Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Problemy i Pytania związanie z WRPSP !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ma ktoś GG albo skypa to któregoś z Adminów ?

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Oni ci nie sprzedadzą broni bo nie mogą, a Toxic stracił za to [GM].

Opublikowano

Taki sprawy proszę na

www.wrpsp.eu

albo na PW do Jacoh'a - Kamela.

Nie w tym temacie, w tym temacie pytania związane z WRPSP i problemy. ;)

A Famas'a kolorowego można zdobyć tylko podczas organizowanych eventów, turniejów.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mam pytanko, jeżeli wykorzystamy całe 4k tych Cash (Takie dodatkowe pjenjonrzgi, chyba NEXON CASH ? dobra.) To można jakoś na nowo dostać te 4k ? :) Skoro jest to prywatny serwer - darmowy to chyba tak można ;d

xxx

Opublikowano

Mam pytanko, jeżeli wykorzystamy całe 4k tych Cash (Takie dodatkowe pjenjonrzgi, chyba NEXON CASH ? dobra.) To można jakoś na nowo dostać te 4k ? :) Skoro jest to prywatny serwer - darmowy to chyba tak można ;d

tak, trzeba zrobić nowe konto ;)

Ew. napisz do jakiegoś gm'a z prośbą o reset nx'ów ale wątpie czy ktoś ci to zrobi ;f

Zapytaj się @JacoHa i @Kamel89

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Taka uwaga do "wilczek", Jacoh nie jest już GM od dłuższego czasu, więc nie wprowadzaj w błąd.

Napisz mi co chcesz kupić za ten Cash to ci w wolnej chwili dodam.

Opublikowano

Aktualnie nie gram, lecz chcę wiedzieć na przyszłość czy jest taka możliwość aby gm dodał mi kilka tych Cash, już podmieniam updatera, za chwileczkę bd grać :)

xxx

Opublikowano

Cześć, mam problem, pobrałem pliki w partach ( PART 1 500mb, PART 2 500 MB, PART3 70mb ) Part 1 i part 2 są takie same? ( mają te same pliki w środku ) Co zrobić? :s
Tak jakby mam jeden z partów 2x a ten inny part gdzieś przepadł ... Pomocy, chcę jeszcze dziś pograć :<

xxx

Opublikowano

Cześć, mam problem, pobrałem pliki w partach ( PART 1 500mb, PART 2 500 MB, PART3 70mb ) Part 1 i part 2 są takie same? ( mają te same pliki w środku ) Co zrobić? :s

Tak jakby mam jeden z partów 2x a ten inny part gdzieś przepadł ... Pomocy, chcę jeszcze dziś pograć :<

Tego się nie spodziewałem >.<

Part 1 - to jest cały download, cały WRPSP jest tam.

Nie musisz wszystkich downloadów pobierać, wystarczy jeden.

Pobierasz uptader, podmieniasz i have fun.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ok wszystko działa, tylko mam białe tekstury broni i dziwnee tekstury wody :s Jak to naprawić?

To jest nadzwyczajny bug albo brak plików.

Wypakuj WRPSP jeszcze raz ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Kurde na WRPSP w miare fajnie się grało lecz od miesiąca mam cały czas ``connection terminated from server`` chyba mam coś nie tak z netem, a pograłbym sobie tutaj:P

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Na nowo zainstaluj.

ⓌⒶⓇⓇⓄⒸⓀ ⓅⓈⓅ ⓄⓌⓃⒺⒹ

Opublikowano

Jak to mam zainstalować, przecież tutaj jest gotowiec ._. ...

Edit, spoko posty mnie tutaj nie obchodzą, szukam tu pomocy, a nie ścigam się kto zdobędzie więcej postów :)

xxx

Opublikowano

@up. Dyzmaification nie pisz tyle postow poprostu rob "edytuj post" bo tylko spamujesz i nabijasz sobie posty :)

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Głowiłem się z tym 2 h ;x, możecie mi podesłać te pliki jakoś ? :D Bo obawiam się że gre spierdol*... ;x

Zainstalowanego WRPSP usuń folder i wypakuj jeszcze raz z archiwum do nowego folderu na innym dysku.

Wtedy będziesz miał wszystko

@up. Dyzmaification nie pisz tyle postow poprostu rob "edytuj post" bo tylko spamujesz i nabijasz sobie posty :)

Jeżeli uważasz, że takie posty to SPAM to wystarczy wysłać zgłoszenie, raport i wtedy moderator oceni czy to jest spam, nie ty.

I kwalifikując to ty nabiłeś sobie post bawiąc się w moda, nie on ;) On jest nowy i po prostu szukaj pomocy, zadaje pytania.

A my się staramy na nie odpowiadać, a nie najeżdzać ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Cześć dziś gdy wszedłem do gry pojawił mi się bug nie widzę żadnych graczy oni nie widzą mnie wiele osób tak ma . Wie ktoś czy to wina servera czy raczej mojego łącza lub kompa?

Opublikowano

Cześć dziś gdy wszedłem do gry pojawił mi się bug nie widzę żadnych graczy oni nie widzą mnie wiele osób tak ma . Wie ktoś czy to wina servera czy raczej mojego łącza lub kompa?

Czekaj sam sprawdze.

Kiedyś tak było coś z serwerem Admini zrobili i tylko nie liczni sie widzieli a reszty ani śladu.

Zaraz dam Edita

@edit: serwer jest zbuggowany bo ja osobioście nikogo nie widze.

320551442138510845087.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...