Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest pięknie, Sarius raper roku.

On może być dobry, ale na pewno nie jest raperem roku, bez przesady. xD

1. Bardziej czekam na nowy Level niż na Sylwestra.

2. TO JUŻ DZIŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ!

Opublikowano

@veimiK

dlaczego nie? Nie nagrał żadnego słabego kawałka w tym roku, a przecież powstał mixtape Gdzieś to już słyszałem, dał gościnkę u Soulpeta, Rasmentów i NNFOF, był w młodych wilkach, Dream team tour i jeszcze pewnie coś co pominąłem, a w drodze jest album z Weną i Voskovym. Dołożyć do tego jeszcze słabą konkurencję, bo kto mógłby mu dorównać? Do głowy przychodzi mi jedynie Deys, bo co prawda nagrał 3 albumy, ale jednak jakość tych nagrań mnie nie powala. Sarius raperem roku i nie mów że nie :)

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngGnabry

Dwa Sławy, Kartky, VNM, Deys. Wszyscy wydali bardzo mocne albumy i moim zdaniem bardziej zasłużyli na miano raperów roku, choć tak czy siak, według mnie nie powinno wybierać się raperów, a albumy roku. 

Opublikowano

@veimiK

Sławy nie nagrały jakiegoś mocnego materiału, był po prostu spoko. Za dużo gier słownych/punchline'ów, a za mało treści. Gościnki były w tym samym stylu.

Kartky spoko, ale wszystkie jego 3 albumy były jednakowe, na jedno kopyto. Nudzą się po kilku odsłuchach. No i te grafomańskie teksty...

VNM? K9 zupełnie mi nie podeszło, chyba mi się już przejadł. No i nagrał coś poza tym? Może ze 2 gościnki, które nie zapadły mi w pamięć.

A co do dejsika to się już wypowiedziałem.

Sarius przede wszystkim nie nudzi i jest moim ulubionym freshmanem poza Świnią(którego uznałbym za rapera roku, ale nic nie nagrał :D). Ma swój styl, odnajduje się na każdym bicie i tak na prawdę jest nowy na tej scenie i wykorzystuje swój potencjał.

Sarius raper roku.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

@Gnabry z tym sariusem nie zgodze się do końca

///modek nie moge edytowac postu nwm czemu wiec polacz

Opublikowano

To boli, jak połowa słuchaczy na raperów roku/albumy roku obstawia jakieś "hiphopolo" lub "technohop" pokroju Quebo lub Kartky'iego. Kiedy znudzi wam się rap z dyskotek, sprawdźcie jaką poezję nawinął Gural na MAGNOTUM IGNOTUM, jaki rap zrobił OSTRy ze spółką na Growbox'ie. Nie wspominając nawet o solowej płycie Resta.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

@Legenda. Noo, a popek to krul rapu

Nie, ale bardzo dobry MC. No ale jeśli słyszałeś tylko bekowy Gang Albanii bo modny, to cóż.. ;-)

Akurat mało tutaj rapu, ale chciałem pokazać świeży numer Popka, udowodnić że jest zawodnikiem, a Gang Albanii to był żart z jego strony.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

@Legenda. no jeszcze trzeba pamiętać o krulu podziemia Chadzie i jego najlepszym kumplu Z.B.U.K.U., imho kontrabanda najlepsza płyta 2k15

@Chelioz no, to prawda, jeszcze braci się nie traci to sztosik w ciul, popek duży progres, byłby już na szczycie gdyby nie to, że zaczął swoją muzyczną przygodę od gangu albanii, propsik since 1410

hehe

dobrze, że już się zbierają w tym temacie ci którzy faktycznie się znają, przynajmniej nie muszę wam cisnąć

ehh poszli sobie, widocznie nie chcą marnować czasu na was

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...