Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dope D.O.D co wygrałem?

0:41

BALON

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe czy dam rade przesłuchać całe, głównie to interesuje mnie tylko Kuba Knap i Zioło aka Zioło Zioło

Dope D.O.D co wygrałem?

0:41

Dostajesz ode mnie 5 lajkufffff

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ciekawe czy dam rade przesłuchać całe, głównie to interesuje mnie tylko Kuba Knap i Zioło aka Zioło Zioło

Dostajesz ode mnie 5 lajkufffff

podobno Kuban strzelił najlepszy kawałek, sprawdzę ale jak będę miał czas

Opublikowano

WIDZIAŁEM WILKI , GONIX PROPS W CHOOJ

Kuban poleciał grubooo aż przytyłem.

Opublikowano

a Knap i Zioło?

Wszyscy (których słuchałem...) dali tutaj dziwaczne tracki. Golin jakoś melodyjnie jak na niego, ale dobrze, Zioło chujowy refren i ogólnie przeciętnie, Knap wiadomo, stylóweczka nie do podjebania, ale też dał jakiś chujowy refren o ssaniu icon_what.gif Tomba przesłuchaj tylko dla bitu i dla beki jak się z niego wypierdala, Wiciu też sobie podśpiewuje, 2sty pedalsko jęczy i chujowe dupy w klipie, bieda, niech on skończy z rapem.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Wszyscy (których słuchałem...) dali tutaj dziwaczne tracki. Golin jakoś melodyjnie jak na niego, ale dobrze, Zioło chujowy refren i ogólnie przeciętnie, Knap wiadomo, stylóweczka nie do podjebania, ale też dał jakiś chujowy refren o ssaniu icon_what.gif Tomba przesłuchaj tylko dla bitu i dla beki jak się z niego wypierdala, Wiciu też sobie podśpiewuje, 2sty pedalsko jęczy i chujowe dupy w klipie, bieda, niech on skończy z rapem.

Dokładnie .. mi też jakoś chujowo to siadło , oprócz kubana dużoo propsa dla niego.

Tak ogólnikowo to luty jakoś chujowo mi siadł aż takich sztosów nie było nic czym by było mega jaranie. Miejmy nadzieję że marzec będzie lepszy.

Opublikowano

dobra to trza zaraz sprawdzić.

Info z fb Mesa:

"Długie łapy Knapa; dobre do koszykówki, jeszcze lepsze do samojebki.

Na pamiątkę wspólnego utworu"- Do tego dołączona słita z rąsi.

Wyczuwam sztos

Opublikowano

Jedynie kilku raperów jest na poziomie, reszta dno.

Przeklinają i gówno z tego jest, nie rap.

Opublikowano

nie widzę potencjału na hit internetu

Noo, nie ma tego czegoś, nie dorasta dla Bonusa BIDŻISI do pięt

Opublikowano

Widzieliście te rapsy w Must Be The Music? Porażka :( nie wiem czy się śmiać czy płakać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...