Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie rap w Polsce jest dosyć dobry... ale najczęściej Ci mniej znani raperzy albo stare kawałki znanych.

TusznaRekach, Huczuhucz, Pezet. Jak dla mnie wyjątkiem jest OSTRy który nic się nie zmienił ;)

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie przepadam za Polskim Rapem zazwyczaj kojarzy mi się to z JP, HWDP, i w ogóle każdy raper reprezentuje biede. :D Ale szanuje każdy rodzaj muzyki .

Pierdolenie. Pozdrawiam.

Jak dla mnie rap w Polsce jest dosyć dobry... ale najczęściej Ci mniej znani raperzy albo stare kawałki znanych.

TusznaRekach, Huczuhucz, Pezet. Jak dla mnie wyjątkiem jest OSTRy który nic się nie zmienił ;)

Huczuhucz to guwno.

Wiadomo o jakimś przyszłym projekcie Beeresa? Ostatnio mi się o nim przypomniało bo potencjał jest i chętnie by go posłuchał.

Widzi mi się płyta z Gedzem, ale on chyba tera z 2stym nagrywa?

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

PAKOL NAJLEPSZY W WIELKOPOLSCE, JEDZIEMY Z TYM, POZDRO 600 DLA ZIOMALI ~ Bonus BGC

KURWA LUDZIE, ERIPE WSTRZYMAŁ PRACĘ NAD PŁYTA, A GOŚCINNY OGRANICZONE DO MINIMUM. CO SIĘ DZIEJE, ŚWIAT MI SIĘ WALI...

CAPS LOCK CREW HEHE

Ale ma być jakiś projekt, a na fb Queby widziałem jak ktoś się pytał czy będzie projekt z Eripe to nie zaprzeczył.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

ja sądze tak, polski rap jak nanjbardziej okej tylko podkreślam RAP z krwi i kosci, czyli według mnie nie żadne jebać policje, lamusy dupa cicho, spiewanie jak pikej. tylko cos spokojnego, ogarniętego, i zeby tekst miał jakis sens i składnie, np paktofonika... co do zagranicznego to tylko murzyński, tam nie mam zastrzezen, moze byc o dziwkach, murzynach, policji, to i tak bedzie fajne a nie rozumiecie polowy tekstu ;p

CPU:i7-3820 8x3,80GHz GPU:GTX 690 4GB GDDR 5 RAM:64GB DDR3 1600MHz HDD:2000 GB + SATA III + 64MB CACHE AC:850W Chieftec 80+ PHONE:GALAXY S III / SXT / IP5

Chcesz szybkiej odpowiedzi n.t telefonów/komputerów pisz na gg, w większosci znam się na tych zabawkach.

Opublikowano

Temat jest od dawania swoich opini, przemyśleń na temat rapu, a nie od oceniania gustów innych.

Osobiście lubie rap, ale tylko z dobrym "Bitem - nie wiem jak to dokładnie się nazywa" i z miarę mądrym tekstem - Nie coś w stylu "jebać policje", "Szacunek ludzi piwnicy" i takie tam :)

Opublikowano

Gardzę moderatorami tego działu, wyraziłem swoją opinię jakiś czas temu na temat tego gatunku muzyki i dostałem 5%. Sugerowanie, że to konto cokolwiek dla mnie znaczy po unbanie. lol Reasumując moją opinie: Rap to muzyka dla zwierząt.

A ty mode wracaj do gimbazy słuchać swojego bonusa agd.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Ogólnie , to dla większości raperów w Polsce rap to same przekleństwa , no ale mam paru ulubieńców ;) Ogólnie to słucham Miuosha , Hemp gru , posłucham też czasem kilka kawałków Kaen'a

Opublikowano

Temat jest od dawania swoich opini, przemyśleń na temat rapu, a nie od oceniania gustów innych.

Co ty wiesz świeżaku? Ten temat dawno powinien się nazywać "rap".

Gardzę moderatorami tego działu, wyraziłem swoją opinię jakiś czas temu na temat tego gatunku muzyki i dostałem 5%. Sugerowanie, że to konto cokolwiek dla mnie znaczy po unbanie. lol Reasumując moją opinie: Rap to muzyka dla zwierząt.

Jakieś argumenty dlaczego to muzyka dla zwierząt?

Ogólnie , to dla większości raperów w Polsce rap to same przekleństwa , no ale mam paru ulubieńców ;) Ogólnie to słucham Miuosha , Hemp gru , posłucham też czasem kilka kawałków Kaen'a

Argumenty...

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Niema to jak pierdolić że w rapie "dużo przeklinają" i jednocześnie słuchać HG, no nie wytrzymam... To jak nagrać kawałek o tym że rap się skończył.

Takich głupich postów to mi się nawet nie chce komentować.

Opublikowano

Jak nie ma Magika to nie ma czego słuchać :(

Jedynie zjarany Arab :)

Ostatnio Tede wypuścił jakąś płytę w której były zwrotki donGURALesko

58121063168705213211.png

Opublikowano

Niema to jak pierdolić że w rapie "dużo przeklinają" i jednocześnie słuchać HG, no nie wytrzymam... To jak nagrać kawałek o tym że rap się skończył.

albo "krzyczeć put your hands up nie mając kończyn" ?:P

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=C5zrGtjgde4

Dzisiaj nagrane, zapraszam do dyskusji! ;)

Śmiechłem na głos i nie będę tego kurwa komentować bo wszystko to o czym chcesz rozmawiać było w tym temacie powiedziane (szukaj z pośród 55 stronek), podpowiem tylko że to jest błędny tok myślenia.

PS Ultimate > ty

PS2 Idę oglądać Gwiezdne Wojny

Prawilnie przypominam Eminem to król rapu.

Opublikowano

Łapcie jakieś lewackie świnie

A tu krul z nowym kawałkiem

http://www.youtube.com/watch?v=C5zrGtjgde4

Dzisiaj nagrane, zapraszam do dyskusji! ;)

Ej, ale ty przecież jesteś spalony w tym temacie to co się wpierdalasz? Ty myślisz, że wiesz coś o rapie, a propsujesz płytę bonusa czy kogoś tam. Beka.

Ja>ty

Eripe i Kościey rozjebali

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Łapcie jakieś lewackie świnie

A tu krul z nowym kawałkiem

Ej, ale ty przecież jesteś spalony w tym temacie to co się wpierdalasz? Ty myślisz, że wiesz coś o rapie, a propsujesz płytę bonusa czy kogoś tam. Beka.

Ja>ty

Eripe i Kościey rozjebali

O w pizdu nawet follow upy do Kuli mają, śmiechłem mocno.

"Krynica okolica..."

"Krynica moja ulica"

Przypadeg? Kuhwa nie sondze!

Opublikowano

"Zobaczysz Eldoka miasto wyczyści" A tak poważnie Polski rap jest beznadziejny (oczywiście niemówie o wszystkich osobach) Robią sie jakieś pikeje mają kase i myslą że oni to są najlepsi

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...