Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja mam wylane i rozumiem krytykę smialo mozesz mi mowic ze slucham gowna blablabla mnie to nie rusza a smieszy takie napinanie sie o to co kto lubi sluchac jakby to cos zmienilo w twoim zyciu  B) a jeśli cie to rusza to twoje życie musi być nijakie..

Prosze i wypierdalać z wieprzami i innymi gównami

Taa...

Jeżu z Soulpitem jak rozjebali

dapng_nwhxwwq.png

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kieruje się tym co mi sie podoba bo chyba tak powinien funkcjonowac czlowiek prawda?

Ja mam wylane i rozumiem krytykę smialo mozesz mi mowic ze slucham gowna blablabla mnie to nie rusza a smieszy takie napinanie sie o to co kto lubi sluchac jakby to cos zmienilo w twoim zyciu B) a jeśli cie to rusza to twoje życie musi być nijakie..

Nie ma złej muzyki ot co 

http://mysleiczuje.pl/czy-muzyka-moze-byc-zla/ poczytaj jak lubisz sie napinac o bezsensowne rzeczy

/ZEBY NIE BYŁO SPAMU.

http://www.youtube.com/watch?v=BEaDFzRPbjA elo

Jaki ty jesteś człowieku pusty na dodatek hipokryta .. ziomek dał cytat napisałeś że nie umie wyrazić swojego zdania .. I dałeś jakiś zjebany link do jakiegoś artykułu dla pizd z gimanzjum. Mówisz że rozumiesz że inni mają inne gusta i ci to nie przeszkadza , ale gdy coś wkleją to ich hejtujesz.  Jak to mówią są ludzie , parapety , taborety i debilem.

Dziękuje,do widzenia nie masz słowa w tym temacie załóż sobie temat "Robimy laskę słoniowi" i siedzę tam a nie tutaj pierdzielisz głupoty.

0bFkqdJ.png

Uczeń
Opublikowano

Jaki ty jesteś człowieku pusty na dodatek hipokryta .. ziomek dał cytat napisałeś że nie umie wyrazić swojego zdania .. I dałeś jakiś zjebany link do jakiegoś artykułu dla pizd z gimanzjum. Mówisz że rozumiesz że inni mają inne gusta i ci to nie przeszkadza , ale gdy coś wkleją to ich hejtujesz.  Jak to mówią są ludzie , parapety , taborety i debilem.

Dziękuje,do widzenia nie masz słowa w tym temacie załóż sobie temat "Robimy laskę słoniowi" i siedzę tam a nie tutaj pierdzielisz głupoty.

Kolejny gówniak wjechał B) im wiecej tym smieszniej

"ziomek" napisał że muzyka chujowa jest muzyką chujową czyli równiez nie szanuje gust innych więc czemu mam być gorszy i być chłopcem do bicia? B)

Przez te kurwa milion postów próbuje wam wlać do pustego łba że każdy ma swoj gust i kazdy powinien miec wyjebane na to co o nim pisza inni a tu wyrazilem raz kto mi sie podoba to armia dorosłych kotów chce pojechać moich ulubionych artystów i to nie raz a cały czas jakby chcieli cos osiagnac B)

Z toba dyskutowac nie bede bo dalem link do artykulu daje chuja uciac ze go nie przeczytales i go oceniasz wiec sam jestes pusty.

Hejt za Hejt myśle że to fajny układ szczególnie że to te pelikany ciagna temat tyle czasu zamiast go zakonczyc niby sa mądrzejsi nie?

Moje zdanie moim zdaniem B)

#Kto przegrał diss z bum bap?C:

http://www.youtube.com/watch?v=wL-ElOuwvVY ano pamietam

/LINK a tak zeby wam dupcie pękły

http://www.youtube.com/watch?v=v3cpguutW8U

eloeleoleo

#Edit tak sobie jeszcze pomyślałem że to troche śmieszne że tak sie napinacie w sumie o nic bo to moj gust a wy macie bol dupy ze wjade na jakiegos grajka za to ze mi sie nie podoba jego styl i musicie sie odwdzięczyć.

Słoń ssie d2 ssie  , szkola wyrzutkow marna,d1 srednie chore melodie dobre takie moje zdanie regres i tego nie ukrywam

Czego jeszcze slucham hmm Eripe tez ssie jest zjebany wybil sie na zaczepkach do tede etc i chuj tez slucham i potrafie wypisac wady tego czego slucham bo mam cos czego wy nie macie czyli dystans do swojego zdania a nie ze za jakiegos wieprza bym z okna skoczyl i bede go bronil jakbym go znal naprawde B)

btw. jakby slon zaczynał teraz i wypuścił chore melodie to pewnie byście słuchali tej płytki i go propsowali wiec kurwa.. 8)

/jak chcecie sobie popluć jadem to pw lepiej bo pierdolicie o spamie a sami piszecie 3 posty (3 userow zeby mozg wam sie nie wypalił) do mojego jednego ^^

