Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź - MMORPG 2D przez przeglądarkę!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trailer mnie rozpierdolił

0:16 - rasowy cygan :D

0:21 - okradł go ale mu pomaga !

0:31 - Miej nóż ,ostrz patyk ! - FCKING LOGIC

Logo bordeless engine - wygląda na stare logo ,z roku 2006 ...

Co z grą ? zero nowości :C ? Kiedy beta która miała być trochu(a raczej dużo) wcześniej :D ?

Fan happy tree friends.

Nr. gg otrzymują zaufane osoby.

Opublikowano

Zdzwił byś się jak wyglądały loga i logotypy z 2006 roku, kierował bym coś bliżej 2000 roku, wszędzie gradienty, kształty bez większego sensu, tak to gdzieś ten okres.

1367691812-U475005.png

Opublikowano

" Gra wraz z możliwością tworzenia serwerów prywatnych, mikropłatnościami, dedykowanym polskim światem to początek 2014 "

Gra, w którą będzie można zagrać? :-)

Kiedy będzie dostępna dla wszystkich? :)

Nawet jakieś testy ale ogólnodostępne.

Opublikowano

Gra, w którą będzie można zagrać? :-)

wrzesień b.r.

Kiedy będzie dostępna dla wszystkich?

grudzień b.r.

Nawet jakieś testy ale ogólnodostępne.

wrzesień b.r.

Oczywiście terminy terminami, ale zebrać ekipę w wakacje to już jest wyzwanie. Jesień to natomiast początek nauki. Postaramy się jak najszybciej wszystko ogarnąć

Opublikowano

Najłatwiej komentować, gdy

-- samemu nic lepszego się nie zrobiło

-- osoba komentowana jest nieosiągalna i nie może nic odpowiedzieć

Pozdrawiam w jego imieniu

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQCBrD40mffG8qrc6Wun8BmzToy4Epz4ajwTKYY6NdTFpgVf29o1g

1. A skąd niby to możesz wiedzieć ? Nie widze nic trudnego w robieniu gry od 5 miesięcy jak nie więcej i nie wydania ani jednej bety !

2. A tutaj Cie nie czaje

Czekamy na bete, jakieś ss'y tu wstawisz ? bo na fanpage nie wejde,bo przypadkowo like nie chce dać.

Fan happy tree friends.

Opublikowano

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQCBrD40mffG8qrc6Wun8BmzToy4Epz4ajwTKYY6NdTFpgVf29o1g

1. A skąd niby to możesz wiedzieć ? Nie widze nic trudnego w robieniu gry od 5 miesięcy jak nie więcej i nie wydania ani jednej bety !

2. A tutaj Cie nie czaje

Czekamy na bete, jakieś ss'y tu wstawisz ? bo na fanpage nie wejde,bo przypadkowo like nie chce dać.

Nie było mnie i kolega za mnie odpowiedział, skorzystaj z słownika j. polskiego jeśli nie rozumiesz słowa nieosiągalny.

Na fanpage można wchodzić nawet nie będąc zalogowanym na facebooku.

5 miesięcy temu (jeśli dobrze policzyłeś) była informacja o rozpoczęciu prac. Wybacz, że nie jestem milionerem i nie stać mnie na pracę 8h dziennie nad projektem, który obecnie jest pod kreską. No tak, dzieciaczki nie zrozumieją, bo są na utrzymaniu rodziców.
P.S. Była zamknięta BETA na LAN-ie
Opublikowano

up@

Nie było mnie i kolega za mnie odpowiedział, skorzystaj z słownika j. polskiego jeśli nie rozumiesz słowa nieosiągalny. - XDD?

Zacznijmy od kilku rzeczy.

1. Co ma bycie milionerem do pracowania 8h dziennie nad projektem ?

Rozumiem to ,że zarabiasz na siebie (whatever) jednakże,poświęcenie dziennie 1h-2h pracy nad projektem jest już czymś.

