Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][PH] Metin2.ph (Global)

Nersu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalogowałem się dzis na postać żeby zobaczyć ile ludzi gra :P

m1 ch1 - 3 graczy ( razem ze mną)

m1 ch2 - tylko ja ^^

Weź pod uwagę, że to dopiero beta testy :P

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwer będzie ogromne BUM! Jak wyjdzie ta 5 klasa. Ja spróbuje ostatni raz, ale raczej już bez hacksów . ;) A dodam że mega tani IS w dodatku możliwość płacenia PAY SAFE CARD. ;)

Opublikowano

Na serwer będzie ogromne BUM! Jak wyjdzie ta 5 klasa. Ja spróbuje ostatni raz, ale raczej już bez hacksów . ;) A dodam że mega tani IS w dodatku możliwość płacenia PAY SAFE CARD. ;)

ta ty bez haków już to widzę :P
Opublikowano

większość zbanowanych to polacy, co powinno dać do myślenia...

Na każdym ogólnoświatowym serwerze tak jest, jednak administratorzy w końcu zaczynają się do tego przyzwyczajać :P

Opublikowano

W połowie 2013 roku, kasztanku.

Upupianie Ci dobrze idzie.

To lipa tołdi, bo napisane było, że niebawem a nawet w połowie bety.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Upupianie Ci dobrze idzie.

To lipa tołdi, bo napisane było, że niebawem a nawet w połowie bety.

Niestety nie przyznam ci racji, zajrzyj na oficjalne forum, tam widnieje informacja, która odnosi się do nowej postaci.

Opublikowano

Znaczy.. ja bez hacków grać nie umiem. Męcze sie itp itd, czekam aż ktoś mądry zakręci sie za tym aby wymyślić jakieś obejście maszyny która automatycznie banuje. Wystarczy że włącze mobbera na 5 min i już ban. Szkoda że tak mało ludzi ;(. Hmm myślę że ten serwer będzie typowym niewypałem . Mamy PL+SG+US+Privy i jeszcze PH?, Ludzie wchodza patrzą że nikogo w m1 niema i wychodzą , przykre.

Opublikowano

Najwyższa pora się nauczyć ;) Expienie to najciekawsza z opcji jakie daje nam Metin, musisz to w końcu dostrzec :)

Opublikowano

Uwierz że expiłem jak głupi, na 37 -40 bez boja z buta po grupce na łucznikach w m2. I mam dość . Ale to były lata 2009 ;) złoty rok metina ;d

Opublikowano

Posadę GM'a stracił sLay. Powodem było nadużywanie przez niego przyznanych mu praw. Widać, że nie tolerują tego typu zachowania co jest na prawdę wielkim plusem ;)

Opublikowano

Wiesz jakie to uczucie kiedy ty masz 70+ a masa ludzi wbija na serwer, 100/1000 tylko po to by zagrać nową klasą. Mam jedno pytanie a zarazem ostatnie. Mam zamiar zamówić sobie SM za pomocą pay safe card. Czy 50 zł to odpowiednik 10 euro?. Mógłby ktoś wytłumaczyć jak ma ta transakcja przebiec ?

Opublikowano

tak odpowiednik 10 eura jakies 4 zl ci zostana

Wiesz jakie to uczucie kiedy ty masz 70+ a masa ludzi wbija na serwer, 100/1000 tylko po to by zagrać nową klasą. Mam jedno pytanie a zarazem ostatnie. Mam zamiar zamówić sobie SM za pomocą pay safe card. Czy 50 zł to odpowiednik 10 euro?. Mógłby ktoś wytłumaczyć jak ma ta transakcja przebiec ?

Opublikowano

Są specjalne punkty, w których możesz zakupić kod za określoną sumę. Następnie wpisujesz ten kod przy zakupie smoczych monet po czym je otrzymujesz. Pisz jeśli niejasno się wyraziłem ;)

Opublikowano

A w jakim języku jest ten global ? Bo widze ss w jezyku polskim .

Opublikowano

A dużo już na tym serverze osiągneliście ?

Ja będe grał pod nickiem

Rezzi

@edit :

I jeszcze :

Czy wszystko jest tak drogie jak na metin2.pl ??

Czy wszystko tanio , jak za dawnych czasów pl ??

@edit2:

Kim polecacie pograć ;d ?

Opublikowano

A dużo już na tym serverze osiągneliście ?

Ja będe grał pod nickiem

Rezzi

@edit :

I jeszcze :

Czy wszystko jest tak drogie jak na metin2.pl ??

Czy wszystko tanio , jak za dawnych czasów pl ??

@edit2:

Kim polecacie pograć ;d ?

Ceny nie są zawyżone, co jest spowodowane małą ilością graczy.

Grałbym ale liczba ludzi na serwie okolo 50 o godzinie 16 odstrasza nie wiem moze maja noc teraz

Poczekaj aż wprowadzą piątą postać na serwer, wtedy z pewnością nikt nie będzie już na to narzekał ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...