Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Problemy i Pytania związanie z WRPSP !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

są jakieś skrypty działające do WRPSP lub coś takiego ?

Nie. WRPSP jest zabezpieczone pod wzgledem skryptow, hackow itp.

@up

Wypakuj jeszcze raz z wylaczonym antywirusem i zapira. Jezeli nadal to samo to pobierz jeszcze raz

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PROSZĘ O POMOC!!!!

Witam problem polega na tym ze ściągnąłem wrpsp i updeter zamieniłem te 2 pliki włączyłem wszytko się zrobiło pisze żeby uruchomić grę włączam i wyskakuje jakiś bąld najpierw ::LOAD SUCCESS: "Data\texdata_eng.lua" klikam ok i włącza się CRC Checker Load Fail. Proszę o pomoc!!

Przerzuć z globala plik textdata_eng.lua do wrpsp i zobacz czy zadziała. Jeżeli nie to pobierz jeszcze raz z off wirusem.

Lub zrób jak powiedział up ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

są jakieś skrypty działające do WRPSP lub coś takiego ?

Nie ma i raczej nie bedzie ;)

Wystarczy zmiana wielkosci pliku o 1B i juz bedzie crashowac WR ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Koksu94 kiedys były, ale juz zablokowali xD

TeRrOr ,a skad sciagałes tego WRa? Hmmm...przegladnij kilka ostatnich stron tego tematu bo wydaje mi sie ze juz ktos miał podobny problem, moze znajdziesz rozwiazanie.

@sorry za pisanie odp. na pytanie jak juz koledzy up dali taka sama odpowiedz, ale pisze z komorki i nie widziałem nowych postow ;/

snikersproject1.png
Opublikowano

A ja mam problem.Chodzi o to że pisze mi takie cuś : "Cannot read as ZipFile" o co kaman ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Zgodność / Uruchom jako administrator

i uruchom jako administrator

No i dalej mam tak ;/

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

A ja mam problem.Chodzi o to że pisze mi takie cuś : "Cannot read as ZipFile" o co kaman ?

Wyłącz antywirusa, przywróć wszystkie pliki WRPSP z kwarantanny antywirsua.

Wtedy usuń wrpsp z folderu, przerzuć na inny dysk i wypakuj jeszcze raz z folderu downloads.

Potem tak jak areq mówił ;

WarRock/ Zgodność / Uruchom jako administrator

dalej to samo a warrocka sciagnołem z strony wrpsp.

Pobierz z innych linków najwyżej.

http://www.mpcforum.pl/topic/845612-download-wrpsp/page-2

Z np. 2-ego linka i 3-gie na party

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

To jest blad wtedy kiedy masz wypakowanego wr na pulpicie :)

Wrzuc na dysk C lub inny. Przy okazji mozesz sobie utworzyc skrot launchera na pulpicie ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

wypakowałem na dysk c i dalej to samo dziś w nocy pobiorę jeszcze raz i zobaczę czy dalej to będzie wyskakiwało. Dziękuje wszystkim którzy próbowali pomóc.Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam problem ściagnąłem samego Updatera WRPSP wkleiłem do zwykłego WR odpalam wszystko mi się ściagneło ale gdy klikam URUCHOM wyskakuje błąd:post-389252-0-72683000-1364147849.png

Opublikowano

Mam problem ściagnąłem samego Updatera WRPSP wkleiłem do zwykłego WR odpalam wszystko mi się ściagneło ale gdy klikam URUCHOM wyskakuje błąd:attachicon.gifERROR.png

Brakuje ci plików, zreinstaluj lub usuń folder i wypakuj ponownie na inny dysk

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wyłącz antywirusa, usuń folder wr, wypakuj go w inne miejsce. Jeżeli nie to pobierz jeszcze raz przy wyłączonym antywirusie

// Nie powielaj odp.

Opublikowano

Serwer polski ale jakos forum to po angielsku tylko.. super.. -.-

@down no dobrze, ale jeśli jest większości robiony przez polaków (+ to że gra wiekszość polaków :) ) no to może też przydało by się żeby chociaż zasady były napisane po polsku, lub też pisanie w 2 językach wszedzie (polski i angielski), może osobiście dam sobie rade ze zrozumieniem ale chodzi mi o innych graczy, któży może mają problemy ze zrozumieniem angielskiego..

+ to I. GENERAL RULES.

1. Please write only in English on the public forums. Avoid writing in any other language or any kind of slang or txt speak since the majority of the members most likely won't understand. In private messages you are of course welcome to write in any language you wish.

Jak już robią to polacy to tak jak juz wyżej napisałem, niech bedzie mozna pisać posty po polsku i żeby administracja robiła po polsku, kiedyś normalnie bylo prowdzone forum, przeważnie było wszystko w 2 językach i było dobrze. Żeby nie było że do kogoś coś mam, tylko po prostu wyrażam swoją opinie jak by bylo moim zdaniem lepiej. :D

Opublikowano

Serwer polski ale jakos forum to po angielsku tylko.. super.. -.-

Serwer nie jest Polski tylko robiony przez Polaków

PSP-Private Serwer Project.

@up... coś tam dodał

320551442138510845087.png
Opublikowano

Wyłącz antywirusa, usuń folder wr, wypakuj go w inne miejsce. Jeżeli nie to pobierz jeszcze raz przy wyłączonym antywirusie

// Nie powielaj odp.

Ale ja tylko lanchera pobieram !

Opublikowano

Musisz caly fodler wrpsp.. Uwierz ze jak by mozna samego launchera do globala wklepac to mial bys to napisane. Pobierz clienta i tego launchera podmien w cliencie wrpsp i bedzie ok

Opublikowano

człowieku nie będe pobierał 1GB z prędkością 100kb/s jak znajdziesz jakiś inny hosting to pogadamy.

Opublikowano

No to "czlowieku" zrozum ze nie da sie tego zrobic w zaden inny sposob.. To ze masz neta jakiego masz to juz nie jest moj problem i ja ci go nie przyspiesze. Download masz tu:

wrpsp.eu

lewy gorny rog

Albo pobierasz stad z taka predkoscia jaka masz albo nie pobierasz i nie grasz. Co ja ci poradze ze nie mozesz godziny czy dwoch poczekac?..

POdmiana launchera nic ci nie da bo nie masz plikow ktore lacza cie z serwerem. Wiec albo pobierasz albo..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...