Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E tam o to chodzi w metku, chcecie metka to się o niego bijcie i walczcie gildią, tak jak na pl o spoty w v2,av2 itd :)

Pozdrawiam, Faffi :)

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe jak tam DDOS`y ... czy minęły czy nie ; /

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Moja propozycja jest taka, aby :

- Dodać łączenie pereł i bryłek

- 6 channeli

- Dodać tą mape z metinami na ''osobne ch''

- mape od poziomu 120 dodać od 115,116,117 (wybrać jedno z tych)

Teraz trochę tak tekstowo, więc niech chociaż raz dziennie o byle jakiej porze jeden z adminów wejdzie na tą mape z metinami bo roi się tam od waithacków itp. Nie wspominając już o Bs'ie.

Serwer ma chyba 2 dni czy ile tam i ani jednego bana nie daliscie.

Dzisiaj z mojej gildii gre zakonczylo 7 osob z top 50 bo nie chcialo im sie expic

co chwile ktos ci ksuje, a exp jest po prostu bez sensu ! ;c

Naprawcie to, albo stracicie graczy i to raz na zawsze.

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Moja propozycja jest taka, aby :

- Dodać łączenie pereł i bryłek

- 6 channeli

- Dodać tą mape z metinami na ''osobne ch''

- mape od poziomu 120 dodać od 115,116,117 (wybrać jedno z tych)

Teraz trochę tak tekstowo, więc niech chociaż raz dziennie o byle jakiej porze jeden z adminów wejdzie na tą mape z metinami bo roi się tam od waithacków itp. Nie wspominając już o Bs'ie.

Serwer ma chyba 2 dni czy ile tam i ani jednego bana nie daliscie.

Dzisiaj z mojej gildii gre zakonczylo 7 osob z top 50 bo nie chcialo im sie expic

co chwile ktos ci ksuje, a exp jest po prostu bez sensu ! ;c

Naprawcie to, albo stracicie graczy i to raz na zawsze.

Tak, z tymi WaitHackami to prawda.. ;/ połowa ludzi na nich jedzie.. ja dzisiaj chciałem kupić naszyjnik 4x15 i 2k pż gościu mówi "y 15 bryłek poprosze" ja takie wtf... na bs`ie robi bo miał całe eq takie zrobione... o_O zarobek nie z tej ziemi... JE*BANE HACKERSTWO...

Opublikowano

Shrek powiem ci tak jestem 1 osoba ktora dostala bana na tym serwerze za co ?? Zgadnijcie za hmm smianie sie z kolesia ktory mi grozil banem bo mu nie ustapilem metina ale [HA]Adminek powiedzial ze to zalatwi ale serwer off Konto zbanowane ts nie dziala Serwer mi sie mega podoba i na nim zostane ale ten ban to troche smieszne dal mi go [GM]czy tam [GA]Barii ale jutro to zalatwie na ts zapraszajcie znajomych a co do tych zmian jestem jak najbardziej za i podsune ten pomysl administracji :>

Pozdrawiam Kongi

Opublikowano

Tak, Barii -.- gadałem dzisiaj z nim na ts`ie dał mi kanał pomógł go edytować itp. bardzo pomocny człowiek ale... KAŻDY kto mu zgłosił czitera otrzymywał prostą odpowiedź " nie mam teraz czasu " a czemu ?! bo GA Barii musi metki trzaskać na prywatnej postaci oraz expić... nawet Moderatorzy <którzy także na ts`ie byli > sami to potwierdzili ; / na poprzednim serwie było głosowanie za wyrzuceniem Barii`ego i udało się one a dzisiaj wszyscy na ts`ie stwierdzili, że Barii się ma ogarnąć ponieważ znów głosowanie będzie i znów wyleci.. tak więc Barii jeżeli to czytasz to ogarnij się.. zajmij się cziterami ;3 a nie metki bić ^.^

Opublikowano

Tak, Barii -.- gadałem dzisiaj z nim na ts`ie dał mi kanał pomógł go edytować itp. bardzo pomocny człowiek ale... KAŻDY kto mu zgłosił czitera otrzymywał prostą odpowiedź " nie mam teraz czasu " a czemu ?! bo GA Barii musi metki trzaskać na prywatnej postaci oraz expić... nawet Moderatorzy <którzy także na ts`ie byli > sami to potwierdzili ; / na poprzednim serwie było głosowanie za wyrzuceniem Barii`ego i udało się one a dzisiaj wszyscy na ts`ie stwierdzili, że Barii się ma ogarnąć ponieważ znów głosowanie będzie i znów wyleci.. tak więc Barii jeżeli to czytasz to ogarnij się.. zajmij się cziterami ;3 a nie metki bić ^.^

Barii ? Chyba Ci się pomyliło z innym GA :D

Opublikowano

Taa, moderator TS lexani to kompletny idiota tak jak i niektórzy z tej smiesznej administracji

forum dlugo cos naprawiacie heheszki

pozdrówka od harnasia, spadam na inny serwer :D

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Mam pytanie, a mianowicie co się dzieje z serwerem ?:)

