Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rapu zacząłem słuchać od dzieciństwa ,bardziej słucham zagranicznych raperów niż polskich myśle ,większość osób ,które nie słuchały rapu myślą ,że polski rap to jest kurwa,jebać psy,policje,ulica to mój dom a tak nie jest są artyści ,którzy mają przekaz i sens tekstów

Eminem
Dr.Dre
2PaC
Snoop Dogg
Ice Cube
Wiz Khalifa

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rapu zacząłem słuchać od dzieciństwa ,bardziej słucham zagranicznych raperów niż polskich myśle ,większość osób ,które nie słuchały rapu myślą ,że polski rap to jest kurwa,jebać psy,policje,ulica to mój dom a tak nie jest są artyści ,którzy mają przekaz i sens tekstów

Eminem

Dr.Dre

2PaC

Snoop Dogg

Ice Cube

Wiz Khalifa

Dojebane w chuj, bez znajomości angola mogę Ci powiedzieć że Wiz nawija ciągle o imprezach, dziwkach, marysi. Przekaz w chuj.

Opublikowano

Ten nowy track od Wdowy dla mnie chujowy full. I Lilu>>Wdowa, nie ma innej opcji.

Wklejam jeszcze raz, bo pewnie w spoiler nie każdy zaglądał

Jakby wyciąć Obera to rozpierdol. Czekam aż Cyga (propsy) wrzuci wszystko, bo ciekawy jestem zwrotki Heisa.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Miuosh atakuje i to konkretnie, kolejna solówka już niebawem, a Forin udostępnił takie oto foto:

1376144990-U847602.png

Nie wiem co gorsze kolejne solo (odcinanie kuponów itd.) czy Miuosh X Onar.

A tu tak dla beki:
http://www.mpcforum.pl/topic/843071-co-sadzicie-o-rapie/page-54#entry8437760

Śmiem twierdzić że takie gówno "trap" (hahhaha) to nawet B.R.O wpierdoliłby, przynajmniej pod beat poleciałby dobrze.

e:

@down

Ja nie rozumiem ludzi, którzy nie rozumieją polskiego rapu.

O co konkretnie Ci chodzi?

Opublikowano

@down

O co konkretnie Ci chodzi?

On chciał w zabawny sposób nawiązać do filmiku jakiegoś dresa z mixu yt. Nie wyszło.

W poniedziałek nowy kawałek Bałagany na bani x Kuna Knap. Czekam.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

O gustach się nie dyskutuje więc ssij palusa ... :)

To jest forum i od tego jest. Jak nie chcesz dyskutować o gustach to nie powinieneś w ogóle tu pisać. Nara.

Ale grono to spierdolił, Heis dobrze, bit kozak. W ogóle Cyga na tej płycie poupychał jakichś wacków u dobrych zawodników i trzeba przewijać albo ciąć.

e: Co to, kurwa, jest palus?

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Czy tylko ja jaram się tutaj jak pojebany tym?

Poza bitem chujowe, więc tak, tylko ty.

Dopiero teraz to przesłuchałem i rozpierdol!

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Dopiero teraz to przesłuchałem i rozpierdol!

Masakra, niczym Liber/Mezo, tak to brzmi. Chujowe.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Masakra, niczym Liber/Mezo, tak to brzmi. Chujowe.

Pokaż mi kawałek Meza albo Libera, który brzmi jak ten, skoro tak piszesz. Czekam mocno.

A chujowe to nie jest, bo flowowo jak i technicznie jest bardzo dobrze + fajny patent z jąkaniem.

Handluj z tym truskulu.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Pokaż mi kawałek Meza albo Libera, który brzmi jak ten, skoro tak piszesz. Czekam mocno.

A chujowe to nie jest, bo flowowo jak i technicznie jest bardzo dobrze + fajny patent z jąkaniem.

Handluj z tym truskulu.

Miałem na myśli że brzmi jak hiphopolowe gówno, Quebo jest zajebisty, ale tutaj jego głos nie pasuje mi do bitu. A ty spierdalaj, bo gówno o mnie wiesz, więc nie pierdol farmazonów że jestem truskulem.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Pasuje jak najbardziej.

Napisałeś, że chujowe, a teraz nie umiesz tego udowodnić, to mówisz, że brzmi jak hiphopolo (choć hiphopolo nie ma definicji i nie wiem jak zaklasyfikowałeś ten kawałek do tego i też nie udowodnisz).

Nie popłacz się. Zara będziesz pisał, że z anonima każdy potrafi, co?

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Pasuje jak najbardziej.

Napisałeś, że chujowe, a teraz nie umiesz tego udowodnić, to mówisz, że brzmi jak hiphopolo (choć hiphopolo nie ma definicji i nie wiem jak zaklasyfikowałeś ten kawałek do tego i też nie udowodnisz).

Nie popłacz się. Zara będziesz pisał, że z anonima każdy potrafi, co?

Brzmi jak discopolowy hit z remizy, pasuje królu?

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Brzmi jak discopolowy hit z remizy, pasuje królu?

Daj mi discopolowy hit z remizy, który brzmi jak to. Pierdolisz i gubisz się w zeznaniach.

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...