Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

300-500 osób? :D człowieku tyle było kilka dni temu teraz jest 200 max :D

Porobili te głupie zmiany i teraz mają :) serwer padnie niedlugo z powodu małej ilości graczy.

Najlepiej wystartować od nowa z dobrze dopasowanym dropem, expem i yangiem bez bugów oczywiscie :)

Ps. wczoraj był taki bug i wcześniej pewnie też był ale nikt nie wiedział, że cała gildia Saints siedziała na metkach 105 po 8 osób w pt i za ubicie metka każdy dostawał 10% ^^

Opublikowano

300-500 osób? :D człowieku tyle było kilka dni temu teraz jest 200 max :D

Porobili te głupie zmiany i teraz mają :) serwer padnie niedlugo z powodu małej ilości graczy.

Najlepiej wystartować od nowa z dobrze dopasowanym dropem, expem i yangiem bez bugów oczywiscie :)

Ps. wczoraj był taki bug i wcześniej pewnie też był ale nikt nie wiedział, że cała gildia Saints siedziała na metkach 105 po 8 osób w pt i za ubicie metka każdy dostawał 10% ^^

Tu masz racje

@Edit

Poprawiony exp i drop i inne bugi ?

Opublikowano

Tu masz racje

@Edit

Poprawiony exp i drop i inne bugi ?

Exp poprawiony na mapie od 90.

Na mapie od 120 poprawione wszystko.

Teraz dmg mobów waha się między 1 a 300 dmg :)

Drop również jest poprawiony oraz będzie dodany drop 6/7 dodania z metków pewnych.

W red lesie z mobow czy metków?

Z metków 80, 85, 90 w red lesie :)

Tak wgl to

Został dodany Pierścień VIP do IS. Oraz tak jak wyżej napisałem zostały wprowadzone zmiany w pewnych mapkach.

Dzisiaj będą poprawiane metiny z tych z których nie leci nic albo znikomy drop jest to bd poprawione xD

kiritoc.png

Opublikowano

Serwer mi sie mega podoba administracja caly czas cos robi dodaje nowe rzeczy robi poprawki :>.Serdecznie zapraszam :>

Pozdrawiam Kongi ;p

Opublikowano

zrobi ktoś launchera ?

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

zrobi ktoś launchera ?

Launcher znajduje się na forum w Ogłoszeniach.

Dużo nie będziesz widział dzięki launcherowi ale pomoże to sprawdzić serwer i można pobrać przez ten czas clienta.

kiritoc.png

Opublikowano

Czemu jak Dostałem na e-mail potwierdzenie Konta to jak Klikam na ten Link potwierdzjący to Wyskakuje nie odnalezione Strony ;/ ? HELP

Możliwe ze stronka była off ale juz all jest ok ;p

Opublikowano

Serwer polecam teraz dopiero na nim zaczynam grać ale polecam ze względu na pięknie wykonaną prezentacje . Zbroi jest wystarczająco by grać. Biżuteria itp okej :>

212z9rs.jpg

Opublikowano

Dochodzą mnie słuchy że BrazersTeam ma navi i poparcie u administracji :)

Ahahahahha i po co takie śmieci piszesz?

1.Masz jakies dowody?? -.-

2.Do bazy ma tylko dostęp [HA]Adminek wiec nie pierdziel mi smieci ze ktos ma eq z navi :>

Pozdrawiam Kongi :>

Opublikowano

serw i administracja ok chodz administracja czasami spi:) exp zwalony na mapie 120+(bo od 128 do 140 za spota 1% )BrazersTeam hmmm moze cos w tym jest bo przy 95% abs ( 75% abs i tarcza) dostalem od ninji 24k bez kryta

Opublikowano

serw i administracja ok chodz administracja czasami spi:) exp zwalony na mapie 120+(bo od 128 do 140 za spota 1% )BrazersTeam hmmm moze cos w tym jest bo przy 95% abs ( 75% abs i tarcza) dostalem od ninji 24k bez kryta

Bo skorzystali z bugu z SM , zamawiasz SMS za 3 zł , a kupujesz ile wlezie itemów z IS ^^

Opublikowano

Powiem tak :P serwer słaby .wbić 90 lvl to masakra bez VIPa .... 3mam aby serwer stał jak najdłuzej .Narazie . !!

Opublikowano

Bo skorzystali z bugu z SM , zamawiasz SMS za 3 zł , a kupujesz ile wlezie itemów z IS ^^

Fajnie się dowiedzieć o kolejnym bugu, ja już pier**** grę na tym serwerze.

Opublikowano

+ wszystkie klasy postaci nie mają szans przy BM !!! klasy nie są wyrównane PORAŻKA NIE SERWER .

Opublikowano

Powiem tak :P serwer słaby .wbić 90 lvl to masakra bez VIPa .... 3mam aby serwer stał jak najdłuzej .Narazie . !!

90 lvl wbijam max 30 min wiec nie pierdziel głupot...

+ wszystkie klasy postaci nie mają szans przy BM !!! klasy nie są wyrównane PORAŻKA NIE SERWER .

Tu się zgadzam z Tobą w 100%

Fajnie się dowiedzieć o kolejnym bugu, ja już pier**** grę na tym serwerze.

Dokładnie :) ja też skończyłem gre bo pvp jest dziwne na tym serwie i słyszałem o tym Bugu =x i To jest prawda... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...