Ataki?;x

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Mam pytanie, a mianowicie co się dzieje z serwerem ? :)

Ataki?;x

Tak ; / konkurencja atakuje.. ; / ale niedługo nowa maszyna będzie ;3

Opublikowano

Harnas zegnaj nikt cie sila nie trzyma a co sie dzieje z serwerem laurt GA z serwera sralantia.pl chce kase za to ze nie bd ich ddosowac -,- beka z typa xD czekamy na start a i harnas co do forum chyba robi je adminek to wiesz jest jedynym technikiem i to nie jest tak hop siup jak myslisz :>

Opublikowano

Harnas zegnaj nikt cie sila nie trzyma a co sie dzieje z serwerem laurt GA z serwera sralantia.pl chce kase za to ze nie bd ich ddosowac -,- beka z typa xD czekamy na start a i harnas co do forum chyba robi je adminek to wiesz jest jedynym technikiem i to nie jest tak hop siup jak myslisz :>

Dokładnie JE*BAĆ laurta ze sralantii ;3 zje*bany serwer i sporo graczy przeszło tutaj ;] laurtowi się nie spodobało to ddos`y.. widać tylko zarobek.. ahh ;// czekać tylko aż serwer wystartuje ;3 miejmy nadzieje, że jeszcze dziś ♥

Opublikowano

Najbardziej szkoda mi ludzi, ktorzy placza o to, ze ktos ksuje ;d haha

Tak jak ktos wyzej powiedzial trzeba sie bic tak jak na Plu i tyle to jest metin nie gra dla jednej osoby.

Watpie by dzis byl ON serwer.

62617690064476736551.jpg
Opublikowano

Ciekawe czy znowu takie samo hasło bedzie miał do konta na forum :wub:

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Może nie wiecie, ale na tym serwie przez pierwsze 10h od startu na mapie handlowej stal npc z bety z pd rekawica zlodzieja, monetami, dodaniem i zmianka 6/7 po 1k. (wiedziało o tym i czerpało z tego korzyści około 20osób z topki ;D)

Funkcjonował bug na kopiowanie pereł.

Działały yangbugi.

Teraz jak sie idzie dropic to na max 20min bo perly sie nie lacza.

Brylki tak samo, byla to waluta serwera a teraz sie nie lacza i nie da sie ich sellac.

Bron na bodyego na 100 wiecej ataku magicznego jak ta na bma.

6/7 bon teraz tylko w is a plowa topki ma full 6/7 ;D

Tak samo bronie 75 tylko w is i zmiana z wp na bm też w is tylko.

Ch*j a nie serwer ;D

PS. Nadal sa powazne bugi na serwerze, beta nic nie zmienila.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Może nie wiecie, ale na tym serwie przez pierwsze 10h od startu na mapie handlowej stal npc z bety z pd rekawica zlodzieja, monetami, dodaniem i zmianka 6/7 po 1k. (wiedziało o tym i czerpało z tego korzyści około 20osób z topki ;D)

Działały yangbugi.

Brylki tak samo, byla to waluta serwera a teraz sie nie lacza i nie da sie ich sellac.

Ch*j a nie serwer ;D

Perelki i brylki mozna juz laczyc nawet te kolorowe brylki tez hmm bug naprawili i pousuwali eq robione z bugowanych perel/bryl bronie 75 dropia z ripka :> osobiscie droplnolem bambuska 6/7 bony wydaje mi sie ze dropia z metkow 120+ i bosow tych lepszych
Opublikowano

Działały yangbugi.

Ch*j a nie serwer ;D

Odstraszyło mnie to, nie ma sensu tam wbijać skoro niektóre osoby sobie zgarneły 6,7 bony i zmianki za free, pozdro :)

NIEPOKONANY, NASZ GÓRNIK ZABRZE KOCHANY !!!!!!!!!

grnikzabrze.png

Opublikowano

Perelki i brylki mozna juz laczyc nawet te kolorowe brylki tez hmm bug naprawili i pousuwali eq robione z bugowanych perel/bryl bronie 75 dropia z ripka :> osobiscie droplnolem bambuska 6/7 bony wydaje mi sie ze dropia z metkow 120+ i bosow tych lepszych

cofneli perly i brylki ale eq nie Ci co zrobili to je maja;]

Opublikowano

cofneli perly i brylki ale eq nie Ci co zrobili to je maja;]

Slyszalem taka akcje na ts ,że kumpel sellnal trute sr 53 za 120b i po 3h brylek niema truta u typa który bugował.

Sprawiedliwość musi być.

Pozatym brak gma który ogarnie mape metków bo na 20 osób na mapie minimum 5 ma WH

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Kurwa mać, jestem top 10, i nawet o tym npc nie wiedziałem z bety gdyż na niej nei grałem ... :x

Odechciało mi się teraz grać ze świadomością taką iż top 1/5 zapewne mają kilka kont (postacie i depo) zapchanych pd'kami ...

Ja z serwerem podziękuje jak tak ... nie widze sensu grać tutaj skoro mają być równi i równiejsi ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...