Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

No i c**j? To, że dodane rok temu znaczy, że nie można słuchać? Co za baran.

­

tyle, że wrzucanie postów ze samymi linkami nijak ma się do tematu oto chodzi, bez sensu jest dodawać takie posty gdy nikt nie prosi o kawałki, ani żadne daty z nimi się nie wiążą

Opublikowano

­

tyle, że wrzucanie postów ze samymi linkami nijak ma się do tematu oto chodzi, bez sensu jest dodawać takie posty gdy nikt nie prosi o kawałki, ani żadne daty z nimi się nie wiążą

Tylko, że tu od dawna wstawiane są tylko same linki, do tego nawet z muzyką - 2002 rok.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

o k***a, brak mi słów

No takie c*****e że mi też, que ostatnio daje najsłabsze zwrotki w karierze.

DJ MUSTARD  :sex:

#EMERYTURA

Opublikowano

Przyszedł mi dzisiaj mixtape VNMa. Odpalam kompa, odpalam płytkę. Już pierwszy track mnie rozjebał, drugi dobił. Boję się słuchać dalej.

@Edit

Kogo otagować jako wykonawcę? :O

Opublikowano

Venoma nie warto podobno sprawdzać, bo przestał się starać. Jakby nie patrzeć regres ;)

Golin nadal udowadnia, że under > legal, czekam na cały materiał.

Koldas w sb puszcza jakieś ścierwo, a słychać w punchlinowych kawałkach, że dobrze mu to wychodzi, więc na coś takiego czekam.

Filip props za tracki, ale gdyby nie pisanki o niuniach i fejm dzięki nim to by k***a nie miał takiego fanbasu teraz. Następni freestylowcy zaczynają nagrywać, jakieś Babinci i Kazy, przytoczę punch Filipa "jak operacja Grodzkiej, c**j z tego będzie".

Tą całą Admą się jakoś nie jaram, pamiętam jak nagrała na pompuj rap 3 chyba i słuchałem jej zanim to było modne, ale teraz jak coś wychodzi bez klipu to nie sprawdzam nawet.

Kończąc podsumowanie, Rip, Penx > reszta sceny niezmiennie 

Opublikowano

ja usuwam kazdego z fb kto udostepnia filipka przeciez to jest tak c*****e ze to glowa mala na wolno spoko ale w kawalkach jest jebanym gownem i powinien miec zakaz rapowania

tutaj sprawdza sie powiedzenie: JAKI RAPER TAKI FANBEJS

jebac atencyjne k***y z fanbasem w takim przedziale wiekowym ze pedofil sie slini nara

Opublikowano

goldynol, nie lubie piosenek filipka tylko jedna mi siedzi niedokończony kawałek czy jakos tak :D 

Opublikowano

goldynol, nie lubie piosenek filipka tylko jedna mi siedzi niedokończony kawałek czy jakos tak :D

jak cokolwiek ci siedzi od filipka to znaczy ze musisz jechac na onkologie

Opublikowano

­

Venoma nie warto podobno sprawdzać, bo przestał się starać. Jakby nie patrzeć regres ;)

Golin nadal udowadnia, że under > legal, czekam na cały materiał.

hehe, problem Venoma nie polega na tym, że przestał się starać jak to Laikike1 określił, bo właśnie jak słucha się jego płyt to widać że skillsy nadal ścisła czołówka i nie odpuszcza. on po prostu zrobił to co Tet i WENA, po osiągnięciu sukcesu zaczął nagrywać całkiem inne rzeczy w porównaniu do tego co nagrywał w podziemiu, choć te płyty są dobre to jak ktoś zna Venoma z NSPC czy DNB zawsze będzie czegoś brakować na tych rzeczach co teraz robi

Opublikowano

jak cokolwiek ci siedzi od filipka to znaczy ze musisz jechac na onkologie

bez przesady, można słuchać kogo się chce jeżeli nie jesteś sajko (scierwa powinny sie leczyc) i nie mówisz, że jest w c**j dobry mimo, że jest łakiem

­

kCTPOlg.gif

feel free to live

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...