Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][PH] Metin2.ph (Global)

Nersu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up tak,jeżeli grałes na paradise hooligans jezeli sie nie myle czy kazachstan to wbijaj do chunjo ^ ^

Konto mozesz i itemy sprzedac za € legalnie na forum i duzo warte takie jak ebo+9 itp 1x ebo i masz 2itemy 4b ;p

Opublikowano

Ile osób on line? Ilu Polaków gra? Jak klimat w porównaniu do PLa(czy są cheaterzy itp.)?

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Ile osób on line? Ilu Polaków gra? Jak klimat w porównaniu do PLa(czy są cheaterzy itp.)?

Osób gra niewiele jak na globalny serwer, jednak na oficjalnym starcie powinno pojawić się multum osób. Klimat świetny, nie da się go opisać, trzeba samemu się przekonać. Cheaterzy są jak na każdym serwerze, jednak administracja w zabójczym tempie skraca ich żywot.

Opublikowano

Osób gra niewiele jak na globalny serwer, jednak na oficjalnym starcie powinno pojawić się multum osób. Klimat świetny, nie da się go opisać, trzeba samemu się przekonać. Cheaterzy są jak na każdym serwerze, jednak administracja w zabójczym tempie skraca ich żywot.

No to czekamy do zamknięcia bety i off. startu serwera ^_^

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

No to czekamy do zamknięcia bety i off. startu serwera ^_^

Przypominam, że konta oraz postacie z bety nie będą usuwane, więc radziłbym zacząć już teraz ;)

Opublikowano

Jeśli w spokojnym miejscu sobie bocicie gdzie jest mało ludu to jest ok. Ale niech ktoś was tylko zauważy do GA napisze i lipa ;(

Opublikowano

@up

nie pytałem czy ktoś gra u niebieskich / tylko informuje , jeżeli grasz tam to napisz PM

poza tym jak widzę to w czerwonych jest mniej polaków niż gdziekolwiek indziej...

_____

Zapraszam na serwer i miłej zabawy życze.

Opublikowano

@up

nie pytałem czy ktoś gra u niebieskich / tylko informuje , jeżeli grasz tam to napisz PM

poza tym jak widzę to w czerwonych jest mniej polaków niż gdziekolwiek indziej...

_____

Zapraszam na serwer i miłej zabawy życze.

Wybacz, ale nie do końca rozumiem, o ile ta wypowiedź była kierowana w moją stronę ;)

Opublikowano

Może itemki z is kupić na tabołkach?

Co innego jest w tym serwerze od Singapore?

Nowe itemki? Na początku mamy jakieś ułatwienie?

Opublikowano

Nie grałem zbyt długo na Metin2 SG, jednak wydaje mi się, że to niemalże ten sam serwer. Oczywiście jest kilka nowych questów czy dungeonów, jednak największą uwagę wśród graczy przyciąga całkiem nowa postać, która ma się ukazać w połowie tego roku.

Opublikowano

Co tutaj jest nowego ? No i to jest taki global który uciągnie parę tysięcy graczy ? ;)

O nowościach wspomniałem post wyżej. Natomiast jeśli chodzi o maszynę na jakiej stoi serwer to z pewnością jest ona nieziemska :P

Opublikowano

po co kupowali taką super maszynę, jak na serwerze gra jakieś 50-100 osób

To dopiero beta, poza krótką notką na swoim fanpage'u nie robili żadnej konkretnej reklamy. Na oficjalnej wersji z pewnością przybędzie wielu graczy, do tego 5-ta postać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...