Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj tam, harry potter flow jeszcze można posłuchać, ale reszta do skasowania :D @golddynol

@TeNzHasztagiem hajp na filipka zaczął się od tracku "Nie rozmawiaj z dupami", lub jakoś tak. Później zaczęło się już jaranie gimbusków free i niuniami.

Ja bym k***a miał beke gdyby wyszło, że filipek to prawiczek xD

­

Nie ma to jak samego siebie cytować hehehe

­

1357577137-U262310.png

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

hehe, problem Venoma nie polega na tym, że przestał się starać jak to Laikike1 określił, bo właśnie jak słucha się jego płyt to widać że skillsy nadal ścisła czołówka i nie odpuszcza. on po prostu zrobił to co Tet i WENA, po osiągnięciu sukcesu zaczął nagrywać całkiem inne rzeczy w porównaniu do tego co nagrywał w podziemiu, choć te płyty są dobre to jak ktoś zna Venoma z NSPC czy DNB zawsze będzie czegoś brakować na tych rzeczach co teraz robi

Te "inne" rzeczy są słabsze wg. mnie, więc sprawdza się to

Paru typów po nielegalach miało podbijać kraj
Wypłynęli, okazali się słabi; Kimbo Slice

Jak już pisałem wyżej, wg. mnie więc nikt się zgadzać nie musi. 
Sitek też ostatnio coś puścił, ten to nawet nie wypłynął całkiem, a już się skończył, jak wyda te całe solo to nawet nie sprawdzę
Opublikowano

­

rzabka > rap

nara xD

Nic dodać nic ująć, Maciej jest kwintesencją hibobu. Po prostu się go kocha.

Opublikowano

A to z dedykacją dla tych wszystkich, którzy uważają że Filipek to hip-hop i razem z Kartky'iem zjada polską scenę.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

A to z dedykacją dla tych wszystkich, którzy uważają że Filipek to hip-hop i razem z Kartky'iem zjada polską scenę.

co ty masz cały czas problemy z tym Kartkym, matke ci zgwałcił czy jak?

co do tego co wrzuciłeś - jak można oceniać rapera po kawałku nagranym dla beki XDD (nie, nie jestem sajko filipka, nie toleruje go i jego fanbase, po prostu mnie w*****a)

­

kCTPOlg.gif

feel free to live

­

Opublikowano

­

No tak, przecież kawałek dla beki, na melanże po paru głębszych to jest rozmyślanie nad życiem i wszystkim. Filipek ma sporo tracków dobrych, sporo c**jowych, ma dużo czasu żeby osiągnąć więcej i zrobić spory pogres #beezy.

btw. o c**j Ci chodzi z Kartkym? To nie ten radomski uliczny styl jak pluto? :(

Opublikowano

powtarzam DZIECI Z ONKOLOGI > FRANEK KIMONO > RENI JUSIS > JUSTIN BIEBER > DR. MUNDO > BONUS RPK > GOWNO > WIECEJ GOWNA > JESZCZE WIECEJ GOWNA > O K***A JESZCZE WIEKSZE GOWNO > ZBUKU > BOGDAN SYN CHADANA > MORDERCZA OPONA > ICH TROJE > FOKUS > KAEN > POLSKI FRISTAJL > WARSTWA MUŁU 50000 KM > PIEKŁO > STARY MASSEYA > FILIPEK

Opublikowano

kilka dni minęło ale nie było tu a należy się props za

Rap: Emes Milligan

Muzyka: Emes Milligan
Mix/Master: Emes Milligan
Video: Emes Milligan

kCTPOlg.gif

feel free to live

­

Opublikowano

­

Te "inne" rzeczy są słabsze wg. mnie, więc sprawdza się to

Paru typów po nielegalach miało podbijać kraj
Wypłynęli, okazali się słabi; Kimbo Slice

Jak już pisałem wyżej, wg. mnie więc nikt się zgadzać nie musi. 
Sitek też ostatnio coś puścił, ten to nawet nie wypłynął całkiem, a już się skończył, jak wyda te całe solo to nawet nie sprawdzę

nie skumałeś do końca, chodzi mi o to, że Venom nagrywając nawet te nowe rzeczy robi to dobrze i całkiem dobrze się tego słucha ale nadal nie jest to co nagrywał kiedyś i ty tak samo jak ja, jesteś tego zdania że powinien nagrywać płyty bragga+bengerki

­zdechł to zdechł

o ile nie wczuwam się w neta i całe to spierdolone środowisko to pisanie takich rzeczy nawet w kategoriach beki jest po prostu c*****e

pompuj rap ehe... czyli jak zwrotką dla beki wjebać 90% kurczaków spinających się żeby jak najlepiej wypaść

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...