Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoroMt2

Zagrasz?  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Vertigo?

• Oczywi?cie
      136
    • Tak
      61
    • Zobaczymy
      89
    • Nie
      94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie obiecujemy nic... technicy z ovh zjebali ze sie tak wyraze maszyne. Moze do polnocy cos da sie wykombinowac. Czekajcie na wiadomosc ode mnie. Elena

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro zjebali, to nie powinni nosić miano techników -.-

Haters gonna hate :P

Mam nadzieje ze jak najszybciej to wszystko ruszy, bo nie nawidze takiego czekania..

Opublikowano

Zastanawiam się, czy potrafisz zrobić prosty napis, bo te co są to jakaś porażka.

Team ogromny widzę. Ooo.. i piękne itemy ProSto z paint'a. Hmm..

Prezentacja ogólnie "syf" wszystko wrzucone na chama. I do tego nie działa Wam DT i nie potraficie sobie z tym poradzić co oznacza Wasze ogromne umiejętności.

Pozostawię moją opinię negatywną.

// Pierwszy, lans.

To tylko pliki ryxoxa wgrane prosto na server xD
Opublikowano

cała ochota do grania mi przeszła ;x kurwa a chcialem byc z kumplem w topce ;D juz mielismy taktyki a tu admini zrobili wszystkich w chuja! Juz od rana wiedzialem ze to fake bo do 15 a nawet i pozniej nikt w ogole z administracji serwera nie dawal zadnych znakow, na gg wyjebane, facebook wyjebane, temat na forum wyjebane!

dobranoc i pamietajcie jedno: nigdy nikomu nie ufajcie bo i tak zrobia was w chuja

help4you.png

Opublikowano

TAKI KURWA CHUJ ZE COŚ ROBIĄ WŁĄCZYLI STRONĘ ŻEBYŚMY JAK POPIERDOLENI SIĘ REJESTROWALI ALE I TAK SIĘ NIE DZIAŁA.

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Uczeń
Opublikowano

gówno wiesz,a piszesz.... Więc zamknij się, to powinno być karalne...

ZBIERAM

delete.png

Opublikowano

MAM WAS W DUPIE CHUJ WAM !! JEBAĆ WAS I TAK TO GÓWNO NIE WYSTARTUJE !

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

Dobra mam to gdzieś, idę spać. Może w końcu jutro będzie on i sobie pogramy, dobranoc..

Chetnie sie obok cb poloze :D

A zeby nie bylo off topu to daj ktos jakies info kiedy bd strona *.*

Opublikowano

Lol 1 dzień spóźnienia i od razu fochy i nikt grać nie chce.(PRAWIE)Każdy serwer ma opóźnienie w starcie. Lepiej Poczekać 1 dzień i grać na serwerze z 90% wyeliminowanych bugów, dobrymi zabezpieczeniami i wiele więcej, niż dostać serwer od razu i beczeć na bony i bugi... Chore

Opublikowano

Widzę strona śmiga, to jak uruchomicie go jeszcze dzisiaj :P? bo nie ma gdzie grać xD

Opublikowano

Ja już jestem.

Niestety technicy z ovh.pl coś nam wyjebali w maszynie i właśnie otrzymują od nas wiązanke wulgaryzmów.

Robimy co możemy.

Proszę o wytrwałość. Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...