Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku, na broszkach tego buga odkryłęm, a potem sam sie pojawiłeś i można ując, że praktycznie dałeś mi te 255 bryłek :)

Nikomu nie powiedziałem ale ludki się jakoś dowiedziały ;o ;[

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgłosiłem im tego buga w okolicach godziny 15.

A jeśli aż tak chcecie wiedzieć to prosze:

Aby zbugoać dany przedmiot potrzebujecie 256 (tych przedmiotów).

Następnie stakujece je aby 1 stack miał 255 a druigi 1.

Wywalasz ten jeden item, i podnosisz 56, następnie wywalasz je znowu i podnosisz 111.

Oddzielasz od 111 itemków 1, następnie wywalasz 110 itków a potem jeden, podnosisz jeden i masz 56, potem znowu wywalasz i podnosisz, potem podnosisz poprzednie 110 i masz 200+ już. I tak ciągle bugujesz.

Mam nadzieje że szybko to naprawią.

Opublikowano

Hwangi na max lv są zajebi*te. <3

Gramy w chunjo.

Ps. Dużo gra tam ludzi?

Literówka w jednej grafice.

wymiar.png

nanicz.png

Opublikowano

Serwer fajny ale ten bug mam nadzieje ze naprawia i jutro rano bd on zapraszam do chunjo :>

SERWER BEDZIE ONLINE DO GODZINY 24 ZAPRASZAM DO GRY @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@2

Opublikowano

Mam nadzieję, że zbanujecie Pekui1 bez zbędnego pierdolenia się. Nabugował dużo pereł i bryłek i nie powiedział o tym administracji. On to już od południa bugował więc nic wam nie da takie coś.

photo261314.png

Opublikowano

Cofnęło mi prawie wszystkie perły, z tego 100+ zielonych na które harowałem cały dzień, i co? I gówno i ich nie mam. Przez jakiś idiotów którzy bugowali ulepszacze inni gracze którzy nic nie robili stracili perły i bryły..-,-. To jeszcze nie koniec? jak mam dropić jak nie można łączyć itemów? Moby walą po 5k a różowych potek nie ma? Zjebaliście serwer i tyle. Do puki tak będzie nie zobaczycie mnie tutaj. Cya

Opublikowano

Tak jak wyżej koledze miałem po około 50 pereł (dropione) o żadnych bugach nie wiedziałem i nie widziałem. Rano wchodzę patrzę brak pereł, broszek(mniej ważne) itd. Dojebaliście z ulepszaczami na epiki i jeszcze cofnęliście innym co normalnie sobie dropili. Puknijcie się w głowę zanim coś zrobicie, w biały dzień tracicie uczciwych graczy : ]

Kolejna sprawa to brak dropu, a w sensie zerowy pereł na nowej mapie od 90 lvl'a. Raz na 150/200 spotów dropnie może 1/2 ;)

Opublikowano

Tak jak wyżej koledze miałem po około 50 pereł (dropione) o żadnych bugach nie wiedziałem i nie widziałem. Rano wchodzę patrzę brak pereł, broszek(mniej ważne) itd. Dojebaliście z ulepszaczami na epiki i jeszcze cofnęliście innym co normalnie sobie dropili. Puknijcie się w głowę zanim coś zrobicie, w biały dzień tracicie uczciwych graczy : ]

Kolejna sprawa to brak dropu, a w sensie zerowy pereł na nowej mapie od 90 lvl'a. Raz na 150/200 spotów dropnie może 1/2 ;)

Wbij 95 i idz na mape metinow ( dropi z nich po 2-5 perel ) lub wbij 102 i bij metiny na 105lvl , gdyz na tym lvlu nie ma juz buga z nimi.

Opublikowano

Wbij 95 i idz na mape metinow ( dropi z nich po 2-5 perel ) lub wbij 102 i bij metiny na 105lvl , gdyz na tym lvlu nie ma juz buga z nimi.

Dropi po 2-5 pereł mówisz, jak sie nie da ich łączyć to za 1 metka mam latać do m1 do dozo je ciągle wkładać?

Opublikowano

Tak samo mialem nie zagram juz tam ...

mr76n6.png
Opublikowano

Mimo paru problemów po starcie administracja ogarneła i server ma się dobrze, polecam ;)

Opublikowano

Od 100 levela dropi ^^ Jak dla mnie z metków zaj*** drop czasem się trafi po 5 pereł ( czasem 3 kolory po 5 ) Serwer polecam gorąco , na razie mam 114 lvl ;3

Opublikowano

Od 100 levela dropi ^^ Jak dla mnie z metków zaj*** drop czasem się trafi po 5 pereł ( czasem 3 kolory po 5 ) Serwer polecam gorąco , na razie mam 114 lvl ;3

Wiem że dropi, ale co z tego jeżeli cofnęło mi sporo zarobionej kasy : ] Praktycznie ~5kkk na ulepszanie epików muszę zarabiać na nowo.

Opublikowano

Zwiększcie exp bo na 110 lv dostaje za full spota 2% a na 117 lv za metka (+moby) dostaje ~średnio 0,8% .... To jest serwer easy z expem medium czy expem hard ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...