Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce sie zalogować a tu mi cały czas wyskakuje '' Twoje konto jest już połączone. " z 5 minut już tak, co jest?

NIEPOKONANY, NASZ GÓRNIK ZABRZE KOCHANY !!!!!!!!!

grnikzabrze.png

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer . Przyjemnie się gra i widać że administracja się stara . Jedyny minus to lagi przez DDOS ale mam nadzieje że się z tym uporają .

Opublikowano

Aktualnie serwer jest off z powodu naprawy i ogarnięcia tego by nie było lagów.

Chcemy ograniczyć to by serwer wytrzymał aż do zakupu nowej maszyny ponieważ jest to dość duży koszt.

Nie sądziliśmy że nagle ktoś zacznie Nas atakować i jeszcze wymagać kasy za przestanie atakowania.

Bardzo przepraszamy Was za to że musicie znosić takie coś, jest to dla Nas również duży cios.

Postaramy się zrekompensować Wam te ataki już na nowej maszynie jakimś dużym zuo czy też innym eventem.

Postawimy wkrótce forum na nogi i tam będziecie mogli oddawać głosy w ankiecie.

Jeszcze raz bardzo Was przepraszamy za to że jakiemuś pseudo hackerowi zachciało się atakować Nasz serwer.

Pozdrawiamy Team AvonisMT2.pl

30023694760465661878.png

Design by @Lavon

Zapraszam do sprawdzenia http://www.mpcforum.pl/topic/841590-zapowiedzavonismt2pl/ nowy serwer metin2

Opublikowano

Po 116-117 lvlu exp jest jak na jakimś hardzie :/ Powinni to zmienić bo ludzie rezygnują przy takim expie.

Pozdro

Opublikowano

Po 116-117 lvlu exp jest jak na jakimś hardzie :/ Powinni to zmienić bo ludzie rezygnują przy takim expie.

Pozdro

Trzeba zmienic lvl potwora na 117+ ,bo jak maja 100 to ma sie te 10lvl+ wiecej i mniej expa leci..

Mi aktualnie na 112 leci 0.01 za wrozke, 0.05 za argusa, 0.09 za wojownika... Caly ten najwiekszy spot to jakies 2-2,5% ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

jest tu ktos powazny z administracji zglosilem buga tu, priv, stona i w grze( nie moge wejsc do gry bo wywala przy ladowaniu) minelo juz ponad 48h i nikt nic nie zrobil, zero odpowiedzi. dajcie na stronie odbuguj postac zajmuje to 5-20 minut a wam juz kolo50h!!!!!

Opublikowano

Nie wiem czy wy to specjalnie robicie żeby graczy tracić ? Przedtem z metina leciało po 3-6 pereł a teraz tak zrobiliście że na 10 metinów zabitych dropia 2-3 max 1 przejscie moje przez redlas miałem po 10-15 każdej perły a teraz ledwo 4 mam i to jednego rodziaju bo sie wam zachciało dropa zmieniać a jak już zmieniliście to zróbcie żeby leciało po 5 szt pereł a nie po 1

Opublikowano

Ten serwer miał być: drop itemów easy, drop yang easy, exp medium a jak na razie to jest wszystko medium/hard.. Bryły dropiły po 2 teraz dropią po 1 i to co 20 metków jeśli drop jest easy to powinny lecieć te 2 i co ok. 5 metków a nie co 20. Jak drop jest easy to to chyba jasne że każdy powinien mieć wszystkiego 100+ a teraz robicie tak żeby było 10+ to odstrasza graczy mogliście od początku pisac serwer medium/hard a nie inaczej.

