Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

8/10 za to, że propsuję que ale czegoś mi tu brakuje w tym kawałku.. :lenny:

flint ty k***o, hehe. jak wrażenia po finale wbw???

Is hard, jury  nie wiedzieli na kogo głosować to na byle kogo postawili, dostali hajs i elo.

Fifi powinien to wygrać, ew. pejter a nie jakiś edzio.

Pejter jechał na każdej walce równo przeciwnika, aż chciało mi się go słuchać.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Filipek zrobił spory progress tą nową płytą, a wstawki z rocka robią mega klimat.

Generalnie wczesniej nadawał się tylko do freestylu, jednakże teraz jest w porządku.

Opublikowano

­Dogrywkę wygrał Filipek, poważnie. IMO gdyby byli obiektywni sędziowie, to Edzio nie miałby szans z taką formą obronić pasa. Tym bardziej, że rzucał już więcej niunami od Filipka. W walce z Rybą kompletny brak pomysłu, a finał z Pejterem niunie i niunie.

J**** flinta, dolara i czeskiego. Ten Babinci to łak, jeden followup I NIC więcej.

Opublikowano

No mi też ten Babinci nie siedzi, wole mocne punche nawet jak mają być przeplatane z przerywnikami, a jego wypowiedź jak krytykował freestyle Filipka to już całkiem porażka, co on k***a osiągnął? Jakieś 3/4 miejsce na Kempie i półfinał wbw. Ogólnie j**** Flinta i innych weteranów którzy na walkach coś pierdolą o tym ile to oni bitew nie wygrali x lat temu, Flint na MM, Esko na Pitosie. #teamFilipek, j**** werdykt, ale do wygranej Edzia nic nie mam, freestyle na wysokim poziomie, bardzo kompletny zawodnik

Opublikowano

Co do wbw jeszcze to żałosny jest fakt, że Flint na fejsie wypisuje, że filipek jak ciota nie wyszedł na Jam do fanów. Wydaje mi się, że lepiej nie wyjść i zostać poza sceną niż wyjść i robić spiny jak Flint z Muflonem rok temu wjeżdżając na Bośniaka. 

Opublikowano

Co do wbw jeszcze to żałosny jest fakt, że Flint na fejsie wypisuje, że filipek jak ciota nie wyszedł na Jam do fanów. Wydaje mi się, że lepiej nie wyjść i zostać poza sceną niż wyjść i robić spiny jak Flint z Muflonem rok temu wjeżdżając na Bośniaka. 

Mało wiesz... Bośniak sam na pokojowym freestyle-u obrażał flint,muflona i całe wbw. Nie bronię flinta, fb to nie miejsce na takie sprawy... 

­

­

Opublikowano

Mało wiesz... Bośniak sam na pokojowym freestyle-u obrażał flint,muflona i całe wbw. Nie bronię flinta, fb to nie miejsce na takie sprawy... 

­

Co innego jak Bośniak zrobił to na eliminacjach, a co innego jak Flint zrobił to na wielkim finale, a potem miał pretensje do Filipka, że nie zniżył się do jego poziomu z poprzedniego roku. 

Opublikowano

Widzę, że wiele osób jako swojego, jednego z ulubionych raperów uznaje Zeusa. Ja również. Na polskim rynku jest wiele osób tworzących rap, lecz tylko niektórzy zaistnieli, bo większość z nich nie ma czym się pochwalić - taka prawda.

