Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Problemy i Pytania związanie z WRPSP !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć, załączam dziś gierkę i pobierało mi się kilka plików, klikam URUCHOM GRĘ i wyskakuje mi takie coś, jeszcze wczoraj grałem normalnie, z góry dzięki za odpowiedź :)

LINK

http://img801.imageshack.us/img801/4261/lolzenu.pn

Usuń ten plik w folderze WRPSP --> System --> Plik

Albo go pobierz i wrzuć do tego folderu.

Ew. jak masz troszkę więcej czasu.

usuń folder WRPSP i wypakuj ponownie z folderu Downloads ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Kurde na WRPSP w miare fajnie się grało lecz od miesiąca mam cały czas ``connection terminated from server`` chyba mam coś nie tak z netem, a pograłbym sobie tutaj:P

Przyłaczam sie :) od pewnoego czasu duzo ludzi tak ma : ) nie wiadomo co zrobic :(

//wystarczy jak 1 osoba to napisze ;]

Opublikowano

Słyszałem plotki iż za 15 dni kończy się wersja beta i server jest całkowicie resetowany czy to prawda?

torrex.png
Opublikowano

Słyszałem plotki iż za 15 dni kończy się wersja beta i server jest całkowicie resetowany czy to prawda?

Ja pisalem z Kamelem i pisal, że za jakieś 30-70 ale może byc wcześniej ;).

320551442138510845087.png
Opublikowano

Witam tez mam problem odnośnie nie wykrywa mi w folderze wrpsp DSETUP.dll Jakieś wskazówki byłbym wdzięczny :)

Opublikowano

Witam tez mam problem odnośnie nie wykrywa mi w folderze wrpsp DSETUP.dll Jakieś wskazówki byłbym wdzięczny :)

Ew. gdy nic nie pomaga możesz usunać folder WRPSP i wypakować wszstko ponownie z folderu downloads ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Chyba na razie nic nie wyjdzie z tego ”wielkiego update”.

Oto informacja, ktora pojawiła sie na stronce wrpsp.eu

we're unhappy due to inactivity in our project, but at this moment our programmers are busy and they have no time to deal with wrpsp

This project is not cancelled please remember that

w skrocie- programerzy na razie nie maja czasu zeby sie zajac gra ale przypominaja ze projekt dalej bedzie istniec wiec predzej czy pozniej doczekamy sie tego update.

snikersproject1.png
Opublikowano

Gdy wyskoczy blad to wejdz w folder z wr->system i usun ten plik dsetup i jeszcze jeden o podanej nazwie. Pozniej wlacz od nowa updater

Tylko że ja nie mam takiego pliku w folderze system ;/ więc nie mogę go usunąć :P Wypakowałem od nowa i dalej to samo

Opublikowano

widocznie antywirus Ci go usuwa. Wyłacz antywirai wszystkie programy tego typu podobne i sprobuj jeszcze raz wypakowac

snikersproject1.png
Opublikowano

Tylko że ja nie mam takiego pliku w folderze system ;/ więc nie mogę go usunąć :P Wypakowałem od nowa i dalej to samo

Ten plik cały czas ci sie odnawia,miałem taki sam problem.Anty Virus blokuje ci ten plik,wystarczy że go wyłaczysz

Opublikowano

widocznie antywirus Ci go usuwa. Wyłacz antywirai wszystkie programy tego typu podobne i sprobuj jeszcze raz wypakowac

Ten plik cały czas ci sie odnawia,miałem taki sam problem.Anty Virus blokuje ci ten plik,wystarczy że go wyłaczysz

No pomogło z tym firewallem ;d dzięki wszystko śmiga

:)

Opublikowano

Problem w załączniku.

Dodam, że wczoraj miałem to samo, ale po podmianie folderów (od kolegi) zaczęło działać. Antywirus jest wyłączony od kilku dni.

Związku z tym, że nie chce mi się lecieć do kolegi, to można to jakoś naprawić?

Dodam, że posiadam Win8 x64

post-101800-0-74341400-1362304775.png

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

No jak by tego nie tlumaczyc to wychodzi ze nie moze znalezc tego pliku pck.zip. Sprawdz czy masz go w folderze. Jesli nie to niech Ci wrzuci na jakis hosting albo "lec" do niego.

Opublikowano

Problemem jest to, ze tego pliku nie ma i nigdy nie bylo :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Został dodany mały patch.

Przywrócone zostały mapy: Marien, Velruf i Red Clover.

Dodatkowo odblokowane zostały dla każdego mapy Block i Xauen.

W najbliższym czasie jest szansa, że dodamy dla Was kilka nowych broni do Item Shop'u.

Ponad to Nasze forum zostanie włączone, spodziewajcie się tego w ciągu kilku dni.

O nowinkach, eventach itp. będę informował na oficjalnym fan pagu Naszego projektu - www.facebook.com/warrockPsP

Opublikowano

Widzę że w psp coś zaczęło się dziać.Trochę gracze byli zdenerwowani że po psychice nie dodaliscie m14 fleshe sp5 15% celowniki fast reload i inne umililo to by graczom grę ale wszystkiego nie da się zrobić.Nie musi być nowy clnt wystarczy co tygodniowy patch i włączenie starej stronie.Dużo już mówią na zagranicznych forach o psp. Pozdro. Tłumacz.Anglia

Opublikowano

Witam,

Co mam zrobić jak wyskakuje mi, że nie mam mss32.dll skoro wszystko zrobiłem według instrukcji ?

Wejdź w folder warrock --> system --> mss32.dll i usuń ten plik.

Jeżeli go nie masz pobierz go z jakiegoś źródła i go uzupełnij w folderze system.

Ew. możesz usunąć folder WR i rozpakować go jeszcze raz ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Witam mam pytanie dlaczego jak załączam Updater.WR to dlaczego mi pisze ciągle ''nie można utworzyć , pliku który już istnieje " POMOCY

Opublikowano

Cześć, mam problem, a dokładnie białe bronie...
Już na nowo wrzucałem grę, podobno to pomaga, mi nie pomogło...
Ściągnąłem na nowo WRPSP, też nie pomogło :x
Co teraz robić? Jakieś propozycje?

xxx

Opublikowano

Sprobuj wypakowac gre przy wylaczonym antywirusie, zmien rozdzielczosc w grze, kolory 16-32 bit, jakosc grafiki. Jak nie to ppobierz gre jeszcze raz przy wylaczonym antywirusie i sprobuj wypakowac w inne miejsce na dysku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...