Opublikowano

Nie wiem czy wy to specjalnie robicie żeby graczy tracić ? Przedtem z metina leciało po 3-6 pereł a teraz tak zrobiliście że na 10 metinów zabitych dropia 2-3 max 1 przejscie moje przez redlas miałem po 10-15 każdej perły a teraz ledwo 4 mam i to jednego rodziaju bo sie wam zachciało dropa zmieniać a jak już zmieniliście to zróbcie żeby leciało po 5 szt pereł a nie po 1

i po co ci to ?? exp zly jak zwykle wam zle wbijesz 200 w 4 dni i co koniec z serwerem czy bd stal w m1 i nic nie robil ??? drop tez zly -.- zrobisz full eq i co ci zostanie do roboty?? jak ci sie nie podoba idz na jakis 4fun :>.

Pozdrawiam Kongi :>

Opublikowano

Bez kitu zepsuliście ten drop wcześniej było git teraz naprawdę jest słabo. Ludzie nie mają całego dnia żeby siedzieć i dropić perły na bron czy zbroje a na mapce od 95 nie da się wydropić nic bo od rana do wieczora zajęta i do tego 1 chanel zamiast 4 ;// Porażka po całości. Tracicie graczy. Jeśli dalej tak będziecie robić to sami będziecie grać na tym serverze.

Opublikowano

i po co ci to ?? exp zly jak zwykle wam zle wbijesz 200 w 4 dni i co koniec z serwerem czy bd stal w m1 i nic nie robil ??? drop tez zly -.- zrobisz full eq i co ci zostanie do roboty?? jak ci sie nie podoba idz na jakis 4fun :>.

Pozdrawiam Kongi :>

Ty kongi nie wiem czy ty ślepy jesteś czy coś czy ja coś napisałem o expie ? napisałem o dropie że zepsuli z metinów a ty mi wyjeżdżasz ze cos o expie gadam naucz się czytać proszę cie

Opublikowano

wreszcie 50h+ czekalem ale wrescie odbugowal dziekuje i chwala im za to ale szybciej,zrobcie to albo dajcie na stronie odbuguj, wiem jsatescie gimnalistami., studentami, ale szanujcie tez czas poswiecony inych ludfzi na gre pozrdawiam

Opublikowano

To ja się czymś pochwalę :)

buahhaha.png

Pzdr tego na serwerze jest wiecej :)

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

buahhaha.png

O co ci chodzi ??? to normalnie kazdy moze wbic sobie -,- nie wiem o co ci chodzi :> ahahahahahha a jesli to ty MojaMamaSpi to pozdro dla cb top1 noobku serwera idz lepiej na inny bo cie nikt tutaj nie lubi :>
Opublikowano

buahhaha.png

Tak wiemy że są takie możliwości w tych hełmach.

To zostaje i nie jest to żadne EQ od GM'a czy coś w tym stylu.

Zróbcie sobie hełm na 90 i wbijcie bony.

wreszcie 50h+ czekalem ale wrescie odbugowal dziekuje i chwala im za to ale szybciej,zrobcie to albo dajcie na stronie odbuguj, wiem jsatescie gimnalistami., studentami, ale szanujcie tez czas poswiecony inych ludfzi na gre pozrdawiam

Bardzo przepraszamy że tak długo. Wkrótce zostanie dodane na stronie odbugowywanie w 100% sprawne.

Przepraszamy za dzisiejsze problemy z logowaniem.

Były ataki oraz musieliśmy wprowadzić poprawki i dlatego też maszyna musiała zostać uruchomiona ponownie.

Z góry przepraszamy za kolejne wyłączanie serwera lecz jest to niezbędne do tego by lepiej Wam się grało na serwerze.

Zostaniecie za to wynagrodzeni już wkrótce :)

@Down

Konsultuje to właśnie z Adminkiem.

Odpowiem Ci wkrótce.

30023694760465661878.png

Design by @Lavon

Zapraszam do sprawdzenia http://www.mpcforum.pl/topic/841590-zapowiedzavonismt2pl/ nowy serwer metin2

Opublikowano

@up czemu tak zepsuliscie drop z metinów ?

Jak juz napisalem nie podoba ci sie drop to idz na serwer 4fun tak jest ok :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...