Opublikowano

Zeus/Zbuku/Słoń/Paluch moi ulubieni. Rap w Polsce?! nwm, ale się wypowiem :D Z tego co przeglądam to internety to  pseudo "raperzy" nagrywają te swoje "kawałki" bo jest taki fejm/dobrze się sprzedaje, ale pierdolą o "dupie Maryny" wplatają jakieś teksty o miłości i innych pierdołach co mi się z rapem nie kojarzy i chyba pomylili gatunki z popem. A słuchacze ?! nwm gimbusy tacy wielcy fani/słuchacze sezonowcy, był film o Magiku to wszystkie lamusy go zaczęły słuchać, teraz jakoś nie widzę tych zajawek na niego i to samo z innymi raperami się dzieje jak ma jakiś dobry i popularny kawałek to wszyscy lecą mija miesiąc i eldo wracają do słuchania Maryli Rodowicz. Jest tylko garstka, która słucha bo na prawdę lubi wsłuchuję się w tekst, a nie słucha jak reszta bydła, która idzie za tłumem.

Opublikowano

Zeus/Zbuku/Słoń/Paluch moi ulubieniu. Rap w Polsce?! nwm, ale się wypowiem :D Z tego co przeglądam to internety to pseudo "raperzy" nagrywają te swoje "kawałki" bo jest taki fejm/dobrze się sprzedaje, ale pierdolą o "dupie Maryny" wplatają jakieś teksty o miłości i innych pierdołach co mi się z rapem nie kojarzy i chyba pomylili gatunki z popem. A słuchacze ?! nwm gimbusy tacy wielcy fani/słuchacze sezonowcy, był film o Magiku to wszystkie lamusy go zaczęły słuchać, teraz jakoś nie widzę tych zajawek na niego i to samo z innymi raperami się dzieje jak ma jakiś dobry i popularny kawałek to wszyscy lecą mija miesiąc i eldo wracają do słuchania Maryli Rodowicz. Jest tylko garstka, która słucha bo na prawdę lubi wsłuchuję się w tekst, a nie słucha jak reszta bydła, która idzie za tłumem.

ZBUKU XDDDDDDDD spierdalaj z tego tematu z tym gownem

user since 2009. pare baników się dostało :)

Opublikowano

Zeus/Zbuku/Słoń/Paluch moi ulubieniu. Rap w Polsce?! nwm, ale się wypowiem :D Z tego co przeglądam to internety to  pseudo "raperzy" nagrywają te swoje "kawałki" bo jest taki fejm/dobrze się sprzedaje, ale pierdolą o "dupie Maryny" wplatają jakieś teksty o miłości i innych pierdołach co mi się z rapem nie kojarzy i chyba pomylili gatunki z popem. A słuchacze ?! nwm gimbusy tacy wielcy fani/słuchacze sezonowcy, był film o Magiku to wszystkie lamusy go zaczęły słuchać, teraz jakoś nie widzę tych zajawek na niego i to samo z innymi raperami się dzieje jak ma jakiś dobry i popularny kawałek to wszyscy lecą mija miesiąc i eldo wracają do słuchania Maryli Rodowicz. Jest tylko garstka, która słucha bo na prawdę lubi wsłuchuję się w tekst, a nie słucha jak reszta bydła, która idzie za tłumem.

powiedz że prowo bo nie wytrzymie

bicior kozak

Opublikowano

ZBUKU XDDDDDDDD spierdalaj z tego tematu z tym gownem

Sam sobie pobiegaj kleszczu, że ty słuchasz Maryli Rodowicz to jest git.

powiedz że prowo bo nie wytrzymie

bicior kozak

Zastowie cie w tej nieświadomości, aż do końca życia.

Opublikowano

Wole klasyczną Marylkę, królową polskiej muzyki niż tego łaka ZBOKA. Przecież ten człowiek ma zero umiejętności, pociągnął trochę Chadzie bo ten nałapał gejowskich skłonności w kiciu i się wybił na jego fejmie.

user since 2009. pare baników się dostało :)

Opublikowano

To jest prowo jak nic xD

Jak wrzucalam Que/Sławy w innym poście, to oceniał jak gówno.

Panowie spokojnie!!!!

4pohtmI.png

Opublikowano

To jest prowo jak nic xD

Jak wrzucalam Que/Sławy w innym poście, to oceniał jak gówno.

Panowie spokojnie!!!!

