Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][PH] Metin2.ph (Global)

Nersu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram na tym serwerze od pewnego czasu. Praktycznie zero ludu! Można śmiało expić, exp jak i zarówno drop jest znacznie zwiększony więc nie ma problemów z uzbieraniem kasy na potiony czy początkowy ekwipunek do +4.
Na serwerze działa metin2mod który posiada dużo opcji co dodatkowo ułatwia grę. Co prawda dużo osób używa haków, ale to tylko z jedngo powodu. Serwer ma tak mało osób że zapewne adminom nie opłacało by się banować tych osób ponieważ to 80% serwera. Tak więc ludzie w skrócie:
-Wbicie 30 lvl z średnim eq zajmuje maksymalnie 3-4h. ( znacznie szybciej niż na Polaku)
-Weekendy +50% expa co daje 200% expa PL!
-Zmniejszone wymaganie doświadczenie na wbicie lvl! Dla przykładu 1 lvl jedynie 300 doświadczenia, gdzie na polskim 900. ( Wbić 50 lvl, grając 4-5h dziennie - zaledwie 4-5 dni) - co daje nam dobry wynik.
-Dodatkow zaleta, jak już wbijecie duży lvl a osób przybędzie, będzie się milej grało.
-Ceny jak na starym PL'u ( przykładowo ) :
Medal konny 100k (wydropienie jednego zajmuje 5 minut, tak jak każdego innego ulepszacza)
Księgi Aura - 500k, czarowane - 400k , Silne - 200k , reszta od 50 do 150k)
Bodzio 500k, Kamienie duchowe 450k, PD expa 50% - 800k
Uzbierać na to wszystko to nie problem!

Zapraszam WSZYSTKICH chętnych do krainy Jinno, gra się na prawdę przyjemnie. Zapełnijmy ten serwer Polakami a zobaczycie, jak będzie przyjemnie.

Opublikowano

czy mógłbyś podzielić się informacją jak zagrać na modzie ? :) chętnie pogram

metin2mod.tk - zainstaluj do folderu metin2.ph

Pozdrawiam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzi nie gra zbyt wiele, nie ma żadnego licznika, dlatego nie da się tego konkretnie określić. Najwięcej Polaków gra w jinno bądź shinsoo. Oczywiście mogę się mylić bo już od dawna nie gram na serwerze.

Opublikowano

Grałem tam. Tzn.. tylko sprawdzałem. Dlaczego? W shinshoo na każdym ch nie ma nikogo.

Ogólnie lepiej już zaczać grać na pl'u zamiast na tym.

PL

+ Więcej ludzi

+Po polsku

PH

- Dużo mniej osób niż na pl'u

- Po angielsku

+ ItemShop dużo tańszy w porównaniu do Polskiego metina. ;p

Opublikowano

Zwykły global... Z tego co napisał Przypadeq lepiej pograć w naszego globala ;) A jak tutaj z cheaterami? Mniej czy więcej?

Zbieram like ;x

Opublikowano

Jak pamiętamy miała ukazać się nowa klasa oraz 2 całkowicie nowe profesje i jak na razie tego nie widać. Nie wydaje mi się, żeby się na to zanosiło w najbliższym czasie.

Załączam nową ankietę.

Opublikowano

Dalej 19-sty w rankingu a nie grałem przez dobre 2 miesiące

Serwer dobry tylko graczy mało 5ta postać to tylko chwyt marketingowy.

Nie wiem również czy 5-ta postać była w ogóle zapowiadana przez administrację.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

raty są 150% zwiekszone.wzgledem.naszego PL globala ?

skąd zmianki i dodania ? only IS ?

Jaki jest % na ulepszenie ? taki jak na PL ?

Ilu jest graczy ?

58121063168705213211.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...