Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że tylko na mpc wszyscy się jarają tym Quebo

lol, n/c.

Polski rap to kpina, która opiera się na wybiciu się ponad poziom ulicy.

Owszem, są wyjątki, jednak w większości przekleństwa w rapie to konieczność. 80% to wulgarne słownictwo.

Bardzo dużo piosenek nagrywanych jest o wulgarnym znaczeniu. Nie ma już ludzi, którzy przez rap wyrażają uczucia, emocję.

No cóż, zmieniamy na wakacje kraj i zobaczymy co tam jest :)

I drugi raz n/c, chcesz to znajdziesz. Na youtube pełno.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lol, n/c.

I drugi raz n/c, chcesz to znajdziesz. Na youtube pełno.

na forumku jest ciekawa opcja - ignoruj, właśnie się nią bawię i nawet czyta się ok jak wyplewisz to stado

#warnkiller

Opublikowano

Polski rap to kpina, która opiera się na wybiciu się ponad poziom ulicy.

Owszem, są wyjątki, jednak w większości przekleństwa w rapie to konieczność. 80% to wulgarne słownictwo.

Bardzo dużo piosenek nagrywanych jest o wulgarnym znaczeniu. Nie ma już ludzi, którzy przez rap wyrażają uczucia, emocję.

No cóż, zmieniamy na wakacje kraj i zobaczymy co tam jest :)

O KURWA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHHAAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Wygrałeś cały internet.

@topic

queba dopiero po niedzieli ma wrzucić tracka co za obsuwa to nie mam pytań.

1947338_583355361751479_1128158795_n.jpg

hahaha prosto z beki z rapsow.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

O KURWA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHHAAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Wygrałeś cały internet.

@topic

queba dopiero po niedzieli ma wrzucić tracka co za obsuwa to nie mam pytań.

1947338_583355361751479_1128158795_n.jpg

hahaha prosto z beki z rapsow.

icon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gif

beka z lokalnych:

Opublikowano

na forumku jest ciekawa opcja - ignoruj, właśnie się nią bawię i nawet czyta się ok jak wyplewisz to stado

nie zakumałem ziomeczku

Opublikowano

nie zakumałem ziomeczku

no po prostu możesz dać komuś "ignoruj" i nie widzisz jego śmieciowych postów, w miejscu gdzie powinien być post osoby ignorowanej jest zapytanie czy chcesz zobaczyć post i tyle

Opublikowano

no po prostu możesz dać komuś "ignoruj" i nie widzisz jego śmieciowych postów, w miejscu gdzie powinien być post osoby ignorowanej jest zapytanie czy chcesz zobaczyć post i tyle

nie o to pytałem, tylko o to czy to do mnie było :v

widzieliscie? spoko wchodzi :v

Opublikowano

nie o to pytałem, tylko o to czy to do mnie było :v

widzieliscie? spoko wchodzi :v

sprawdzałem chwile po tym jak wyszło szlachta zawsze przed 301.

Nie przepadam za Blejkiem dlatego nie wrzucałem , chociaż racja jak na blejka to nawet spoko weszło.

tak btw co do sb maffiji to trochę się zupa zaczyna robić nie żeby coś ale promują jakiś typów i ludzie się ślepo jarają nimi tylko dlatego że sa na kanale SB. Np ten neile ten jego pierwszy kick ( Auto Taty ) trochę hoooj było zrobione w ogóle mi nie podbiło. #3 było już spoko przesłuchałem parę razy. Po prostu trochę za dużo gimbusów się zbiera koło SB co sami nie myślą i się gówno robi. TRZEBA ZROBIĆ CZYSTKĘ.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

e: na SLG można zamówić bluzę BRD SRC, każdy prawilny truskul musi to mieć  B)

Miałem wcześniej #hipster #slizg #jebacmejnstrim

PeeRZeT wpierdolił ich w minutę, to szukają kogoś żeby go zdissował :D  Kto ich, kurwa, słucha?

e:

Kaaban wybornie, 10/8

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

PeeRZeT wpierdolił ich w minutę, to szukają kogoś żeby go zdissował :D  Kto ich, kurwa, słucha?

hahahah co xD

nie słucham solara i białasa ale od Tomba to Ty się proszę odczep. : D

Opublikowano

A co masz do Tomba?

Aaa, Ty widzę nie w temacie.

To tak, Tomb jest raperem, który: przegrał wszystkie bify w jakich brał udział (w tym dostał jeden z najlepszych dissów w Polsce prawilnie przypominając), przegrał, kurwa, bif na ślizgu z KANYEASTEM, nie wysłał do dzisiaj opłaconych płyt i nie ma flow (przecież najlepiej wypada...). Czasem mu się trafi jakiś dobry pancz wśród sucharów, ale to jest beka nie raper.

I bym zapomniał: jest idiotą (Matheo wrzucił wywiad, w którym to doskonale widać).

NARA.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Aaa, Ty widzę nie w temacie.

To tak, Tomb jest raperem, który: przegrał wszystkie bify w jakich brał udział (w tym dostał jeden z najlepszych dissów w Polsce prawilnie przypominając), przegrał, kurwa, bif na ślizgu z KANYEASTEM, nie wysłał do dzisiaj opłaconych płyt i nie ma flow (przecież najlepiej wypada...). Czasem mu się trafi jakiś dobry pancz wśród sucharów, ale to jest beka nie raper.

I bym zapomniał: jest idiotą (Matheo wrzucił wywiad, w którym to doskonale widać).

NARA.

Chuj, że przegrał. Wyjebka. Ja tam się jarałem jego ciachami i praktycznie każdym trackiem który nagrywał. Może troche głupi ale potrafi sypać dobrymi trackami, tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...