Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [Dedyk]

kris006

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daronian, może napiszesz nam w końcu na kiedy przewidujecie start serwera? Bo jak jutro popoludniu+reset postaci to ja podziękuję i z tego miejsca się z wami żegnam, honorowi gracze powinni zrobić to samo, żebyście wiedzieli, że się z nami w chuja nie leci. Kto by się pod to podpisał może zlajkować.

Nie pierdol już tak jeżeli mówisz już o honorze, to honorowa osoba powinna to wziąść na klate i czekać.

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spierdalaj mi z tymi gownami

chcesz tak pyskować chodz na team speak to nie gówno tylko oryginalny metin nie miałeś pewnie nawet 50lv ..bo nie umiałeś grać i jedyne priwy cię podniecają

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Daronian, może napiszesz nam w końcu na kiedy przewidujecie start serwera? Bo jak jutro popoludniu+reset postaci to ja podziękuję i z tego miejsca się z wami żegnam, honorowi gracze powinni zrobić to samo, żebyście wiedzieli, że się z nami w chuja nie leci. Kto by się pod to podpisał może zlajkować.

a Ty ConnaS jakim cudem jesteś postwriterem... no kurwa, bachor jak się patrzy.

Nie pierdol już tak jeżeli mówisz już o honorze, to honorowa osoba powinna to wziąść na klate i czekać.

hahahahahaahahahahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahahahaha, cóż za zasady
dad6adafce58.gif
Opublikowano

ty i tak masz zniżony poziom myślenia, u cb w szkole na cb mówili oszczy morda psi noga na tym serwerze gowno miałeś i chcesz reset ;]

Na pewno mam wyższy poziom myślenie od Cb, więc nie popisuj się bo jebi* Ci głupotą spod pachy . Pis Yoł . Co do serwera zapraszam serdecznie na pewno po resecie postaci będzie o niebo lepiej .

Opublikowano

Kiedy Wy się tak kłócicie to my już pracujemy od 3 godzin i przygotowujemy reklamę. Aktualnie poprawione zostało DT, dodane zmiany w handlarzach oraz edytowany klient. ;-)

ta jasne pracujecie chyba ciągniecie sobie fujary nawzajem kurwy pierdolone .. złodzieje kurwy .. !!! 3godziny ciągania pał do mordy.. ty szmato zajebano

Stara ci zdechła ty kurwo ruchano przez wibrator 3000 PIZDO ZAJEBANO!! marnowałem zjebany 1dzień expienia robienia skila a wy kurwy reset robicie bo chcecie wiecej graczy mieć haha pojebany jesteś jak twoja stara która była dziwka TY SKOCZONY SKORWYSYNIE WEZ ZAMKNIJ SERWER BO ZA TAKĄ MORDE JEST KARA do 5lat pozbawienia wolnosci lepiej sie schowaj Szmato i usun konto na mpcforum !

Jak ktoś się nie zgadza to jest szmatą mpcforum i ofermą dziurawego kondona

pozdrawiam. ten serwer to totalne gowno team to prostytutki i małpi ryje i obciagary podrywają chłopaków żeby se poruchać i zarobią 1000zl i pojdą na gejów.pl

nie polecam tegoserwera

kto głosuję na reset jest dziwką !!

MenegeR. ty cwelu jebany Starego nie masz i zamknij morde dziwko bo gowno miales i zdobyłeś frajerze

Opublikowano

Porażka nie priv :<

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

chcesz tak pyskować chodz na team speak to nie gówno tylko oryginalny metin nie miałeś pewnie nawet 50lv ..bo nie umiałeś grać i jedyne priwy cię podniecają

Akurat wbilem tam 47 ale mialem eq 5b etc chcesz filmik na yt?
Opublikowano

Pytanie do daroniana. Nie dacie rady zrobić wszystkiego na tip-top do północy lub do pierwszej i wystartować z serwerem?

Jak mówią, że południe jutro to jutro.

A daronian nie jest w administracji.

Opublikowano

Prezka na poziomie prezentacji do serverów hamachi. Jeśli chodzi o server, nie jest najlepszy. System skilli poprostu DOBIJA!

188761424774878497723.jpeg

Opublikowano

Dzisiaj mówią, że jutro po południu, a jutro znowu coś źle wyjdzie i znowu będziemy czekać kolejny dzień. Ah i no prezka fatalna jest w ogóle nie zachęca do gry.

Minus.png
Nowicjusz
Opublikowano

czekajcie kurwa na ten serwer i nie płaczcie, nikt was siła nie trzyma, ja pierdole.

i tak nie ma nic lepszego na teraz, same syfy easy wiec ja poczekam az ten wystartuje w 100 %.

Pozdro i hejterzy- umierajcie :x

stary wyjadacz.

Opublikowano

Akurat wbilem tam 47 ale mialem eq 5b etc chcesz filmik na yt?

co to 47lv ?dla mnie to 10h expienia samemu ja mam 93 i sie nie chwale

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@ConnaS 47 lv to 10h expienia powiadasz? a Twój post w innym temacie,mówi co innego

"ja osobiscie na pd x1 na pl wbiłem w nie całe 9 h" Post ten został napisany w TuTorialu o wbijaniu 30lv w 1 dzień.

Opublikowano

Hmm.a skąd macie pewność że po resecie będzie więcej graczy jak 100 ;>??Nie wszyscy co biorą udział w ankiecie muszą grać na serwerze.Moglibyście tym co grali dać możliwość zachowania itemów po przez włożenie ich do dozo.A tak to cała noc pójdzie w piz.. nie mówie że tylko mi.YOŁ

Opublikowano

Nie wiem czy teraz taka moda czy co ? Każdy serwer przechodzi po 2-3 restarty ,tracąc coraz więcej graczy.

Jeżeli już się na to decydujecie to chociaż napiszcie kiedy start ,o której ,co poprawione ,co dodane.

Pozdrawiam.

kmr3.gif

Opublikowano

@Arek16

Masz jakieś informacje od administracji? Wydaje mi się, że nie. Więc nie pisz czegoś o czym nie masz pojęcia.

Mów mi KeiseN :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...