Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Problemy i Pytania związanie z WRPSP !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czlowieku mam neta 20mb/s wszystko co sciągam idzie do 5mb/s a to 100kb/s. Ściągne to owszem.

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spróbuj z tego linka xxx

Mi się pobiera z prędkością ~1.5 MB/s. Żeby pobrać to zaznaczasz na ten "ptaszek" obok napisu WRPSP i klikasz Pobierz. Troche ta stronka muli więc zanim Ci wyskoczy okienko z pobieraniem to możesz sobie przeglądać inne stronki :]

@link jest z tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/845612-download-wrpsp/

// Brak skanu, do każdego downloadu potrzeba skanu, nie ważne skąd on jest | wilczek

snikersproject1.png
Opublikowano

Czlowieku mam neta 20mb/s wszystko co sciągam idzie do 5mb/s a to 100kb/s. Ściągne to owszem.

To też nie musi zależeć od hostingu ale zapewne zależy.

Odblokuj porty w routerze lub u operatora. Wyłącz wszystkie zbędne programy oraz AKTYWNE procesy które pobierają najwięcej.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Gram sobie gram, a tu nagle lag.

potym lagu nie ma spokojnej gry, wywala mnie z gry, bez żadnego komunikatu.

Po prostu gra się sama wylącza.

Dlaczego tak jest?

1364585759-U275536.png

1364585759-U275536.png

Opublikowano

@Up

pobrałem wszystko co wymagali, reinstalacja nie pomoże, próbowałem.

Przeczyść komputer CCLeanerem lub odkurzaczem, wyłącz wszystkie zbędne programy i aktywne procesy.

Uruchom jako administrator najlepiej w Trybie Zgodności :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

w windows xp można uruchamiać jako administrator?

Co mi da Ccleaner i odkurzacz, to nie wiem, max pare gb usuwa. Komputer nie dawno przeczyszczałem

Wszystkie procesy są wyłączone podczas grania.

1364585759-U275536.png

Opublikowano

w windows xp można uruchamiać jako administrator?

Co mi da Ccleaner i odkurzacz, to nie wiem, max pare gb usuwa. Komputer nie dawno przeczyszczałem

Wszystkie procesy są wyłączone podczas grania.

A masz win XP, to uruchom w trybie zgodności.

Gdy używany jest tryb zgodności programów systemu Windows, wiele z najbardziej typowych problemów, które uniemożliwiają poprawne działanie we wcześniejszych wersjach programów są rozpoznawane. Po uruchomieniu programu i nie działa zgodnie z oczekiwaniami, zalecane jest uruchomienie programu w jednym z środowisk zgodności. Aby uruchamiać programy w trybie zgodności programów systemu Windows w systemie Microsoft Windows XP, wykonaj następujące kroki:

Kliknij prawym przyciskiem myszy łącze programu, który chcesz naprawić.
Kliknij na Właściwości.
Kliknij kartę zgodność .
Wybierz polecenie Uruchom ten program w trybie zgodności i wybierz jedną z następujących:
Windows 95
Windows 98
Windows NT 4
System Windows 2000
W obszarze Ustawienia ekranukliknij, aby wybrać tryb, w którym myślisz, co jest niezbędne do poprawnego działania programu:
Uruchom w 256 kolorach.
Uruchom w rozdzielczości ekranu 640 X 480.
Wyłącz kompozycje wizualne.
Kliknij przycisk Zastosuj, a następnie kliknij przycisk OK.
Kliknij dwukrotnie program.
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jak włączyć updaterWR w trybie zgodności?

Kliknij prawym przyciskiem myszy łącze programu, który chcesz naprawić.

Kliknij na Właściwości.
Kliknij kartę zgodność .
Wybierz polecenie Uruchom ten program w trybie zgodności i wybierz jedną z następujących:
Windows 95
Windows 98
Windows NT 4
System Windows 2000
W obszarze Ustawienia ekranukliknij, aby wybrać tryb, w którym myślisz, co jest niezbędne do poprawnego działania programu:
Uruchom w 256 kolorach.
Uruchom w rozdzielczości ekranu 640 X 480.
Wyłącz kompozycje wizualne.
Kliknij przycisk Zastosuj, a następnie kliknij przycisk OK.
Kliknij dwukrotnie program.
Napisałem wyżej i tak :)
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

a którego windowsa mam wybrać?

Wybrałem nt i wyskoczył komnikat po angielsku gdy włączyłem UpdaterWR i potem wszystko zrobiło się "normalne" takie jak było. Mówie o tych kolorach.

robie tak jak karzesz, wyskakuje za każdym razem komunika po angielsku podczas włączania wrpsp, naciskam wtedy to co jest w tym komunikacie Np. close/ok i mi to cofa, ten czegoś.

Czyli po prostu nie działa.

1364585759-U275536.png

Opublikowano

Mam takie pytanko do adminów: Po co ciągle banujecie wszystkich?? Dostałem 2 razy bana za nędzne wychylenie się w sciane i ban! Jak tak dalej będziecie postepować to nikt tam nie będzie grać zaraz...

@edit

Dzięki za warna... Widać że krytyki nie przyjmujesz do siebie

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Mam takie pytanko do adminów: Po co ciągle banujecie wszystkich?? Dostałem 2 razy bana za nędzne wychylenie się w sciane i ban! Jak tak dalej będziecie postepować to nikt tam nie będzie grać zaraz...

Ban za bugi. Beda grac Ci ktorym zalezy na czystej rozgrywce. Jak masz zamiar bugowac to na nexona ;)

Opublikowano
Przy pobieraniu aktualizacji wyskakuje mi okienko z napisem "Cannot read that as ZipFile"
Ktoś wie jak to naprawić?

Przy pobieraniu aktualizacji wyskakuje mi okienko z napisem "Cannot read that as ZipFile"

Jak to naprawić?

Opublikowano

Ktoś wie jak to naprawić?

Jak to naprawić?

Wklej to do glownego folderu wrpsp (wypakuj najpierw):

http://speedy.sh/tnuZD/WR-PSP-Beta.rar

https://www.virustotal.com/pl/file/f9e61cf9c54fd000cf6cf04267d173871b5b45b113b5ecf03bf54ff9f8486851/analysis/1364678368/

Opublikowano

Siema , Można plik DSETUP.dll ? , bo mi antywirus zakosił :D

Wejdź w kwarantannę antywirusa i przywróć na miejsce. NAstępnie go wyłącz i have fun :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Witam.

otóż mam taki problem gdyż próbując wypakować WRPSP nie mogę ponieważ wyświetlają mi się błędy na każdym pliku jak sprawdzi wszystkie pliki wyłącza się i się nie wypakowywuje oc zrobic >?>

I jeszcze jedno

na jakiej wersji Warrocka Działa ten priv serwer??

Opublikowano

@up

Wpisujesz dobre haslo? "wrpsp.eu"

JAzeli tak pobierz jeszcze raz. I nie potrzebujesz zadnej wersji WR'a To jest ich wlasny client.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...