Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy było, czy nie, ale to tak przy okazji dyskusji o tym, czym rap nie jest, a czym jest. Tym jest:

Ale pewnie hejty polecą, bo przy tym buja się tylko głowa, a nie da się do tego tańczyć  :yay:

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Nie wiem czy było, czy nie, ale to tak przy okazji dyskusji o tym, czym rap nie jest, a czym jest. Tym jest:

Ale pewnie hejty polecą, bo przy tym buja się tylko głowa, a nie da się do tego tańczyć  :yay:

Nie wiem po po co ich prowokujesz.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Nie zrozumiałem o c**j ci chodzi x D śmietniku 

TO W WIĘKSZOŚCI WY GARDZĘ WAMI JAK C**J NO SKAKAŁ BYM PO WAS x D

jesteś najzwyczajniej pizdeczką z grzywką (no k***a, jak można zrobić poradnik na mpc jak się ubierać XDDDDD a potem płakać i mówić, że polski plebs chce zostać w swoich brudnych dresach a nie założyć airmaxy i uczesać grzyweczke) i jedyne gdzie możesz skakać to w galerii prosząc bogatego pana o pieniążki na nowe roshe

co do pic to beka bo prawdziwe

Opublikowano

jesteś najzwyczajniej pizdeczką z grzywką (no k***a, jak można zrobić poradnik na mpc jak się ubierać XDDDDD a potem płakać i mówić, że polski plebs chce zostać w swoich brudnych dresach a nie założyć airmaxy i uczesać grzyweczke) i jedyne gdzie możesz skakać to w galerii prosząc bogatego pana o pieniążki na nowe roshe

co do pic to beka bo prawdziwe

Ty nie odpowiadam juz bo wtedy nie wiedziałem o co ci chodzi teraz też xD

kogoś anus boli xDD 

jaki pies ja jabie jak takie szmatyy mnie wkuriwaja typu jakieś śmiecie co na kompie napierdalaja maja 170/90kg zapierdooliłbyum  kurwaa

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

Tylko Myszki Miki brakuje. Co to k***a jest w ogóle za nołnejm

Jeszcze to "nie wiem czy było, czy nie" k***a co to za pytanie xD Wiadomo, że nie było bo nikt o minimalnym guście by tego tutaj nie wrzucił. Kolejny raper z podziemia ktory smuci przez całą nutę. "JAKI PRAWDZIWY RAP". Jak będę chciał kogoś przyprawić o depresję to mu to puszcze, dzieki.

user since 2009. pare baników się dostało :)

Opublikowano

Tylko Myszki Miki brakuje. Co to k***a jest w ogóle za nołnejm

Jeszcze to "nie wiem czy było, czy nie" k***a co to za pytanie xD Wiadomo, że nie było bo nikt o minimalnym guście by tego tutaj nie wrzucił. Kolejny raper z podziemia ktory smuci przez całą nutę. "JAKI PRAWDZIWY RAP". Jak będę chciał kogoś przyprawić o depresję to mu to puszcze, dzieki.

Tak jak na obrazku wyżej. Załóż Roshe i leć w rurkach po płytę Quebo/Kartky'iego, elo.

Opublikowano

Tak jak na obrazku wyżej. Załóż Roshe i leć w rurkach po płytę Quebo/Kartky'iego, elo.

Łysy ziomuś z patologicznej dzielnicy rapuje trzydieszty raz jak to jest u niego na dzielni. No, spoko, przesłucham następne 30 takich samych kawałków, założe moje dresioki i wyskocze na rewir po szlugi! RAPPPPP

user since 2009. pare baników się dostało :)

Opublikowano

Łysy ziomuś z patologicznej dzielnicy rapuje trzydieszty raz jak to jest u niego na dzielni. No, spoko, przesłucham następne 30 takich samych kawałków, założe moje dresioki i wyskocze na rewir po szlugi! RAPPPPP

Spedalony ziomuś z grzyweczką rapuje trzydziesty raz o tym, jak to jest w życiu trudno i jaki to nie jest z*******y. No spoko, przesłucham następne 30 takich samych kawałków, założę moje rurki i wyskoczę do mamy po hajs na nowe Rosze! RAPPPPP

Opublikowano

No i po co się kłócicie? Każdy ma swoje gusta, każdy ma swój styl (kij, że większości "styl" to ślepe podążanie za modą lub próbowanie się wpasować w subkulturę). Jedni wolą to, drudzy wolą tamto. Skrajności w obu grupach są głupie. Np. pisanie, że rap bez przekazu (kierując to pod newschool) to nie rap tylko technoshit, lub pisanie, że rap "z przekazem" jest c*****y i słucha go tylko plebs a każdy track jest taki sam BO TAK. To tyle ode mnie w kwestii kłótni pomiędzy kilkoma panami.

Nie wiem czy to się nadaje do tego tematu, ale Bloom imho najlepsza płyta 2k15

ILPhnz9.jpg

Opublikowano

skillsy to nie kwestia gustu xD albo sie je ma albo nie ma

Ale słuchanie ludzi bez "skillsów" to już kwestia gustu. Sam osobiście wolę newschool ale rozumiem ludzi, którzy wolą po raz n-ty posłuchać jak to jest ciężko na blokach i jaka ta bieda jest zła. Powiedzmy sobie szczerze, w new schoolu też schemat się powiela, często to jest gadanie tylko o tym jak to się jest najlepszym i jak to się wygrało życie.

Za to "truskule" powinny zrozumieć, że nie każdy lubi się gnębić słuchając smutów o tym jakie to życie jest złe i nie każdy uważa, że przekaz jest najważniejszy (mimo, że newschool często liryką przewyższa trueschool) oraz nie każdy niuskul jest "pizdeczką" (grzywka, rurki, roshe, itp. oczywiście ja tak nie uważam [no może troszeczkę] tylko oni)

ILPhnz9.jpg

Opublikowano

QUIZ !!!

KTO POŁAMAŁ SOBIE RĘKĘ I UWAŻA SIĘ ZA GOŚCIA KTÓRY DZIĘKI TEMU PRZEŻYŁ WSZYSTKO CO NAJGORSZE

ZWYCIĘZCA NIC NIE DOSTAJE

23d5997a573e9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...