Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź - MMORPG 2D przez przeglądarkę!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to musisz niestety jeszcze trochę poczekać :/

Nie mam neta, nie mam kompa, nie ma gry. (przez ost. 3 dni wszystko z tel pisałem)

Oczywiście gra powstanie, tylko data wyjścia się przesuwa. Zresztą nie wiem czy jest sens wypuszczać alpha, w której nie działają jeszcze walki.

Przepraszam za opóźnienia, nie do końca są z mojej winy.

P.S. Wrzuciłem stronę główną żeby już coś było widać :p

Opublikowano

Jak już dokończysz grę, to zmień czcionkę na stronie głównej :P Courier New nie wygląda według mnie ładnie.

P.S. Wiem że to strona testowa, ale to tak, jakby się okazało że tam też jest taka czcionka ;)

Opublikowano

Projekt zapowiada się bardzo ciekawie ;) Biorąc pod uwagę, że przez ostatnie kilka dni szukałem właśnie takiej gry, zagram pewniakiem ;)
Najpóźniej kiedy wyjdzie ?
Mogę liczyć na kluczyk? ;)

Opublikowano

Do 20 na fanpage ( http://facebook.com/borderlessEngine ) pojawi sie edytor map wraz z grafikami. Na wiki zostanie rowniez umieszczony poradnik jak wyslac do nas gotowa mape

POJAWIŁ SIĘ JUŻ EDYTOR MAP.

Wszelkie info tutaj

Na tej stronie krok po kroku opisane jest jak przygotować program i tilesety oraz jak rozpocząć z nimi pracę. Możliwe, że poradnik będzie w przyszłości rozbudowywany.

http://borderless-engine.tk/mediawiki/index.php/Tworzenie_mapy_easy

Opublikowano

Można poprosić o klucz beta? Jakiś czas temu pytałem i mi pozwoliłeś. :D Jakby co, na fejsie widziałem już informację że można się zarejestrować do close-beta testów.

Opublikowano

Nie bardzo, ponieważ na fanpage na pewno nie pojawiła się taka informacja. Nie wiem czy jest sens uruchamiać betę 30 marca jak są święta :p

Zobaczymy, zobaczymy. W każdym razie projekt cały czas się rozwija, a wy możecie go wspomóc tworząc grafiki lub mapy.

Jeśli jesteś zainteresowany to pisz na priv lub [email protected] (jeśli chodzi o grafikę to mile widziany kontakt na [email protected])

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...