Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Skowronki to był odbicie do gołębia  akurat, ale np. ten 1 punch z 1 wejscia Filipa już rzucił kiedyś prawie taki sam w walce z Plejerem, ale wtedy była ładna przekmina. Obiektywnie po obejrzeniu kolejny raz Fifi największy hałas za punche, Edzio nie jechał jakoś z*********e, ale też nie słabo, normalnie jak na siebie chociaż po tej 1 walce jak na razie rok temu lepiej leciał wg. mnie. Babinciego nie trawie, ale raczej słabo. Babinci powinien odpaść, całkowicie obiektywnie mimo tego, że #teamFilipek

no i tutaj dochodzimy do czegoś takiego, że przechodzi typ który może nie jest wyskilowanym panczlajnerem ale diametralnie różni się od Edzia czy Filipka, jakby finał był Edzio vs Filipek to z wbw zrobiłby się konkurs na najlepszy pancz o niuni

Opublikowano

I tak chyba tak było Edzio vs Pejter, mam nadzieje, że finał był jeszcze lepszy od ich walki z wbw 2k14 na finałach który była z*******a. Biorąc pod uwagę aktualną sytuacje to stawiam na Bobera za rok, ale c**j wie co wyjdzie przez rok

Opublikowano

Byłem na wbw, jestem sajko Filipa, jak dla mnie był lepszy w dogrywce, ale no k***a. Odpadł to odpadł, na c**j się spinać przez najbliższe 2 tygodnie xD Sam poziom WBW bardzo wysoko, zawiodłem się Boberem, liczyłem na niego najbardziej. :<

Opublikowano

­

no i tutaj dochodzimy do czegoś takiego, że przechodzi typ który może nie jest wyskilowanym panczlajnerem ale diametralnie różni się od Edzia czy Filipka, jakby finał był Edzio vs Filipek to z wbw zrobiłby się konkurs na najlepszy pancz o niuni

I tak były same pancze o niuniach na finale :D

Chyba najlepsze track :O
Opublikowano

­beka z tej wyciszonej publiki

gdyby nie było wyciszonej publiki to byś pewnie c***a słyszał, już się doszukujecie we wszystkim spisku 

Opublikowano

­

gdyby nie było wyciszonej publiki to byś pewnie c***a słyszał, już się doszukujecie we wszystkim spisku 

sprawdź sobie walki w poprzednich wbw

to oczywiste, że jest bardziej wyciszona publika, aby w dogrywce i kolejnych etapach nie było słychać ciągłego wywoływania Filipka i skandowania "j**** sędziego/jury"

Opublikowano

­

­

sprawdź sobie walki w poprzednich wbw

to oczywiste, że jest bardziej wyciszona publika, aby w dogrywce i kolejnych etapach nie było słychać ciągłego wywoływania Filipka i skandowania "j**** sędziego/jury"

ale wy macie najebane w tych łbach... nie ma to jak skandować zaraz po walce babinci, a potem j**** sędziego bo filipek odpadł, umrzyjcie wszyscy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...