Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [Dedyk]

kris006

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Arek16

Masz jakieś informacje od administracji? Wydaje mi się, że nie. Więc nie pisz czegoś o czym nie masz pojęcia.

Na temat startu? profil Daroniana oraz wypowiedzi.

Temat Konta ViP? Ich wypowiedzi , oraz granie na serwerze.

Client? daje linki które wcześniej były.

Nie mam informacji od Administracji tylko przetwarzam informacje z wcześniejszych ich postów.

//Reklama OFF.

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecałbym przyjrzeć się dobrze działaniom ludzi,których sobie dobrałeś.Po prostu,mówimy Tobie wszyscy,że jakaś tam osoba z teamu,rozdała eq,a Ty nie potrafisz przyjąć tego do wiadomości?

Opublikowano

Czemu dostaje się skille na m9? Zróbcie normalnie 10 ku do g, już nawet lepiej będzie 55ku niż od razu m9 i czytamy 19 książek.

Kiedy start serwera ?

Pozdrawiam

Karlik

Opublikowano

Czemu dostaje się skille na m9? Zróbcie normalnie 10 ku do g, już nawet lepiej będzie 55ku niż od razu m9 i czytamy 19 książek.

Kiedy start serwera ?

Pozdrawiam

Karlik

Zamiast M9 będzie na G . Start po południu .

Opublikowano

na g1 ? Po wbiciu na 17 pkt, czy od razu z buta wszystkie skille? Jeszcze gorzej.... Mam nadzieje, że berka będzie można cofnąć...

A w przybliżeniu jaki czas startu??

Dobra reklama by się przydała, np. u Bueny Costy, a może BanShee?

Pozdrawiam

Karlik

Opublikowano

Po południu to znaczy o której bo nie wiem czy czekać a okaże się ze serwer wystartuje o 17 czy tam 18

Opublikowano

Według mnie te ich zmiany sa do dupy ;D

Dać lepiej 55ku do g i te ksiazki po 100k do npc ;D

Handel by kwitł a teraz to gowno aura 150kk...

A kasy nie ma na co wydawać bo wszystko tanie poza robieniem skilli

Według mnie nie powinno się od mpc dostawać żadnych skilli tylko poprzez wbijanie lvla wbijać M'ki

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Nie mówiąc już o tym,że np wojownik,dostaje tylko 5 skili na M9... Szósty,czyli to "uderzenie gromu" zostaje tak jak był.

Opublikowano

ale jak przyjdzie dropic te 55 ku to mozna zwariować i jeszcze każdy metek jest ksuty

Opublikowano

ale jak przyjdzie dropic te 55 ku to mozna zwariować i jeszcze każdy metek jest ksuty

Ale jak byś miał po 100k w sklepie to przyjemnie by się wbijało i hanel by był niezły ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Zapraszam do shinso do gildii ANALTERROR i na Ts IP:178.217.190.17:6370 pokój 8.W sprawie o haslo pisać mi na pw.

Opublikowano

Wilson. podziel się z nami kiedy bedzie serwer online bo mi się bardzo spodobał. A po 2 wilson dodaj do handlarza fasole zen bo wbijanie skili na p to będzie masakra. I zmieńcie że jak się dostaje skile to żeby były one na m1 a nie samemu po 1 pkt wbijac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...