Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hehehhe to sa zlodzieje :)

Odda 250 zl nie bedzie atakow ;)

oj laurt jeżeli to ty z sralanti to chłopie pozdro atakujecie serwer bo ludzie idą od was z serwera i mówicie ze to są złodzieje załosne tak samo było z revolution niby ukradli pliki a jesteś łbem i sprzedałeś pliki serwerowe żeby zarobić masz almantie to trzymaj sie swojego gówna i nie wtrącaj się na serwery innych -.- a i nie ma to jak rozwalać inne serwery z sado i bazylem co ?? :> szkoda mi slow do cb noobk :>
Uczeń
Opublikowano

A akurat dzisiaj mam wolne i chciałem sobie pograć... no cóż, trzeba czekać, aż się wszystko wyjaśni.

Opublikowano

Sprawy prywatne czy też "Metinowe" ?

Metinowe :)

Metinowe , czas do 19 .

Inaczej stawka bedzie wyższa

PROFESJONALNE ATAKI z czołgów ! :)(
KUPIE BETE 5

Opublikowano

Jeden z najlepszych serwerów medium dobrze że się dalej utrzymuję bo jak pierwszy raz był off to myślałem że to koniec ale na drugi dzień On :D szkoda że ulepszacze w takich małych ilościach dropią no ale to medium :D

tylko czemu zaczyna być off potem on czasami. Atakują gimbusy pewnie :DxD

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Macie wiadomość z Facebook'a

''Serwer został zaatakowany DDOS, w niedalekiej przyszłości zmieniamy maszynę. Sprawa została zgłoszona na policje.

Uruchomimy go możliwie jak najszybciej.''

Chciałbym już tak do serwera dodać, że coraz więcej osób konczy gre przez ten denny exp między lv 115, a 120 ;c

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Jeden z najlepszych serwerów medium dobrze że się dalej utrzymuję bo jak pierwszy raz był off to myślałem że to koniec ale na drugi dzień On :D szkoda że ulepszacze w takich małych ilościach dropią no ale to medium :D

tylko czemu zaczyna być off potem on czasami. Atakują gimbusy pewnie :DxD

to zapewne laurt bazyl i sado chca rozwlic kolejny serwer bo ludzie uciekaja z sralanti :> poprostu zazdrosc :>
Opublikowano

Laurt odpuść sobie ze swoją gimbazą i przestań atakować AvonisMT2 ...

Je&ane Gimbusy ... <_<

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Serwer jest fajny dopóki nie dobijemy z 115lvla. Potem to dostaje się 0,05% za spota na PD'ku - beka. Jedyne wyjście z tej sytuacji to bicie metków 105lvl bowiem za zniszczenie w PT tego metka dostaje się 10% + exp za wylatujące z niego moby.

Nie poprawią expa - serwer upadnie z powodu braku graczy. Widać codziennie odejścia graczy z topki bo nie da rady expić już od 115+ lvla niestety.

photo261314.png

Opublikowano

ten tu próbuje wyłudzić kasę jak w jakimś filmie sensacyjnym. Co to mają być za groźby ? Co to wgl. jest atakowanie bo co ? Bo kolesiowi z serva ludzie uciekają ? Widocznie , źle dba o server takie moje zdanie .

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Serwer jest fajny dopóki nie dobijemy z 115lvla. Potem to dostaje się 0,05% za spota na PD'ku - beka. Jedyne wyjście z tej sytuacji to bicie metków 105lvl bowiem za zniszczenie w PT tego metka dostaje się 10% + exp za wylatujące z niego moby.

Nie poprawią expa - serwer upadnie z powodu braku graczy. Widać codziennie odejścia graczy z topki bo nie da rady expić już od 115+ lvla niestety.

A moze po prostu nie chce im sie? Osobiscie mam w tej chwili wbity 119 poziom i nie narzekam, bo aby cos osiagnac, to trzeba cos dac od siebie, a nie w 20 min wbijasz 120lvl.

Opublikowano

Dzisiaj siedziałem na ts`ie i stwierdzili... od 115 metki bić do 117 lub 118 ;3 i zmienią mapkę od 120 do 117 lub 118 ;D tak więc ogar będzie dobry ;d

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Najlepiej ta mapke dac od 116/117 bo masakra juz 118 .. ;c

Opublikowano

Metinowe :)

Metinowe , czas do 19 .

Inaczej stawka bedzie wyższa

Oraz sygnatura :

PROFESJONALNE ATAKI :)(

Czyli wychodzi na to, że to ty atakujesz <_< I to jest groźba...

Idź pograć ze swoimi gimbusami na serwerze Laurt ... A sory zapomniałem nikt tam nie gra xD

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Dzisiaj siedziałem na ts`ie i stwierdzili... od 115 metki bić do 117 lub 118 ;3 i zmienią mapkę od 120 do 117 lub 118 ;D tak więc ogar będzie dobry ;d

To super .

Sam mam 115 lvl i nie narzekam :) Gorzej jest z tym , że wszystko jest zajęte ^^ Wbijam na mapke 90 lvl big spot zajęty , metki tak samo , wchodzę na mape z metkami 95 tylko że tam zajęte all . Proponuje dodać 5 chanel :)

Opublikowano

Proponuje tez dodac ze kazde CH osobne na mapce z metinami :c

Opublikowano

To super .

Sam mam 115 lvl i nie narzekam :) Gorzej jest z tym , że wszystko jest zajęte ^^ Wbijam na mapke 90 lvl big spot zajęty , metki tak samo , wchodzę na mape z metkami 95 tylko że tam zajęte all . Proponuje dodać 5 chanel :)

Powiem ci tak ja tez mam 115 lvl ale za tym zeby metki byly na 4 ch to nie jestem za bardzo a dlaczego ?? dlatego ze na serwerze by bylo zaduzo perel/brylek ktore by z nich dropily

Pozdrawiam Kongi zbanowany przez[GA]Barii :>

Opublikowano

To super .

O ile się nie mylę to narazie na mapce z metkami 95 jest 1 ch ; / takie "WSPÓLNE" może to naprawią ;3

Opublikowano

Laurt, a pliki antisy, to "kupione". Beka. Każdy wie, że ukradliście, więc ty lepiej uważaj na siebie.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

O ile się nie mylę to narazie na mapce z metkami 95 jest 1 ch ; / takie "WSPÓLNE" może to naprawią ;3

No właśnie teraz jest ok dodadza metki na all ch i bd z 7 metkow na 2 min to ludzie by zrobili full eq to troche bez sensu:>
Opublikowano

Lepiej by było jak było by mniej dropu, ale mapka z metinami na 4ch . W ten sposób ten kto sobie zajmie będzie bardzo bogaty na serwerze, za to słabszy nie bedzie mial nic.

nanicz.png

Opublikowano

To jest bardzo dobry pomysł ; ) trzeba podsunąć administracji ;3

Opublikowano

Tak samo należy zrobić łączenie pereł i bryłek ponieważ nikt nie zbiera pereł które dropły z mobów z oczywistego powodu- szybkie zawalenie eq.

nanicz.png

Opublikowano

No właśnie teraz jest ok dodadza metki na all ch i bd z 7 metkow na 2 min to ludzie by zrobili full eq to troche bez sensu:>

A dla mnie własnie lepiej bo ja np mam full eq na exp i fakt kładę w metka po 14k ale przyjdzie ktos jakis red albo zoltek dostane raz z wira lub ze sferki i padam i musze eq zmieniac cały czas bo ludzie nie mają metków i sie zabijają nawzajem . Dlatego lepiej niech będą te 4 ch z tymi metinami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...