Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polskiego rapu nie lubię, wkurzają mnie zdania typu np. J**** ciebie, nasza ulica jest najlepsza gnoi każdego. Chociaż czasami zdarzy się jakaś nuta która wpadnie w ucho i się ją posłucha lecz nudzi się po 2-3 dniach.

Ja akurat słucham takiej muzyki pod że tak powiem styl ,,chiraq,,  ,,trap,, itd, itp.. Po prostu mi to lepiej siada że tak ujmę. Wykonawcy tacy jak: Chief Keef, Fredo Santana, Lil Mister, Swagg Dinero, Ballout, ziomale z GLO GANG'u itp. itd.

Podsyłam tu jedną z nowszych nut od Sosy (Chief Keef)

Siada mi niesamowicie ;D

https://www.youtube.com/watch?v=c8nVAO-ZdJo

https://www.youtube.com/watch?v=t2AV41aurDI

Oczywiście moge się mylić bo super znawcą nie jestem :D. Jeżeli kogoś uraziłem moim zdaniem czy coś podobnego to za to bardzo przepraszam.

wobRsKW.jpg

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja polskiego rapu nie lubię, wkurzają mnie zdania typu np. J**** ciebie, nasza ulica jest najlepsza gnoi każdego.

Jeżeli zna się 2 wykonawców na krzyż i jest to Chada i Zbuku to nie dziwne, że tak się uważa xD

kappa = gay

prawdziwy facet nie kappuje

Opublikowano

Abradab fajne followupy.

Track przeciętny ale nowinka o powrocie k44 ciekawa

k44 props za 96'.

K44, Małpa... Co to się dzieje ostatnio... Przynajmniej będzie co posłuchać. ;p

Nutka sztosik, flow Joki mnie rozpierdala. :v

Opublikowano

z tego się wyrasta, jak z alc. Bądźmy dobrej myśli.

Ja tam lubie dla beki posłuchać alc, tak samo jak tego zjeba

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

­

dla beki to taa, nawet Rzabkę można, ale nie można tego tworu muzycznego traktować poważnie

Opublikowano

dla beki to taa, nawet Rzabkę można, ale nie można tego tworu muzycznego traktować poważnie

Bones props w c**j, mega klimaty...

HDMI i Calcium na propsie

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

­

>jebac k44

>słuchac jakiegos pajaca (nawet dla beki)

Już nie musisz nic argumentować, bo jak masz beke z "miałaś fajną dupe a  ja jadłem zupe" to faktycznie Twoje zdanie mnie już pierdoli, bo nic nie znaczy  :v

Koniec wątku 

/top

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ty masz ziomeczku 15 lat także możesz iśc najwyżej do kolegów z gim chady posłuchać.

Bo ty jesteś taki k***a stary, że mając 2 lata słuchałeś se K44, ja p******e XDDD W tym przypadku "wyjmowanie" wieku to strzał w kolano, szczególnie, że wiek w profilu mógł być prowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

xD k***a jak te transy się spinają ja p******e xD

@Missbułgaria żal.pl odpierdol i sie od chady łaku, chada > pl rap, myslisz rze jak jestes odemnie starszy o 4 lata to morzesz mnie obrazac? oj chyba trzeba bendzie poniesc konsekwecje

"Napisałem gdzieś, że za młodziaka słuchałem k44? Tworzysz własne fałszywe fakty."

przecież to jest fakt autentyczny

kappa = gay

prawdziwy facet nie kappuje

Opublikowano

Bo ty jesteś taki k***a stary, że mając 2 lata słuchałeś se K44, ja p******e XDDD W tym przypadku "wyjmowanie" wieku to strzał w kolano, szczególnie, że wiek w profilu mógł być prowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie ma to jak mówić, że swój wiek to prowo  :((

Napisałem gdzieś, że za młodziaka słuchałem k44? Tworzysz własne fałszywe fakty.

Dalej 0 argumentu, zawsze najwięcej się odzywają Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia  :lenny:

15 latek słucha eng rap znając zapewne co 10 linijkę  :yay:

A mój wiek nie  ma nic do twojego  ^^

@1361622928-U485574.pngCreiiz tym editem posta pokazałeś swoją biedę umysłową  ^^

/

Opublikowano

K44 jazda na patentach z lat '90, serio świeże i z polotem (jak ich dawny członek), flota się skończyła i wracamy do nagrywania? Zrozumcie k***a, że legendą to byli jak nią byli, teraz nie mają podjazdu jak na standardy polskiego rapu (chciałem napisać poziomem, ale poziom i polski rap się nie łączą).

https://www.youtube.com/watch?v=hJkkszaPFp8

Opublikowano

>jebac k44

>słuchac jakiegos pajaca (nawet dla beki)

Już nie musisz nic argumentować, bo jak masz beke z "miałaś fajną dupe a  ja jadłem zupe" to faktycznie Twoje zdanie mnie już pierdoli, bo nic nie znaczy  :v

Koniec wątku 

/top

Tak samo jak pierdoli mnie twoje zdanie :) Racja ten beka ksh to pajac, ale jak nic nie ma to sobie go posłucham :)

Oczywiście młody zgred propsy.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

K44 jazda na patentach z lat '90, serio świeże i z polotem (jak ich dawny członek), flota się skończyła i wracamy do nagrywania? Zrozumcie k***a, że legendą to byli jak nią byli, teraz nie mają podjazdu jak na standardy polskiego rapu (chciałem napisać poziomem, ale poziom i polski rap się nie łączą).

https://www.youtube.com/watch?v=hJkkszaPFp8

Nigdzie nie napisałem, że są jakimiś mega kozakami :OO

Ale kiedyś nimi byli i dlatego ich propsuje za stare płytki i dawne czasy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...