Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak juz napisalem nie podoba ci sie drop to idz na serwer 4fun tak jest ok :>

Koleś wiem że chcesz lizać dupe ale mnie nie obchodzi twoje zdanie pytam się admina a nie ciebie więc siedz cicho

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze odbyła się przerwa techniczna tzn uruchomienie ponowne maszyny by wprowadzić zmiany.

Co jakiś czas będą takie przerwy maksymalnie 5-10 minut by wprowadzić zmiany.

A co do dropu z metków jest on taki ponieważ musimy go dopracować.

Już wkrótce będzie poprawiony i będziecie mieli dobry drop oraz mam nadzieję że nie będziecie "płakali" że drop jest słaby.

Za wszystkie niedogodności przepraszamy.

30023694760465661878.png

Design by @Lavon

Zapraszam do sprawdzenia http://www.mpcforum.pl/topic/841590-zapowiedzavonismt2pl/ nowy serwer metin2

Opublikowano

Koleś wiem że chcesz lizać dupe ale mnie nie obchodzi twoje zdanie pytam się admina a nie ciebie więc siedz cicho

Synek tak to do tatusia sie odzywaj a nie lize dupy tylko tak by bylo lepiej -,- zrobisz all epiki i co bd robil ??? zbieral brylki dla picu Pozdro zia nie mam ochoty z tb pisac bo szkoda mi slow do cb :>
Opublikowano

A co z tym expem? Na 116Lvl'u cały spot największy na new mapce biorę i dostaję tylko ok. 0.10% :I . Nie bardzo mi się chce bić ciągle te metiny i walczyć o każdego, bo ktoś ci ksuje...

Opublikowano

Przepraszamy za te utrudnienia.

Lecz ciągle Nas atakują i dlatego też są lagi na serwerze.

Co do EXP'a to moby będą miały zmieniony LVL co pomoże w expie. Teraz mają 100 lvl'e i będzie zwiększone na 115 co podniesie dostawane doświadczenie z moba.

Moby które teraz są dają Nam o wiele mniej expa niż wcześniej co też zauważyliście ;d

Wkrótce wszystko się ustabilizuje przepraszamy bardzo Nam przykro.

Rekompensata będzie jak się ustabilizuje wszystko.

W postaci rat lub też eventu ZUO jakiegoś dość dużego ;d

@Edit

Możliwe że już dzisiaj będziecie mogli używać Naszego forum :)

Tam będziecie składać propozycje itd :)

@Edit 2

FORUM SERWER JUŻ RUSZYŁO.

Po paru godzinach pracy wszystko jest zrobione.

Ostateczne poprawki oraz regulaminy zostaną dodane około 13:00 22.02.2013

30023694760465661878.png

Design by @Lavon

Zapraszam do sprawdzenia http://www.mpcforum.pl/topic/841590-zapowiedzavonismt2pl/ nowy serwer metin2

Opublikowano

Serwer wydaje się być fajny ale pozory myla dzisiaj zakończyłem grę na nim bo nie lubię Medium bynajmniej dla mnie on nie jest Medium dlaczego ?

5kkk

30 pereł różnych

21 bryłek poszło w piz...****

a udało mi się zrobić tylko : KD SURY ZBR NA 90 LVL NA +6 ^^ Pewnie to tylko pech :) nie wiem nie mam pojęcia 3 dni dropiłem to wszystko a nic specjalnego nie udało mi się zrobić.

Dziękuję wszystkim za Miłą grę możliwe że wrócę do serwera jak będzie poprawiony drop i inne błahostki

czy Serwer Polecam ? hmmmmm Nie wiem nie wypowiem się dużo bugów

Pozdrawiam Dr.Joint

ps dużo ludzi ma pobugowane eq :)

Opublikowano

Tak wiemy że są takie możliwości w tych hełmach.

To zostaje i nie jest to żadne EQ od GM'a czy coś w tym stylu.

Zróbcie sobie hełm na 90 i wbijcie bony.

Bardzo przepraszamy że tak długo. Wkrótce zostanie dodane na stronie odbugowywanie w 100% sprawne.

Przepraszamy za dzisiejsze problemy z logowaniem.

Były ataki oraz musieliśmy wprowadzić poprawki i dlatego też maszyna musiała zostać uruchomiona ponownie.

Z góry przepraszamy za kolejne wyłączanie serwera lecz jest to niezbędne do tego by lepiej Wam się grało na serwerze.

Zostaniecie za to wynagrodzeni już wkrótce :)

@Down

Konsultuje to właśnie z Adminkiem.

Odpowiem Ci wkrótce.

takie Helmy zostają !? hahaha dosc ze BM jest nie do Zaje****** to jeszcze w takich helmach Magi nie bedzie -.- ? serwer do bani... tyle sie wypowiem

Inni beda robic abs na All klase miecze sztylety strzaly itp a miejsca nie bedzie na magie i ch*** wie czy tam magia wchodzi... NIECH KAZDY GRA BMem bo inne klasy sa poszkodowane

Nie okłamujmy się taka prawda ! przynajmniej roski dodajcie na Magie... w kilkanascie procentach bo to jest bez sens albo ! Dodajcie wbudowany bon na Magie

przepraszam ze nie dałem edit nie wiem jak cofnąć

Opublikowano

No jakbyście ogarnęli ten exp to może coś zmieni. A jak wytłumaczycie szybkie wbicie 120 lvl np HotDiablicy? Jak JamLasica męczył się kilka dni, a on/ona przez 1 dzien?

