Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bonus BGC w Gdyni dzisiaj!!!!1111 :O Idę spytać się kiedy diss na wieprza :v

fotkę nie moja, jak wrzuciłem na jego FP to ban poleciał :D

1392480445-U847602.jpg

dy-zbryeivyhvrzpapdzioe.jpg

edit

1888562_740805659265437_1351995305_n.jpg

edit2

52ff7e7e65902.png

to już jest bezbek, to z kaenem dobre ale powtarzanie tego już nie

nawed bk

Opublikowano

Kolega z pierwszej odpowiedzi ma racje. Za duzo bluzgow zeby to byl rap. To jest błoto, a nie muzyka. Jak posluchasz to caly jestes ujebany w gównie bluzgów. Polski rap musi sie nauczyc wyrazania emocji po polsku, a nie po gimbazowemu.

Opublikowano

to już jest bezbek, to z kaenem dobre ale powtarzanie tego już nie

Przecież diox rozjebał, Rudy gay o koldim też dobre, tylko potem przesadzili. LOT o Te-Trisie też beka.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

@UP nie widziałem wszystkich... może przesadziłem ale nadal to z magikiem czy słoniem imo bezbeki

Kolega z pierwszej odpowiedzi ma racje. Za duzo bluzgow zeby to byl rap. To jest błoto, a nie muzyka. Jak posluchasz to caly jestes ujebany w gównie bluzgów. Polski rap musi sie nauczyc wyrazania emocji po polsku, a nie po gimbazowemu.

gimbazę to masz w głowie

Opublikowano

@UP nie widziałem wszystkich... może przesadziłem ale nadal to z magikiem czy słoniem imo bezbeki

gimbazę to masz w głowie

Nawet nie zrozumiales co mialem do przekazania. Rap nie powinien byc ograniczany, ale tez nie rozwija sie dzieki bluzgom. Czasem wiecej tam przeklenstw niz sensu. Chce tresci, ale nie takiej, ktora uderza po uszach swoim chamstwem. Nie wszyscy to praktykuja oczywiscie, ale bluzgow powinno byc mniej. Sa zamienniki wyrazajace emocje rownie dobrze. Nie jestem za calkowitym wycowanieb, bo czasem trzeba puscic kurwe zeby emocje zeszly, ale nie w kazdym zdaniu. Tyle ode mnie.

Opublikowano

Nawet nie zrozumiales co mialem do przekazania. Rap nie powinien byc ograniczany, ale tez nie rozwija sie dzieki bluzgom. Czasem wiecej tam przeklenstw niz sensu. Chce tresci, ale nie takiej, ktora uderza po uszach swoim chamstwem. Nie wszyscy to praktykuja oczywiscie, ale bluzgow powinno byc mniej. Sa zamienniki wyrazajace emocje rownie dobrze. Nie jestem za calkowitym wycowanieb, bo czasem trzeba puscic kurwe zeby emocje zeszly, ale nie w kazdym zdaniu. Tyle ode mnie.

już od dawna w rapie niema bluzgów co wers, więc nie wiem skąd te teorie, kiedyś na początku owszem ale ty piszesz jakby tylko tamto się liczyło...

Opublikowano

Dobra powróciłem po banerski.

bHebFT9.png

Czekanko jaranko

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...