Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][PH] Metin2.ph (Global)

Nersu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dopiero beta, poza krótką notką na swoim fanpage'u nie robili żadnej konkretnej reklamy. Na oficjalnej wersji z pewnością przybędzie wielu graczy, do tego 5-ta postać...

no ale i tak malo ludzi będzie grało
  • Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego tak uważasz? Wydaje mi się, że po dodaniu 5-tej postaci zagra więcej osób niż na wszystkich polskich serwerach razem wziętych ;)

Opublikowano

Sprzedam yangi na tym serwerze zainteresowanych proszę o kontakt na PW. W gre wchodzą złotówki. Możliwość ztworzenia aukcji na allegro dla Waszego bezpieczeństwa. Jak na razie nie posiadam dużych ilości yang około 8 kk wiec jak ktoś jest zainteresowany to proszę pisać. Co do ceny to jeszcze nie sprzedałem ani yanga wiec czekam na oferty z Waszej strony:)

63091769524560174570.gif

Opublikowano

Gdzie ta nowa klasa, która miała być w połowie bety.

W połowie 2013 roku, kasztanku.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Heh .. postanowiłem znowu spróbować swoich sił. A myśle co mi tam mobbera odpale . Wbiłem 12 lvl wszystko fajnie , włączyłem go na chwile , strasznie logało więc wyłączyłem. Już zarabiałem kase i wgl a tu bum ban ;)

Opublikowano

Heh .. postanowiłem znowu spróbować swoich sił. A myśle co mi tam mobbera odpale . Wbiłem 12 lvl wszystko fajnie , włączyłem go na chwile , strasznie logało więc wyłączyłem. Już zarabiałem kase i wgl a tu bum ban ;)

Najwyraźniej administracja ma dużo zgłoszeń i z opóźnieniem banuje graczy.

Opublikowano

Najwyraźniej administracja ma dużo zgłoszeń i z opóźnieniem banuje graczy.

tutaj jest anty hack po stronie serwera i w większości przypadków to system blokuje graczy a nie GA ;D

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

Waham się nad Wojownik,ninja :/

Osobiście radziłbym zagrać postacią, która spejclalizuje się w zdobywaniu doświadczenia oraz dropieniu przedmiotów, ponieważ wraz z dodaniem nowej klasy z pewnością każdy zacznie nią grać :P

Opublikowano

zalogowałem się dzis na postać żeby zobaczyć ile ludzi gra :P

m1 ch1 - 3 graczy ( razem ze mną)

m1 ch2 - tylko ja ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...