Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sealian [Dedyk]

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 834
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram od 30 minut, pustki w miastach z tego co widzę , przy 90lvlu mam 110kk wiec troche malo , ale na ulepszenie jakiegos itemu starczy mysle , o ulepkach dalej nie wiem.

Szkaty hallowen itd. nie widze grafiki nie wiem jak inni.

server 8/10 przezka 9/10

Opublikowano

Gram od 30 minut, pustki w miastach z tego co widzę , przy 90lvlu mam 110kk wiec troche malo , ale na ulepszenie jakiegos itemu starczy mysle , o ulepkach dalej nie wiem.

Szkaty hallowen itd. nie widze grafiki nie wiem jak inni.

server 8/10 przezka 9/10

Normalnie ludzi jest więcej ale coś ch1 i 2 padły, na innych pusto. Ulepszacze dropia z bossów w m2, ale trzeba mieć 75-77 lvl i rękawice z metka na 2h, bez rękawicy same szkaty z bossów lecą. Najlepiej dropić z wiedźmy w grocie lub na mapie od 90 z wiedźmy, ripa lub nieb śmierci. Co do skrzynek to nikt ich nie widzi, od startu obiecują patcha i nic, dzisiaj ma być jakaś aktualizacja, może w końcu dodadzą drop do metków i ikonki tych szkat.
Opublikowano

Dosc fajny 4fun, w chwile 120+, bronie do pvp z sr/um.

Zagralem, wbilem 120 i mi sie znudzilo. Exp jest dosc szybki ale duzo osob expi i ciezko znalezc spot.

Polecam ale nie na dlugo.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Dosc fajny 4fun, w chwile 120+, bronie do pvp z sr/um.

Zagralem, wbilem 120 i mi sie znudzilo. Exp jest dosc szybki ale duzo osob expi i ciezko znalezc spot.

Polecam ale nie na dlugo.

Hah, widać że gówno grałeś, bronie do pvp robimy z 65, nie mają śr/um, tylko wbudowany bon na um, coś jak lud w syrku.
Opublikowano

6/7 jest tylko praktycznie do expa.

Pozatym polecam serwer jak najbardziej po nowej aktualizacji.

Dodali wiele rzeczy , 6/7 do dropu wiekszy resp bosow , wiekszy drop itp.

W chwile idzie wydropic duzo ulepszaczy jak sie wie co gdzie sie respi.

Coz bylem rozczarowany ale ta aktualizacja zachecila mnie do gry.

Fajny easy serwer , jak najbardziej polecam a ludzi przybywa , pustki? Nie wydaje mi sie ch1 m1 Jinno duzo osob.

Opublikowano

Zmiana maila nie dziala nie idzie wpisac @

@edit sry miałem buga jednak da sie

Co do serwera po patchu jest zajebiscie , polecam wrócić tym co przestali grać ze wzgledu na drop i bugi

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Więć trochę o serwerze .

Bardzo dobry serwer , easy/4fun !

Admistracja jest świetna .

Aż chcę się grać .

Mam tylko kilkaa sugestii

Czy nie jest za duży exp ? Jeżeli ludzie tak szybkko będą wbijać 250 to zaraz wam sporo graczy ucieknie , jestem za zmniejszenie expa chociaż o (2-3k) Admistracja wie o co chodzi ;) . Drop pereł poprawiony jest świetny . czekam na dodanie petów ( do tego jakaś misja , żeby było co robić ) . I robić eventy !! . Dziękuje to tyle ode mnie :)

I forum jest do dupy , zmieńcie je !

Zapraszam wszystkich na Serwer .

wolf.gif

Opublikowano

powiem tyle wydropic ulepy na zbroje 190,i ta nastepna to jest masakra wszystkie ulepy leca pieknie a piaski lody i kamole wodne prawie wcale przez caly dzie wydropilem tylko 1 syrop z lodu piasku 0 dobrze ze gm dal piasek w nagrode na ox inaczej by byla h....

Opublikowano

powiem tyle wydropic ulepy na zbroje 190,i ta nastepna to jest masakra wszystkie ulepy leca pieknie a piaski lody i kamole wodne prawie wcale przez caly dzie wydropilem tylko 1 syrop z lodu piasku 0 dobrze ze gm dal piasek w nagrode na ox inaczej by byla h....

dokładnie masakra wydropic je . I zmieńcie te forum !

wolf.gif

Opublikowano

a i ulepszacze powinny dropić tez z metinów a nie z bossów jakaś masakra , kasa tez cięzko dropi .

wolf.gif

Opublikowano

a i ulepszacze powinny dropić tez z metinów a nie z bossów jakaś masakra , kasa tez cięzko dropi .

idzcie na wiedzmy czesto z niej leca te ulepszacze

z metinow dropia perly i pazury orka nic innego mi nie polecialo :)

a kasa leci dobrze ... jak expilem od 90 do 125 mialem 700kk i zajelo mi to +/- 1h wiec nie narzekaj +sztabki :)

jedynie co mnie denerwuje to , to ze 250 lv przyjdzie na wiedzme i masz po dropie :)

oraz mam pytanie , czy bossy respia w M? bo nigdy nie spotkalem zadnego .

Opublikowano

@suiyko

Przecież dropią z metinów.

Dropnałem tyle krwi małpy, pazurów orka kryształów i innych pierdoł że mała bania.

@

Rownież nie mogę się zalogować. Miejmy nadzieję, że szybko naprawią. Serwer na prawdę fajny, można się pobawić i nudy nie ma. Dużo urozmaiceń. Mi sie podoba. Naprawilibyście tylko tekstury w kliencie.

Opublikowano

Mogli by dodać drop ulepszaczy np.

-z mniejszych lv bossów i metków to by dropiły te ulepszacze na mniejszy lv.

-a z tych większych lv bossów i metków to by dropily ulepszacze na wyższy lv.

I by leciało ulepszaczy każdego rodzaju po 1 sztuce.

A tak to każdy ma problemy.Mogła administracja odrazu tak zrobić.

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Cofneło mi całe wybonowane eq 4x15 NQ

Powinni dać za to każdemu kto był online przy cofce 1000 SM przecież nic ich to nie kosztuje, ale i tak nie dadzą więc z 50-70 ludu wlasnie odchodzi (juz ktos eq wywalał)

p.s. pozdro backupy robic co godzine

d3eh5b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...