Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ztc9d4.png

Wiedziałem, że ktoś to kurwa wstawi icon_lol.gificon_lol.gif

@EDIT:

Czemu dopiero teraz odkryłem taki diament?

1.Pezet

2.Małolat

3.Małpa

4.Słoń

5.Chada

6.Pih

7.Donatan

8.Zeus

9.Diox

10.DonGuralesko

7m9a.png

Opublikowano

nowy materiał. Karzeł x TomB - Pancze są jak kogz (prod. Karzeł). Przytuliłbym instrumental.

Chujowe rapy. Archie go rozjebał.

Opublikowano

RAP to nie jest muzyka, rap to jest codzienność, jak jakaś czynność, którą wykonujemy monotonnie. Obowiązkiem jest słuchanie RAP'u. Ja jestem zarażona.

Opublikowano

UP

Kurwa, wypierdalaj z tym gównem bo mi się robi nie dobrze, chujowy ... chujowy chujowy ...

Tyś kurwa widział RAP! Bieber to nie rap to patologia ...

Wypierdalaj z tematu :D

Opublikowano

RAP to nie jest muzyka, rap to jest codzienność, jak jakaś czynność, którą wykonujemy monotonnie. Obowiązkiem jest słuchanie RAP'u. Ja jestem zarażona.

Chyba ty. Naucz się stawiać apostrofy.

Queba rozjebał :bowdown:

Mam nadzieję, że się załapię na te 200.

Opublikowano

Mam trochę mieszane uczucia :mellow:

Chyba ty. Naucz się stawiać apostrofy.

Queba rozjebał :bowdown:

Mam nadzieję, że się załapię na te 200.

Dostałeś już może odp?

7m9a.png

Opublikowano

Jak kurwa słyszę co 2 zwrotkę w każdym rapie "Wychowałem się na ulicy, gdzie króluje bieda, matka ćpała" (PRZYKŁAD) To mi się kurwa odechciewa tego słuchać... Wolę Club'owe kawałki

Opublikowano

Jak kurwa słyszę co 2 zwrotkę w każdym rapie "Wychowałem się na ulicy, gdzie króluje bieda, matka ćpała" (PRZYKŁAD) To mi się kurwa odechciewa tego słuchać... Wolę Club'owe kawałki

Bo słuchasz chujowych raperów. Nie mam żadnego takiego kawałka na dysku.

Dostałeś już może odp?

Nie.

Kurwa, jak TomB zjebał ten mixtape... Gdy go słucham to się łapię za głowę i przewijam.

Opublikowano

Chuja wiesz tak naprawdę o czym jest prawdziwy RAP ^^

Opublikowano

To temat o POLSKIM i ZAGRANICZNYM (tj. USA, UK, Niemcy i Francja) RAPIE, a nie o szit rapie z Rumuni. Elo!

Kaaban o 2Stym: http://kaaban.blogspot.com/2013/07/2sty-puzzle-2013.html

Płyty nie sprawdzam, bo przeleciałem obiegowo neta i większość opinii jest negatywna.

Opublikowano

Jak większość jego innych płyt ma opinie negatywną :D

Płyta była przygotowywana przez 2 lata więc myślałem że będzie minimum dobry poziom, ponadto stać go na to żeby zrobić solo na poziomie, coś takiego jak Hip-Hop Zioła mógłby moim zdaniem jebnąć (chodzi mi o sam poziom oczywiście).

Opublikowano

Imho wolę raperów opisujących swoje przeżycia, wolę słuchać, że ich matka ćpała etc niż tych Kłodich, TombRajderów czy inny "traperów". Ale uśmiech na twarzy jak dzisiaj przy słuchaniu Potwierdzone Info - Nowy Rok Diox jechał po Alcomindzie :D

76561198055299373.png
Opublikowano

Imho wolę raperów opisujących swoje przeżycia, wolę słuchać, że ich matka ćpała etc niż tych Kłodich, TombRajderów czy inny "traperów". Ale uśmiech na twarzy jak dzisiaj przy słuchaniu Potwierdzone Info - Nowy Rok Diox jechał po Alcomindzie :D

I czym ty się jarasz? Te "pancze" są wątpliwej jakości #MADEINCHINA #DOMOFON #WPIERDOTRUSKUL

Kawałek słaby, jak już pisałem 3.14zdox napierdala sucharami, a Tedzik jebnął się z motyką na księżyc #apollo 11 i te przyśpieszenia chujowo wyszły.

Mogę dać propsa za follow up do 3.14Keja.

Opublikowano

Ja lubie tylko rap z jakimś mądrym przekazem. Bardzo lubię HiFi Bande, Pokahontaz, Pezeta i innych. Nie lubię blokowych szmat gdzie co drugie słowo jakimś chujem, albo kurwom rzucają. Nie będę ich wymieniał, bo może kogoś kto ich lubi obrażę, a naprawdę nie chcę nikogo obrażać.

Opublikowano

ja pier.. co chwile bany na tym mpc dostaję nawet nie można nikogo obrazić bo od razu ban .. * CABEJ WOROTAREDOM *

Nowy nabytek asfaltu co sadzicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...