Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jutug2.jpg

Już od urodzenia dziecko musi gówna słuchać

Teraz Rap stał się modny wśród gimbusów więc na pewno znajdą się tacy co wykorzystają sytuacje na zbicie jak największej ilości pieniędzy na naiwnych matołach co wiąże się z tandetnymi wersami które niczym się od siebie nie różnią. Ostatnio mam wrażenie że słucham cały czas tego samego w kółko tak jakby te teksty pisał jeden wykonawca. Moim zdaniem najlepszymi raperami w Polsce są: Shellerini, Słoń, Peja, TOMCIO PALUSZEK, Gural, Sitek, Hans, Rafi, Bezczel, i Kubiszew.

Nie udzielaj się w tym temacie. 

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Opublikowano

Już od urodzenia dziecko musi gówna słuchać

Nie rozumiem tej mody na hejtowanie Słonia, Shellera i kilku innych raperów. Wolę słuchać czegoś co wpada w ucho, niż dobrego technicznie, ale asłuchalnego rapu.

Opublikowano

Nie rozumiem tej mody na hejtowanie Słonia, Shellera i kilku innych raperów. Wolę słuchać czegoś co wpada w ucho, niż dobrego technicznie, ale asłuchalnego rapu.

Jak ktoś mówi "modę" to mi się płakać chce. Zamiast zrozumieć, że ludzie uważają go za słabiaka to piszą, że to jest moda. Mam rozumieć, że hejtowanie np. Neymara za nurkowanie jest modą, chociaż fani piłki nożnej nie lubią takiego czegoś ? Jak można takie dziecko zabrać na koncert Słonia, słowa jakie on wymawia nie powinno słyszeć  takie dziecko. Można powiedzieć, że nie powinno być na żadnym typu koncercie, jednak niektórzy raperzy nie używają często oraz przyjemnie się słucha. Nie widziałem jeszcze normalnego człowieka, który by miał bluzę D2/RPK/Ganja Mafia czy innego gówna. Zawsze musi być gimbus głośno słuchający muzyki na korytarzu albo jak idzie po mieście lub jakiś brudas co się nie myje. Niby to jest stereotyp ale wystarczy spojrzeć na zdjęcia z koncertu (u Kałena dzieci) lub na społeczeństwo. 

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Opublikowano

Piszę moda, bo dopóki nie wyszło D2 nie było takich opinii. Nie piszę tego w odniesieniu do fotki.

Były.

Opublikowano

Piszę moda, bo dopóki nie wyszło D2 nie było takich opinii. Nie piszę tego w odniesieniu do fotki.

Były.

Były [2]

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...