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Exp zostanie poprawiony.

Drop z metków również.

Z tego co Adminek mi napisał to zostanie to poprawione jeszcze dzisiaj lub w nocy.

WCZORAJ RUSZYŁO PONOWNIE FORUM SERWERA !

Zapraszam do korzystania :)

kiritoc.png

Opublikowano

No jakbyście ogarnęli ten exp to może coś zmieni. A jak wytłumaczycie szybkie wbicie 120 lvl np HotDiablicy? Jak JamLasica męczył się kilka dni, a on/ona przez 1 dzien?

Bo tylko JamLasica wbil ten lvl bez buga. Reszta bugowala exp i jeszcze jest kilka bugow, na ktorych mozna tam zarobic.

Opublikowano

administracja nie ogarnieta exp troche slaby drop perel idiotczyny zegnam

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

takie Helmy zostają !? hahaha dosc ze BM jest nie do Zaje****** to jeszcze w takich helmach Magi nie bedzie -.- ? serwer do bani... tyle sie wypowiem

Inni beda robic abs na All klase miecze sztylety strzaly itp a miejsca nie bedzie na magie i ch*** wie czy tam magia wchodzi... NIECH KAZDY GRA BMem bo inne klasy sa poszkodowane

Nie okłamujmy się taka prawda ! przynajmniej roski dodajcie na Magie... w kilkanascie procentach bo to jest bez sens albo ! Dodajcie wbudowany bon na Magie

przepraszam ze nie dałem edit nie wiem jak cofnąć

A myślisz, że dlaczego tak jest? Porównaj sobie expienie/zarabianie BM'em do expienia/zarabiania np. Body'm. Różnica jest KOLOSALNA. Postacie takie jak BM/Smok/Healer muszą nadrabiać swoje "kalectwo" w rozwijaniu postaci przewagą w PvP ;>

e988694d045be.jpg

Opublikowano

Exp zostanie poprawiony.

Drop z metków również.

Z tego co Adminek mi napisał to zostanie to poprawione jeszcze dzisiaj lub w nocy.

WCZORAJ RUSZYŁO PONOWNIE FORUM SERWERA !

Zapraszam do korzystania :)

Jakoś nie widać efektów :/
Opublikowano

A myślisz, że dlaczego tak jest? Porównaj sobie expienie/zarabianie BM'em do expienia/zarabiania np. Body'm. Różnica jest KOLOSALNA. Postacie takie jak BM/Smok/Healer muszą nadrabiać swoje "kalectwo" w rozwijaniu postaci przewagą w PvP ;>

Smieszny jestes =x a archer ? dager ? najbardziej poszkodowana postac :} zero obrony zero zwiększenia ataku :} ;]

Opublikowano

Smieszny jestes =x a archer ? dager ? najbardziej poszkodowana postac :} zero obrony zero zwiększenia ataku :} ;]

Dobrze sobie radzą z 6th skillem ale wkrótce to poprawimy, będzie mniejsze dmg 6th skillów u każdego i nie bd walił po 2x.

Jutro poprawimy do końca exp oraz drop.

Tzn dziś lecz w późniejszych godzinach a nie tak wcześnie rano xD

kiritoc.png

Opublikowano

Nowi gracze zaczynajacy gre tutaj już nie maja żadnej konkurencji z tymi którzy troche grali.

W pierwszy dzień serwera stał npc z PD rękawicami monetami dodaniami i zmiankami 6/7 po 1k ;D (wcale nie zmieniono ich czasu na 5s co wam wmawiano kilka stron wcześniej )

Dropiero wczoraj został skasowany Yangbug a ludzie narobili astronomiczne ilości brylek.

W (bodajże) trzeci dzień serwera dopiero skasowano bug na kopiowanie pereł gdzie topka zrobiła full epiki.

W helmie na 90 można wbić ABSY czyli robisz tam 4x 15 i kryt i masz 4x 75 więc zabije Cie tylko BM, który jest tutaj nieźle podrasowany.

Ja bawiąc się mentalem na 100LV miałem 20k HP więcej od ludzi grających w niewiedzy.

Proponuje potraktować to jako bete, ludzie graja tutaj tylko dlatego że czerpali korzyści z bugów istniejących w przeszłości lub dlatego że poprostu o nich nie wiedzą.

Na oficjalu dać NPC który wymienia np 50b na dodanie 6/7 i np 30b na rekawice 10H/pd/etc (przy pozostawieniu tego w is)

To napewno przyciągnie graczy i pozwoli stworzyć serwer na którym nie ma równych i równiejszych.

Wiem, że mnie zbluzgacie ale to jest moje zdanie i moja propozycja xD

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...