Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Problemy i Pytania związanie z WRPSP !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowy uptader jest , pokazuje sie profil i po 1sek conection terminated from server -,-

Jeżeli masz rutera to go zresetuj.

Wyłącz anty wirusa.

Uruchom ten program jako administrator (win7/8/Vista)

Przeczyśc komputer programem CCleaner.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Kurwa spoko serwer, tylko te lagi psuja cala gre, NIGDY NA ZADNYM SERWERZE I INNEJ GRZE NIE MAM TAKICH LAGOW ! ---,---

Opublikowano

Kurwa spoko serwer, tylko te lagi psuja cala gre, NIGDY NA ZADNYM SERWERZE I INNEJ GRZE NIE MAM TAKICH LAGOW ! ---,---

Skąd masz internet?

Może masz zablokowane porty.

Jak masz na Kabel to zadzwoń do dostawcy i poproś o odblokowanie portów.

Jeżeli masz na Rutera to znajdz w google ja odblokowac.

300 Postów...

Opublikowano

Robiłem tak xD Chyba sobie odpuszcze -,- Ma ktos jeszcze jakies pomysły ?

Na pewno to nie jest wina internetu ;d Pobierz instalki netFramework 3.5 i 4 i przy instalacji daj na "napraw". Ostatecznie format systemu i zainstaluj tylko niezbedne programy i zobacz jak bedzie.

@ewentualnie zobacz czy nie masz ustawionego jakiegos proxy jako ip. To tez moze byc przyczyna. A jak nie to znajdz jakies pl proxy i ustaw i sprobuj wejsc na serwer tym sposobem

Opublikowano

Na pewno to nie jest wina internetu ;d Pobierz instalki netFramework 3.5 i 4 i przy instalacji daj na "napraw". Ostatecznie format systemu i zainstaluj tylko niezbedne programy i zobacz jak bedzie.

@ewentualnie zobacz czy nie masz ustawionego jakiegos proxy jako ip. To tez moze byc przyczyna. A jak nie to znajdz jakies pl proxy i ustaw i sprobuj wejsc na serwer tym sposobem

Fameworki mam xD Format byl robiony (wgrywany win 7 ) ale jak mialem win vista to tez tak było xD Moze po wiem tak , po zmienienu modemu internetowego ze starego( nie obslugiwal win 7 ) zmienilem na nowy i od tego czasu wr nie dziala . O co chodzi z tym proxy ?

Wynalazlem kompa ; win xp , proc 1.8 :D Zainstalowalem net famework 4 , wrpsp dziala xD Wbijam na mape wybieram postac i czarny ekran xD moge pisac z ludzmi , chodzic moge ( mapke po boku widac tą malutka ) kroki slychac xD Jak zainstaluje net famework 3.5 to bedzie ok ? xD Prosze o pomoc

Opublikowano

No to bylo odrazu mowic ze po zmianie modemu nie dziala ; d Podaj nazwe nowego i starego i poszukaj najnowszych sterownikow najpierw do nowego. Jak nie zadziala to znajdz sterowniki do starego na win 7 (powinny byc) i sprobuj podlaczyc. Jak nadal nie pomoze to znajdz jakas instrukcje do modemu i szukaj info jak wejsc w ustawienia modemu (u mnie na liveboxie trzeba np wpisac w przegladarce "192.1.1....") i popatrz czy mozesz odblokowac porty

@edit tyle sie opisalem na telefonie a Ty posta edytowales ;f

No zainstaluj ale komp jest podlaczony do tego modemu co poprzedni czy jak? ;d Bo jak tak to zainstaluj na tym "chyba lepszym" win xp i pograsz. Bo na takim wechikule to dupy nie urywa szczerze powiedziawszy.

Opublikowano

Modem stary to huawei e220 a nowy to zte mf631 xD Sterowniki szukalem sciagalem i nic -,- Komp stary dziala tylko z modemem huawei e220 (starszym) Mam limit internetowy i prosze powiedziec jaki famework 3 czy 3,5 bo limit zaraz sie skonczy xD nie chyba lepszym tylko lepszym xD nowy komp ; proc 2,5 , karta gefoorce nvidia gt8800 , ram 3 gb xD

Opublikowano

Co mam zrobić żeby widzieć innych graczy bo nikogo nie widze help !

Odblokuj porty

Jeżeli masz rutera to poszukaj w google jak odblokowac, a jezeli masz na kabel to zadzwoń do operatora internetu zeby ci odblokował

Opublikowano

Co mam zrobić żeby widzieć innych graczy bo nikogo nie widze help !

