Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cheaterzy nie sa banowani bo administracja boi sie o strate graczy xD

Dokładnie :P Codziennie na mapce metinów/90 widać po 10 cheaterów.

To nie ja ;)

@topic Serwer wstaje i po 5 minutach pada.

Zrób swój serwer zobaczymy czy wgl. wstanie po 1 ataku.

Opublikowano

Dokładnie :P Codziennie na mapce metinów/90 widać po 10 cheaterów.

Zrób swój serwer zobaczymy czy wgl. wstanie po 1 ataku.

Wyznaje taką zasadę, że jak na czymś się nie znam to się za to nie biorę, więc pewnie by padł po godzinie. Wiadomo przed atakami się nie uchronią, ale bugi które były zgłaszane od razu po starcie nadal nie zostały naprawione. Połowa ludzi +100 biega na wh a i tak na serwerze dostaniesz bana tylko za obrazę, bo boją się wh banować, gdyz kasa nie będzie leciała z IS

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Powiem wam tak serwer ciagle atakuja ale maja zmienic maszyne Laurt i jego nupy z Sralanti atakuja serwer:>.Administracja caly czas pracuje :>

Opublikowano

Przydałoby się jakiekolwiek info, bo nie wiadomo ile w gadaniu jest prawdy.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Siemka a ja mam taki problem pobrałem patchera spachowałem w kliencie jakiegoś privka i jak tworze postacie to widzę tylko 2 wojo i sura
zrobiłem szamana wchodzę do gry nie widzę swojej postaci ^^ i nie mogę się ruszać co jest grane że nie widzę szamanów i ninji ?

Minusiki

<3

Opublikowano

odbugujcie mi postac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wywala przy ladowaniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Może byś podawał nick od razu czy coś a nie Odbugujcie mi postać i tyle :P

Siemka a ja mam taki problem pobrałem patchera spachowałem w kliencie jakiegoś privka i jak tworze postacie to widzę tylko 2 wojo i sura

zrobiłem szamana wchodzę do gry nie widzę swojej postaci ^^ i nie mogę się ruszać co jest grane że nie widzę szamanów i ninji ?

Wgraj jakieś pliki pc2.eix i pc2.epk

Przy pełnym cliencie nie ma takich problemów.

Serwer został zaatakowany wczoraj i ciągle atakują lecz tak łatwo się nie damy.

Wkrótce zostanie zmieniona maszyna co usprawni cały serwer :)

Forum możliwe że dzisiaj ruszy ponownie ze starymi kontami ponieważ mamy backupa.

Cheaterzy są banowani lecz na mapie od 95 lvl'a jak wbija Barii to nikogo nie widać na WH. Możliwe że to kamer mod ale pozbędziemy się cheaterów :)

Pozdrawiamy Team Avonis.

30023694760465661878.png

Design by @Lavon

Zapraszam do sprawdzenia http://www.mpcforum.pl/topic/841590-zapowiedzavonismt2pl/ nowy serwer metin2

Opublikowano

Barii nie widzi cheaterów ? To kur*a kret ma już lepszy wzrok niż on, on nawet nie widział napisu "easy" przy serwerze, dla niego ten serwer to Hard ;)

Opublikowano

Jak mozna nie widzieć wh? No chyba, że nawet się nie ukryje to każdy wyłączy. Beka...

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Barii nie widzi cheaterów ? To kur*a kret ma już lepszy wzrok niż on, on nawet nie widział napisu "easy" przy serwerze, dla niego ten serwer to Hard ;)

Jak mozna nie widzieć wh? No chyba, że nawet się nie ukryje to każdy wyłączy. Beka...

Możecie nagrywać filmiki a nie napisać że ten na WH a potem jego poinformować że poleci ban czy coś bo to jest pewne że WH zostanie wyłączone jeśli grają na kamer modach :P

To jest serwer MEDIUM a że drop yang i itemów jest easy to co innego.

Ludzie dają radę wbić 120.

To nie ma być tak że w 5 dni będą maks lvl'e.

Medium to medium a nie 4fun czy też easy.

Barii nic nie mówił że to easy bo to nie jest easy lecz medium :P

Czytaj prezke a nie :P

30023694760465661878.png

Design by @Lavon

Zapraszam do sprawdzenia http://www.mpcforum.pl/topic/841590-zapowiedzavonismt2pl/ nowy serwer metin2

Opublikowano

Może byś podawał nick od razu czy coś a nie Odbugujcie mi postać i tyle :P

Wgraj jakieś pliki pc2.eix i pc2.epk

Przy pełnym cliencie nie ma takich problemów.

Serwer został zaatakowany wczoraj i ciągle atakują lecz tak łatwo się nie damy.

Wkrótce zostanie zmieniona maszyna co usprawni cały serwer :)

Forum możliwe że dzisiaj ruszy ponownie ze starymi kontami ponieważ mamy backupa.

Cheaterzy są banowani lecz na mapie od 95 lvl'a jak wbija Barii to nikogo nie widać na WH. Możliwe że to kamer mod ale pozbędziemy się cheaterów :)

Pozdrawiamy Team Avonis.

Wgrałem pliki dalej to samo ;P

Pobrałem klienta - działa !

Samavi

Mógł byś powiedzieć ile osób online jest w godzinach szczytowych ?

Minusiki

<3

Opublikowano

Porażka jakaś z tego servera , co chwilę wywala , co chwilę kropki na kanałach . Nie da się grać..

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Niewiem jak GM wytłumaczy bug expa. Kilka osób nie było w topce nagle 120. Uwaga sura z 119 na 120 lv wbijał ~30 minut . wiec jakis tam bug jest..A co do eq z Item-shopu chodzi o 6-7 bony pd rekawice itp... Sa dalej !

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Niewiem jak GM wytłumaczy bug expa. Kilka osób nie było w topce nagle 120. Uwaga sura z 119 na 120 lv wbijał ~30 minut . wiec jakis tam bug jest..A co do eq z Item-shopu chodzi o 6-7 bony pd rekawice itp... Sa dalej !

A co w is jest zle? ze sa pd, rekawiczki?..

Nwm gdzie oni tego buga znalezli(Jak wgl jest)ale ja takowego nie spotkalem jak narazie :P

Ps. Dodajcie drop dodan 6/7 bo to parodia jest :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Nie działa. Ciekawe jakim cudem tak szybko tyle osób wbiło 120. Pzdr...

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...