Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź - MMORPG 2D przez przeglądarkę!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego moge pomagać.

Też zacząłem pracę nad swoją grą , może wspulnymi siłami zrobimy lepszą grę niż margo .

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wspulnymi

Zdyskwalifikowałeś się na starcie. 

aaaale w sumie słyszałem, że graficy nie potrzebują ortografii więc zapraszam na forum gry, 

http://forum.danarroth.com

Jeśli nie interesuje cię pozycja grafika tylko inna też napisz, sprecyzuj się.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukasz kogoś na posadę programisty php w celu poduczenia się?

php jest obecnie wykorzystywane jedynie na stronie głównej, która ma niski priorytet wykonania. Żeby być dokładnym, "strona główna" to logowanie/rejestracja/ustawienia/panel admina/forum/newsy/bany/staty/CC i wiele innych, ale przecież to wszystko ma marginalne znaczenie, gdy nie ma na czym grać :)

Baronat - Wejdź do świata MMORPG 2D za darmo! - Zapowiedź!  

a może po prostu chcesz coś wynieść z naszej wiki i wykorzystać w swojej "grze"? Tak, tak, nasza gra jeszcze nigdy nie była publiczna, ale już mieliśmy trzykrotnie do czynienia z kradzieżą grafik i przynajmniej dwukrotnie ktoś zaimplementował nasze rozwiązania "u siebie" na podstawie dokumentacji z wiki. Polaczki cebulaczki nawet drzewka umiejętności skopiowali...

Opublikowano

php jest obecnie wykorzystywane jedynie na stronie głównej, która ma niski priorytet wykonania. Żeby być dokładnym, "strona główna" to logowanie/rejestracja/ustawienia/panel admina/forum/newsy/bany/staty/CC i wiele innych, ale przecież to wszystko ma marginalne znaczenie, gdy nie ma na czym grać :)

a może po prostu chcesz coś wynieść z naszej wiki i wykorzystać w swojej "grze"? Tak, tak, nasza gra jeszcze nigdy nie była publiczna, ale już mieliśmy trzykrotnie do czynienia z kradzieżą grafik i przynajmniej dwukrotnie ktoś zaimplementował nasze rozwiązania "u siebie" na podstawie dokumentacji z wiki. Polaczki cebulaczki nawet drzewka umiejętności skopiowali...

nie ! chcę się nauczyć zrobić mapkę samemu bez poradników, chodzenie po mapie itp... 

sygnatura.png

Opublikowano

nie ! chcę się nauczyć zrobić mapkę samemu bez poradników, chodzenie po mapie itp... 

Nie, nie chcesz się nauczyć. Chcesz zaimportować moje gotowe rozwiązania do swojej "gierki".

jak wejsc na ten priv

Uważne przeczytanie choćby pierwszego postu dałoby ci przynajmniej częściową odpowiedź.

Opublikowano

Nie, nie chcesz się nauczyć... .

Moja gra pisana jest w php.twoja w c++ wiec jak mam zaimportowac? Poza tym jesli sie dostane do twojego team'u to moge zapomniec o tym moim projekcie.

sygnatura.png

Opublikowano

Moja gra pisana jest w php.twoja w c++ wiec jak mam zaimportowac? Poza tym jesli sie dostane do twojego team'u to moge zapomniec o tym moim projekcie.

W c++ pisany jest silnik gry. Wszystko inne (włącznie z klientem w przeglądarce) to php/js (+html/css). 

Porzućmy już ten temat, zastanowię się i dam ci odpowiedź. Nie obiecuję, że dzisiaj bo będę w trasie.

Opublikowano

W c++ pisany jest silnik gry. Wszystko inne (włącznie z klientem w przeglądarce) to php/js (+html/css). 

Porzućmy już ten temat, zastanowię się i dam ci odpowiedź. Nie obiecuję, że dzisiaj bo będę w trasie.

I jak? Zastanowiłeś się?

sygnatura.png

Opublikowano
Nie chcę nic zapeszać, ale faktem jest, że ostatnio coś zaczęło się dziać. Na pewno wpływ miały na to wakacje i zwiększona ilość betakey-owego spamu :)

Uprzątnięte zostało forum, do ekipy chcą się dostać nowe osoby. W sumie to od nich najwięcej zależy. Jedna lub dwie osoby z ogromnym zapałem rozruszają rozleniwioną resztę :)

Uprzedzę pytanie po co powstał nowy fanpage, tj. Danarroth. Otóż od tej chwili (no może od następnego tygodnia) tutaj pojawiać się będą jedynie moje techniczne posty. Zwłaszcza, że powrót zacznę (chyba) od narzędzia do tworzenia map.

Muszę to zaznaczyć: to, że wy macie wakacje wcale nie oznacza, że ja je mam. W robocie jestem 8-17 (tak, 9h), a po powrocie do domu wolałbym odpocząć niż pracować dalej (nad Danarroth)

Pozdrawiam :)

~Fox

-----------

Wszystkie osoby zainteresowane dołączeniem do zespołu Danarroth prosiłbym o kontakt mail/forum najlepiej do końca tygodnia. 

Opublikowano

Hmm, podobne do mojego Fantasy-World, aczkolwiek jak dla mnie trochę gorsze. Pewnie też nigdy nie wystartuje

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Gra zapowiadała by się świetnie, ale mapy są...

brzydkie. Jak dla mnie. Przydałby wam się dobry architekt konstruktor grafik.

Mimo wszystko będę śledził rozwój gry.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...