Nwm z czym wy macie problem, ty wrzuciłeś kawałek Sławy, który  oceniłem 5/10(temat zwie się "oceń utwór poprzednika") nie oceniłem całego wykonawcy, tylko jeden kawałek(więc zakłamuj fakty dalej) to samo z innymi artystami mogę lubić, nagra coś nie spodoba mi się i tez powiem, że lipne. Więc luzujcie majty słuchajcie dalej Maryli/Fogga czy innych i Keep Calm. Szukajcie dalej spin w internecie.

Opublikowano

­

­Dogrywkę wygrał Filipek, poważnie. IMO gdyby byli obiektywni sędziowie, to Edzio nie miałby szans z taką formą obronić pasa. Tym bardziej, że rzucał już więcej niunami od Filipka. W walce z Rybą kompletny brak pomysłu, a finał z Pejterem niunie i niunie.

J**** flinta, dolara i czeskiego. Ten Babinci to łak, jeden followup I NIC więcej.

Jaki ten polski free jest żałosny, to aż mi się żal robi. Nigdy nie byłem jakimś fanem wolnego stylu ale od czasu do czasu zapuściłem sobie jakąś walkę, czy to WBW czy innego eventa i z zajawką oglądam bo lubię popatrzeć jak rywalizuje się na scenie i kto lepiej dopierdoli. W dzisiejszym free wrażenia są ŻADNE. Dzisiaj czołowi freestylowcy mają pancze typu "przesłuchałeś jeden, przesłuchałeś wszystkie", przeruchane schematy, a styl powielony enkrotnie.

Filipek odpadł i c**j, nawet publika skandowała "Babinci", więc o c**j mu chodziło.

Opublikowano

Typki co piszą, że wygrał Filipek to mają albo nasrane w bani albo nie byli na wbw. Pewnie to 2.

Sajko fani od tracku "Nie rozmawiam z dupami" albo free z Tombem.

Dobrze, że przeszedł Babinci, prędzej powinien odpaść Edzio niż Filipek.

Jak już usłyszałem ten punch Filipka ze skowronkami to wiedziałem, że przejebie bo pojedzie na pisankach.

Beka z sajko filipka, bo najpierw darli mordę na babinciego(na filipka wtedy krzyczało może kilka osób na tyłach) i płacz, że odpadł. Proszę was.

Filipek średniak na trackach, ładnie leciał na free ale beka z niego. Ciekawe co zrobi Dolarowi na WBS.

PS. Koldi zjadł filipka w beefie.

Opublikowano

Typki co piszą, że wygrał Filipek to mają albo nasrane w bani albo nie byli na wbw. Pewnie to 2.

Sajko fani od tracku "Nie rozmawiam z dupami" albo free z Tombem.

Dobrze, że przeszedł Babinci, prędzej powinien odpaść Edzio niż Filipek.

Jak już usłyszałem ten punch Filipka ze skowronkami to wiedziałem, że przejebie bo pojedzie na pisankach.

Beka z sajko filipka, bo najpierw darli mordę na babinciego(na filipka wtedy krzyczało może kilka osób na tyłach) i płacz, że odpadł. Proszę was.

Filipek średniak na trackach, ładnie leciał na free ale beka z niego. Ciekawe co zrobi Dolarowi na WBS.

PS. Koldi zjadł filipka w beefie.

Skowronki to był odbicie do gołębia  akurat, ale np. ten 1 punch z 1 wejscia Filipa już rzucił kiedyś prawie taki sam w walce z Plejerem, ale wtedy była ładna przekmina. Obiektywnie po obejrzeniu kolejny raz Fifi największy hałas za punche, Edzio nie jechał jakoś z*********e, ale też nie słabo, normalnie jak na siebie chociaż po tej 1 walce jak na razie rok temu lepiej leciał wg. mnie. Babinciego nie trawie, ale raczej słabo. Babinci powinien odpaść, całkowicie obiektywnie mimo tego, że #teamFilipek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...