Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoroMt2

Zagrasz?  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Vertigo?

• Oczywi?cie
      136
    • Tak
      61
    • Zobaczymy
      89
    • Nie
      94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kakarot ja jezdzilem twoja ninj jak tylko chcialem ale juz nie pamietam na jakim servie dokladnie ale baty dostawales az milo myslisz ze teraz bedzie inaczej?:)

Opublikowano

Czarny^^, dnia 09 Feb 2013 - 22:46, napisał:

my tez juz sie denerwujemy bo nie mamy polaczenia z baza ...

mam na to sposob kombinujcie kombinujcie pogadajcie z tymi gosciami od bazy jak dostaniecie jakies info to wtedy wystartujecie :D

a najlepeij zeby H@ napisal ze sat jutro o dzinie 10.. bla bal ;D

bo to niema sensu ja bede gral max do 00:30/01:00 nie bede nocki walil bo siostre obudze ktora wlasnie spi :D

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

Snickers93, dnia 09 Feb 2013 - 22:49, napisał:

na maszynie z bety postawić i tyle xD

pojebalo cie calkowicie ?? wiesz ile teraz ludzi jest ?? ok 150 +/- wiec beda lagi w huj jak przy 20 osobach byly niewielkie lagi to co przy 100 ...

H@ ja ide spac a ty rob tam server bo jak wstane to kurwa se ide do tego jebanego kosciola po jebany podpis od jebanego ksiedza i potem wbijam na ten zajedwabisty server expiac pvpfowac sie dropiac bonowac zenic sie z buffka i huj wie co jeszcze xD

ps sporo lajkow dizisja dostalem ok 10 :D czaicie to LOL :D

\\

IDE SPAC MILEGO NAKURWIANIA NA KLAWIATURZE :)

Istny Diabel/// tak a co

Opublikowano

Kakarot ja jezdzilem twoja ninj jak tylko chcialem ale juz nie pamietam na jakim servie dokladnie ale baty dostawales az milo myslisz ze teraz bedzie inaczej? :)

Nie pamietam żeby kto kolwiek ninje mojego ścisną inna ninją może na jakimś serwerze gdzie abs nie były dopasowane ; - ) a tu możesz po hooyu dostać ; *

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Snickers i pobierac od nowq nowego clienta ...raczej poczekamy na tamtą

dokladnie

nikomu juz by sie niechcialo xD

dobra ide zrobic sobie wode z sokiem biere wode klade ja kolo luzka klade sie

potem pije przytulam sie do poduszki noga kolo sciany okienko otwarte <3 i spimy

narazie all :D

Istny Diabel/// tak a co

Opublikowano

Kakarot sie jeszcze zobaczy czy taki pro jestes a to na Irnalu czy cos takiego jezdzilem Cie tam grales ninja i ja swoim cie zabijalem malo kiedy to ty dales rade mi wiec mi tu nie pierd....

Opublikowano

Jeszcze startu nie ma, a połowa ludzi już dostanie warny za spam. :D

Troszkę dużo tego czytania, więc zadam konkrety.

W czym problem, że server nie działa?

I kiedy przewidziany start? ( Nie żebym nie miała nic innego do roboty, ale browar się kończy i trzeba iść po next. :P )

Opublikowano

Nie macie co się bać z ilością osób na serwerze, nawet gdy wystartujecie o północy ponad 200 z początku na pewno będzie ... skoro temat przegląda 180 osób i na nowo co kilka minut przeglądają ten temat setki ludzie wychodząc i na nowo wchodząc z powrotem... do tego jest weekend i nowy serwer, ludzie będą chcieli się wybić nocke na pewno spora liczba osób zagra, ja wciąż czekam

Opublikowano

Pewnie walą w kanał -.-

A mi zaczęły się ferie i mam zamiar zagrać na jakimś fajnym privku jak np. ten -.-

Opublikowano

problem jest taki ze technicy opiekujacy sie maszyna opier****** sie ...

To zajebaj im w łby !

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

dobra widzę że dziś raczj nie pogramy a czy jutro to też pewnie nikt nie wie

generalnie nie hejtuje tylko tak pisze o drobnym 10h poślizgu z odplaeniem serwa

to nie byłoby lepiej powiedzieć że będzie w niedzielę a jak coś to wystartować w nocy?

Mistrzem sprzętowym nie jestem ale chyba ktoś kto się tym zajmuje powinien wiedzieć jak długo to może zejść i zawsze dodać z 2h na "dziwne wpadki" tymczasem widać że dzieje się jakaś czarna magia i nikt nic nie wie tylko piszą żeby nie było że administracja nic nie robi ;D

też ide spać a jutro mam nadzieję że już pogram

doranoc ;*

Opublikowano

Ja napisze to tak jak mam w zwyczaju pisać. Jak przeczytałem po becie że będzie zmieniony wygląd zbroi to nie powiem myślałem że pogram pomaniacze itp. Wchodzę w oficjalną zapowiedz serwera już po becie w zbrojach widzę 11 hawangów na 19 zbroi. No ja jebe naprawdę zmiana wyglądu zbroi nie polega na zmienieniu kolorów tekstur w paincie. Jeszce teraz 10 stron spamu i na 10 stronie info że serwera nadal nie ma. Paranoja. Dajce w ankiecie nie zagram bo opcji "kolo uja mi serwer lata" w ankiecie nie ma.

2sbu2dv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...