmniej wiem ,że tam będzie bez bugów bo była beta :) Pozatym grałem na kilku serwach co Administratorzy byli kobiety i mam nie miłe wspomnienia .Serwer na max 2 tygodnie.

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Serwer zajebisty, muszę zagrać^^.

Wydaje mi się czy 2 kobiety prowadzą serwer?.

Jeżeli tak to nie mam nic przeciwko i życzę powodzenia :)

Pozdrawiam Acer.

@Edit: Macie tutaj pobierzecie clienta:

http://www.multiupload.nl/PD0NG8YC4G

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/0ea9ccecdd38fbeede2c38e4cee330dcaafa19466c556741412c049780e03d10/analysis/1362110909/

Opublikowano

Nie, Veni to facet, ja jestem kobietą :P

Serwer prezentuje się bardzo fajnie na pewno wejdę a jak się spodoba to i zostanę sobie :D

I mam male pytanie do administracji:

Czy trzeba bedzie robic bufa na serwerze??

Czy moby nie beda bili tak duzo jak np w av z przeszywy ze bez bufa nie da sie expic no i na wiekszych mapkach.

Czy expienie to nie problem :D

Jak jest na tym serwie??

Odpowiedź do praktycznie większości twoich pytań: Jeśli nie będzie ci się chciało robić ekwipunku, questów, dropić rzeczy, to raczej będziesz miał jakieś tam problemy z expieniem i biciem mobów. Serwer jest tak zrobiony, że dużo można uzyskać z misji (bonusy, wspomagacze, Yang itp.) oraz z metków, mobów itd. Do metinów od 85 zostały dodane nowe ulepszacze, dzięki którym można sobie zrobić nowy ekwipunek jak szmaragdy, nowe bronie, biżuterię, oraz zdobyć fryzury z bonusami do expa :) W dodatku pierwszy komplet nowego ekwipunku został dostosowany do expienia, aby w miarę łatwo można było sobie zwiększać lvl.

Czyli podsumowując: aby grać, trzeba trochę popracować. Powoduje to, że jest co robić, gra się tak szybko nie nudzi i można samodzielnie rozwinąć swoją postać na bardzo wysoki poziom :)

Veni zadecydował, że zrobimy zamkniętą betę dla paru osób, które dosyć szybko powykrywały nam drobne błędy. Także większość została już sprawdzona :)

p50x.png

Opublikowano

Nie, Veni to facet, ja jestem kobietą :POdpowiedź do praktycznie większości twoich pytań: Jeśli nie będzie ci się chciało robić ekwipunku, questów, dropić rzeczy, to raczej będziesz miał jakieś tam problemy z expieniem i biciem mobów. Serwer jest tak zrobiony, że dużo można uzyskać z misji (bonusy, wspomagacze, Yang itp.) oraz z metków, mobów itd. Do metinów od 85 zostały dodane nowe ulepszacze, dzięki którym można sobie zrobić nowy ekwipunek jak szmaragdy, nowe bronie, biżuterię, oraz zdobyć fryzury z bonusami do expa :) W dodatku pierwszy komplet nowego ekwipunku został dostosowany do expienia, aby w miarę łatwo można było sobie zwiększać lvl.

Czyli podsumowując: aby grać, trzeba trochę popracować. Powoduje to, że jest co robić, gra się tak szybko nie nudzi i można samodzielnie rozwinąć swoją postać na bardzo wysoki poziom :)

Veni zadecydował, że zrobimy zamkniętą betę dla paru osób, które dosyć szybko powykrywały nam drobne błędy. Także większość została już sprawdzona :)

aha zrozumiałem :) można prosić o launchera ???

Opublikowano

Ja zaraz wrzucę wam clienta.

Jak coś edytuje posta:D

Zrób lauchera lepiej :)

Opublikowano

Acer, nie zrozum mnie źle.. Ale ty tak zawsze, po serwerach skaczesz i wszystkim Adminom dupe liżesz ? ^^ Nie obrażaj się, to zwykłe pyt.[spokojnie] ;D

Nie rozumiem Cię? Tzn jak "liżę dupę" i komu dokładnie możesz mi wyjaśnić.

Opublikowano

Angello zrobisz lauchera ??? :) przyda się słabym łączom .

Opublikowano

https://docs.google.com/file/d/0B-m0rXu5Kb4dYXNSdDRpcjhJU28/edit?usp=sharing
Pod tym linkiem można znaleźć Net Framework 4.0, który nie pobiera już dodatkowych plików intslacyjnych :) Opłaca się pobrać tak, niż z głównej strony microsoftu, bo jest szybciej :P no i większa szansa, że się zainstaluje przy słabszym internecie.

Mamy swoje powody, by nie dawać launchera :P Na dniach zostanie dodana opcja do Patchera, aby było można uruchomić grę bez aktualizacji. Dzięki niej od razu odpali nam się gra, tak jak z binki. Jest to dobre rozwiązanie dla ludzi ze słabym łączem, jednak wtedy jest jeden minus - client może być nieaktualny, przez co nie będzie widać nowych przedmiotów, a w najgorszym wypadku - nie będzie można połączyć się z serwerem. Wtedy niestety będzie wymagana aktualizacja ;x

p50x.png

Opublikowano

O 18 start yees?

HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE

Opublikowano

No jak potrafisz czytać, to pewnie tak :)

W końcu serwer, gdzie będzie mniej ludzi niż na zbugowanej Sralmanti* ^^

Bez obrazy ;p

Kiedy reje ? :)

sygnatura.png

Opublikowano

No jak potrafisz czytać, to pewnie tak :)

W końcu serwer, gdzie będzie mniej ludzi niż na zbugowanej Sralmanti* ^^

Bez obrazy ;p

Kiedy reje ? :)

Mimo, że 'zbugowana' to i tak dużo graczy ;)

Ciekawe jak to na Nexa***y będzie, bo pierwsze wrażenie Administracji nie było zbyt dobre (Shoutbox - dyskusja Administratorów z użytkownikami) :P

Czekam na rejestracje Inferno.

Oby grało tu 500+ graczy >.<

Gorąco zapraszam i polecam!

Opublikowano

Mimo, że 'zbugowana' to i tak dużo graczy ;)

Ciekawe jak to na Nexa***y będzie, bo pierwsze wrażenie Administracji nie było zbyt dobre (Shoutbox - dyskusja Administratorów z użytkownikami) :P

Czekam na rejestracje Inferno.

Oby grało tu 500+ graczy >.<

Gorąco zapraszam i polecam!

Też mam taką nadzieję ,że będzie grało z 500 osób ;x

co do serwa, czemu forum niedziała?;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...