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Kolejny gówniak wjechał B) im wiecej tym smieszniej

"ziomek" napisał że muzyka chujowa jest muzyką chujową czyli równiez nie szanuje gust innych więc czemu mam być gorszy i być chłopcem do bicia? B)

Przez te kurwa milion postów próbuje wam wlać do pustego łba że każdy ma swoj gust i kazdy powinien miec wyjebane na to co o nim pisza inni a tu wyrazilem raz kto mi sie podoba to armia dorosłych kotów chce pojechać moich ulubionych artystów i to nie raz a cały czas jakby chcieli cos osiagnac B)

Z toba dyskutowac nie bede bo dalem link do artykulu daje chuja uciac ze go nie przeczytales i go oceniasz wiec sam jestes pusty.

Hejt za Hejt myśle że to fajny układ szczególnie że to te pelikany ciagna temat tyle czasu zamiast go zakonczyc niby sa mądrzejsi nie?

Moje zdanie moim zdaniem B)

#Kto przegrał diss z bum bap?C:

http://www.youtube.com/watch?v=wL-ElOuwvVY ano pamietam

/LINK a tak zeby wam dupcie pękły

http://www.youtube.com/watch?v=v3cpguutW8U

eloeleoleo

#Edit tak sobie jeszcze pomyślałem że to troche śmieszne że tak sie napinacie w sumie o nic bo to moj gust a wy macie bol dupy ze wjade na jakiegos grajka za to ze mi sie nie podoba jego styl i musicie sie odwdzięczyć.

Słoń ssie d2 ssie  , szkola wyrzutkow marna,d1 srednie chore melodie dobre takie moje zdanie regres i tego nie ukrywam

Czego jeszcze slucham hmm Eripe tez ssie jest zjebany wybil sie na zaczepkach do tede etc i chuj tez slucham i potrafie wypisac wady tego czego slucham bo mam cos czego wy nie macie czyli dystans do swojego zdania a nie ze za jakiegos wieprza bym z okna skoczyl i bede go bronil jakbym go znal naprawde B)

btw. jakby slon zaczynał teraz i wypuścił chore melodie to pewnie byście słuchali tej płytki i go propsowali wiec kurwa.. 8)

/jak chcecie sobie popluć jadem to pw lepiej bo pierdolicie o spamie a sami piszecie 3 posty (3 userow zeby mozg wam sie nie wypalił) do mojego jednego ^^

do czerwonego czytałem... jaranie się wersami "mieszkasz we wsi dupa i masz na nazwisko kutas" wyjaśnia wszystko na ten temat

Uczeń
Opublikowano

do czerwonego czytałem... jaranie się wersami "mieszkasz we wsi dupa i masz na nazwisko kutas" wyjaśnia wszystko na ten temat

Jakbyś czytał dalej wiedziałbyś że napisałem że d2 ssie B)

Opublikowano

Czego jeszcze slucham hmm Eripe tez ssie jest zjebany wybil sie na zaczepkach do tede etc

Akurat on się wybił samym rapem, nie pchając się do konkursów, czy do wytwórni, a że napisał co myśli, to już zaczepki, bo wolno się tylko lizać po kutangach.

Pierwotna wersja Hoaxxxa

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Jakbyś czytał dalej wiedziałbyś że napisałem że d2 ssie B)

tak czytam twoje posty i mam wrażenie, że chyba masz ferie i ci się kurewsko nudzi. spakuj lepiej tornister za w czasu

Uczeń
Opublikowano

tak czytam twoje posty i mam wrażenie, że chyba masz ferie i ci się kurewsko nudzi. spakuj lepiej tornister za w czasu

W ciebie to mam wyjebane cebulaku

Opublikowano

Możesz wreszcie z łaski swojej wypierdalać? 

@@@

Trochę humoru, osobiście skoczyłem z krzesła jak to zobaczyłem xD

1011014_586608191423426_390524617_n.jpg

Opublikowano

Co powiecie o 'klasykach'? Typu Wu-Tang, Mobb Deep itd. Co byscie polecili kupic? Obecnie mam "Enter the Wu-Tang Clan:36 street"

w pierwszej kolejności kupiłbym płytę która coś zmieniła, nie tylko w muzyce ale też w postrzeganiu pewnych rzeczy, imo z polszy to bez zastanowienia byłaby to WWO - W Wyjątkowych Okolicznościach aka płyta z cyckami

Opublikowano

w pierwszej kolejności kupiłbym płytę która coś zmieniła, nie tylko w muzyce ale też w postrzeganiu pewnych rzeczy, imo z polszy to bez zastanowienia byłaby to WWO - W Wyjątkowych Okolicznościach aka płyta z cyckami

hęp gru klucz, tak na serio, to od tej płyty zaczeła sie moja przygoda z rapem, 2004, pamietam ze ktos to puszczal no i tak jakos porwal mnie bit z "to jest to" xD wilg na mikrofonie

nawet mi cie nie zal kapucynie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...