Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][PH] Metin2.ph (Global)

Nersu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejne nowości, które mają zostać wprowadzone w najbliższym czasie to System Kamieni Dusz oraz tzw. "System Details", który niestety nie mam pojęcia na czym konkretnie polega.

Oto screeny:

9UXIRab.jpg

bzyyaRH.jpg

EwjWx5I.jpg

Opublikowano

Po licho Ci spolszczenie?;p Ogarniesz max all w tydzień xD

Po licho Ci spolszczenie?;p Ogarniesz max all w tydzień xD

Dokładnie, poza tym spolszczyć można jedynie nazwy moobów oraz itemów, także wydaje mi się, że szkoda tracić na to w ogóle jakikolwiek czas.

Dużo ludzi gra?

Jak tak to z chęcią wbije ???

Mówiłem to już niejednokrotnie ale mimo wszystko powtórzę. Poczekajmy na dodanie piątej postaci, wtedy z pewnością graczy będzie od cholery za przeproszeniem :P

Opublikowano

A w tym wszystkim najlepsza jest nieświadomości graczy xD mianowicie to nie jest global tylko priv bo Ymir nie sprzedał im praw do postawienia kolejnego globala... co lepsze to Ymir nawet o tym nie wie, że ph powstał...

server został zrobiony dla kasy i po pół roku zostanie zamknięty a postacie z ph zostaną przeniesione na sg.

To tyle ode mnie:)

Opublikowano

A w tym wszystkim najlepsza jest nieświadomości graczy xD mianowicie to nie jest global tylko priv bo Ymir nie sprzedał im praw do postawienia kolejnego globala... co lepsze to Ymir nawet o tym nie wie, że ph powstał...

server został zrobiony dla kasy i po pół roku zostanie zamknięty a postacie z ph zostaną przeniesione na sg.

To tyle ode mnie:)

Skąd te informacje? Śledzę fanpage, fora itd. od dłuższego czasu i nie widziałem nigdzie podobnej notki. Chodzi mi o łączenie serwerów co jest kompletnie nierealne.

Opublikowano

Nie liczy się źródło informacji tylko to, że info jest prawdziwe... tak jak teraz postacie z us będą przenoszone na sg... tak samo będzie z ph.

Opublikowano

Kolejna aktualizacja!

- Poprawiono kilka drobnych błędów

- Zwiększono podwójnie drop przedmiotów

- Exp został zwiększony o 25%

- Zmniejszony DMG niektórych moobów w atlantydzie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

.ph to nie global tylko priv, get your facts straight :)

Prosiłabym o zmiane w tytule. .ph nigdy nie dostał licencji od ymir'a, wszystko możecie sobie poczytać na ten temat na epvp

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Wejdz sobie na ich strone i masz napisane:

©2012 WEBZEN YMIR GAMES Co., Ltd. All Rights Reserved. METIN2 logo, and the WEBZEN YMIR GAMES logo are trademarks or registered trademarks of WEBZEN YMIR GAMES. All other trademarks are the property of their respective owners. Published by Tec Interactive Pte.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Serwer kupił licencje od YMIRa i jest oficjalnym Filipinskim globalnym serwerem metin2.

Według mnie za dużo nie możemy się spodziewać po serwerze

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...