2. Poczułem się ,jakbyś nazywał mnie dzieciaczkiem.

Otóż odkąd zacząłem programować , odkąd byłem w stanie zrobić swoje pierwsze zlecenia przestałem "brać" kase od rodziców , ot uznałem ,że pieniądz zarobiony jest lepszy od takiego co się dostaje po prostu.

Do Twojego projektu będę zaglądać tylko po to ,żeby poczytać i czasami zhejtować jak napiszesz coś głupiego.

Dijos

Fan happy tree friends.

Opublikowano

up@

Nie było mnie i kolega za mnie odpowiedział, skorzystaj z słownika j. polskiego jeśli nie rozumiesz słowa nieosiągalny. - XDD?

Zacznijmy od kilku rzeczy.

1. Co ma bycie milionerem do pracowania 8h dziennie nad projektem ?

Rozumiem to ,że zarabiasz na siebie (whatever) jednakże,poświęcenie dziennie 1h-2h pracy nad projektem jest już czymś.

2. Poczułem się ,jakbyś nazywał mnie dzieciaczkiem.

Otóż odkąd zacząłem programować , odkąd byłem w stanie zrobić swoje pierwsze zlecenia przestałem "brać" kase od rodziców , ot uznałem ,że pieniądz zarobiony jest lepszy od takiego co się dostaje po prostu.

Do Twojego projektu będę zaglądać tylko po to ,żeby poczytać i czasami zhejtować jak napiszesz coś głupiego.

Dijos

hejt zawsze spoko, poprawia humor

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kwintesencja powiadasz?

Metin2, Nostale, Cała seria The Elder Scrolls (5 gier, najlepsza seria RPG), Rapplez, Last Chaos, Allods Online, AION, WoW....

mogę tak prawie bez końca wymieniać gry ,które nie posiadają walk turowych a są dobrymi RPG'ami.

Opublikowano

To wszystko zależy do jakiego grona odbiorców adresowana jest gra i jak duży jest nacisk na pvp w grze.

pve jest czesto bardzo fajne, gdy dzielimy je na tury, zwłaszcza, gdy założenia gry są takie, ze gracz steruje całą drużyna bohaterów.

Gry nastawione na grind i walkę pomiędzy graczami powinny mieć walkę w czasie rzeczywistym, raz, żeby grind był szybszy a dwa, dla dużych, masowych walk graczy. Jak sobie wyobrażasz mass pvp 50 vs 50 z podziałem na tury?

Z drugiej strony, jeśli element pvp jest mało wyeksponowany a walki polegają nie tylko na klikaniu f1+f2 to podział na tury jest wrecz wskazany.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Metin2, Nostale, Rapplez, Last Chaos, Allods Online, AION, WoW

Powiedziałem RPG. Nie interesują mnie gry, które z RPG mają tyle wspólnego:

MMORPG

w nazwie i osadzenie w świecie fantasy (czego gry RPG nie wymagają btw.)

Od samego początku był zamysł walki turowej. Wracam do czasów klasyków jakimi były Heroes. W dodatku rozwiązanie może łudząco przypominać tryb aktywnej pauzy (np. Planescape: Torment, Baldurs Gate)

Opublikowano

Kwintesencja powiadasz?

Metin2, Nostale, Cała seria The Elder Scrolls (5 gier, najlepsza seria RPG), Rapplez, Last Chaos, Allods Online, AION, WoW....

mogę tak prawie bez końca wymieniać gry ,które nie posiadają walk turowych a są dobrymi RPG'ami.

THE ELDER SCROLLS NAJLEPSZA SERIA RPG ?

KPISZ.

Gothic 1 - 2 noc kruka. TO JEST NAJLEPSZA SERIA RPG A NIE JAKIŚ THE ELDER SCROLLS

Ps. Też jestem za walkami tourowymi .

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

PODOBNO nic się nie dzieje.

Tak, to prawda. ;)

No może czasami coś dopiszę, ale w wakacje tak na prawdę jest mniej czasu (wyjazdy, remonty itd.)

fanpage jest na bieżąco, a dodatkowych informacji można szukać na naszym forum. (Nie ono nie jest wymarłe, po prostu siedzimy w dziale administracja :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...