Jak masz routera to zrób poprawnie port forwarding : http://www.mpcforum.pl/topic/369383-tut-jak-zrobic-poprawnie-port-forwarding/

Albo zadzwoń do operatora sieci i poproś o otwarcie wszystkich portów.

Witam , prosze o pomoc xD dam like xdd

http://www.youtube.com/watch?v=8ri4AY4ei58

Ileż to razy zdarzyło nam się grać i zostać w nagrodę powitanymi takim komunikatem.

Na jego wystąpienie może mieć wpływ wiele czynników jednak w lwiej części przypadków będą to poprostu lagi.

Gdy przez pewien czas nie możemy się dostatecznie "mocno" połączyć z serwerem gry zostaniemy z niej po prostu wyrzuceni.

Z tego powodu jest to prawdziwa zmora początkujących "modem tapperów", bowiem w tappingu chodzi o celowe chwilowe zerwanie połączenia.

Jeśli potrwa to jednak odrobinę za długo to po prostu zostaniemy wylogowani.

Problem ten ma też okazję częściej występować na komputerach łączących się z internetem za pomocy rutera czy też innego sposobu łączności bezprzewodowej.

W takim wypadku musimy sprawdzić czy siła sygnału jest wystarczająca i czy nie gubimy pakietów.

Do tego celu z powodzeniem możemy wykorzystać program WirelessNetView bądź jakikolwiek inny wbudowany w system.

http://www.komputerswiat.pl/download/1749/pobierz,wirelessnetview-v1.35.aspx

Zaś jeśli chodzi o gubienie pakietów to pomocne może okazać się ustawienie optymalnej wartości MTU.

Więcej o tym możecie znaleźć w poniższym poradniku w punkcie 21:

http://www.mpcforum.pl/topic/210404-tut-lagi-w-wr-przyspiesz-komputer/

Jeśli by się okazało, że z naszym łączem dzieje się coś złego w tym wypadku najlepszym wyjściem będzie skontaktowanie się ze swoim dostawcą internetowym.

Po powiadomieniu go o zaistniałej sytuacji i szczegółowym opisie problemu powinien on podjąć jakieś kroki w celu sprawdzenia gdzie leży źródło problemu i ewentualnej naprawy.

Cofnij patcha, wypakuj folder wrpsp jeszcze raz ( usuń poprzedni )

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Może ktoś podać link do pobrania ?

Lub na stronie glownej WRPSP

www.wrpsp.eu
MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jak pobrać to bez jakiegoś sms ?

Nie musisz wysyłać sms-a.

W okienku po prawej stronie będzie wait a 5 second czy coś takiego. Czekać pięc sekund i klikasz na :

cce6pi.jpg

Skip Ad.

Potem pojawi Ci się takowa informacja :

tvqyzf.jpg

Klikasz download Client base i czekasz znowu 5 sekund. Klikasz skip ad :

cce6pi.jpg

I pojawi ci się link deposit files tutaj :

v889mx.jpg

Które jest w tym temacie :

http://www.mpcforum.pl/topic/845612-download-wrpsp/ Pierwszy link, więc nie warto się bawić w atflaj :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

mozna prosciej ? : D jak cos to ja : mati1mateusz3

http://www.mpcforum.pl/topic/369383-tut-jak-zrobic-poprawnie-port-forwarding/ - tu masz opisane jak zrobić port forwarding, czyli odblokować porty w modemie, routerze. Zalecam przeczytać wszystko o port forwarding :

1359748852-U507582.jpg

A jak cofnąć patcha ?

1.Wchodzimy w folder War-rock'a

2.Szukamy pliku "version.cfg"

3.Otwieramy go za pomocą notatnika

I mamy takie coś

Cytat

<!--

[PATCH INFOMATION]

Format = 0

Launcher = xx

Updater = xx

Client = xx

Sub = xx

Option = 0

[/PATCH INFOMATION]

//-->

Tu gdzie jest Launcher dajemy xx-1

Tu gdzie jest Updater dajemy xx- 1

Tu gdzie jest Client dajemy xx-1

Tu gdzie jest Sub dajemy xx-1

Czyli wszędzie cofamy o jeden

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

PROSZĘ O POMOC!!!!

Witam problem polega na tym ze ściągnąłem wrpsp i updeter zamieniłem te 2 pliki włączyłem wszytko się zrobiło pisze żeby uruchomić grę włączam i wyskakuje jakiś bąld najpierw ::LOAD SUCCESS: "Data\texdata_eng.lua" klikam ok i włącza się CRC Checker Load Fail. Proszę o pomoc!!

!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...