Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [Dedyk]

kris006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rusz głową kurwa, że niektórzy grali całą noc, i teraz nasuwa się pytanie - po co grali? Aby skasowano im postać? No chyba nie, więc kurwa przestań udawać głupszego niż jesteś i nie pisz farmazonów bo dojebałeś takie hasło, że beke mam z ciebie koleś.

Głupi to jesteś tylko ty . Twój problem, że grałeś całą noc plebsie, nic Ci się nie stanie jak zagrasz od nowa . A i bekę to ja mam z Cb - zobacz co piszesz w postach .

Opublikowano

Głupi to jesteś tylko ty . Twój problem, że grałeś całą noc plebsie, nic Ci się nie stanie jak zagrasz od nowa . A i bekę to ja mam z Cb - zobacz co piszesz w postach .

Plebsie? Ty kurwa cioto, mój problem że jestem w topce, a płaczki pierdolone domagają się restartu, bo się inaczej chociaż na chwile do topki nie przebiją? Zlewam na Ciebie ciepłym moczem i na wszystkich ludzi Twojego pokroju i o takim samym sposobie myślenia.
dad6adafce58.gif
Opublikowano

Plebsie? Ty kurwa cioto, mój problem że jestem w topce, a płaczki pierdolone domagają się restartu, bo się inaczej chociaż na chwile do topki nie przebiją? Zlewam na Ciebie ciepłym moczem i na wszystkich ludzi Twojego pokroju i o takim samym sposobie myślenia.

Nie będę Ci odpowiadał i zniżał się do twojego poziomu .

Opublikowano

Nie ponizaj sie plebsie ;]

P.s znam Cie z innym privow i powiem 1 jestes peirodlonym skurwysynem ksuja
Opublikowano

Ta śmieszna ankieta miałaby sens jeśli głosujący podawaliby nicki pod którymi grali, a nie wtedy gdy będą głosowali ci którzy na servie nawet nie byli

Opublikowano

Nie ponizaj sie plebsie ;]

P.s znam Cie z innym privow i powiem 1 jestes peirodlonym skurwysynem ksuja

Nie ośmieszaj się 13latku - gimbus .

Opublikowano

Serwer bardzo duże zainteresowanie gdyz jak wiemy konkurencja została zniwelowana przez off serwera.

Teraz z minuty na minute tracicie graczy.

Postarajcie sie by nie zjebać tego co macie czyli dużo chętnych na serwer, ale widze ze juz sporo odchodzi.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Mozna wiedziec do kiedy ta ankieta jest>

UWAGA chce was ostrzec gadalem na ts z panem Krisem i co powiedzial kolejny serwer dla kasy....

Pozdro

po pierwsze nie ma serwera z isem ktory nie idze pod kase bo wiekszosc kasy idzie na utrzymanie serwera
Opublikowano

Używająć słowa "gimbus" już sam się skreśliłeś ty kurwa zjebie, o co wam chodzi z tymi gimbusami? Niejeden gimnazjalista ma więcej w głowie niż Ty (ty masz gówno w głowie)... pierdolony hipokryto sam pewnie nadal do gimnazjum zapierdalasz ale jak być modnym to być modnym... tfu kurwa gardzę takimi spierdolinami co od gimbusów cisną.

dad6adafce58.gif
Opublikowano

Kiedy Wy się tak kłócicie to my już pracujemy od 3 godzin i przygotowujemy reklamę. Aktualnie poprawione zostało DT, dodane zmiany w handlarzach oraz edytowany klient. ;-)

Opublikowano

Kiedy Wy się tak kłócicie to my już pracujemy od 3 godzin i przygotowujemy reklamę. Aktualnie poprawione zostało DT, dodane zmiany w handlarzach oraz edytowany klient. ;-)

To kurwa dawaj lauchera clienta i on a nie kurwa
Opublikowano

Prośba do administracji aby dodała pety i kostiumy oraz nowe fryzury, rozkręciło by to w małym stopniu serwer oraz nowe bossy i mapki bo żadnych nie widziałem .

Opublikowano

Daronian, to dobrze ze cos robicie. Ale nie robcie cofki, duzo graczy sporo gralo i co teraz? Cofka...

Kto bedzie chcial grac to zagra na 100% :}

Popierajcie kliknieciem "Lubie To" to moze daronian nie zrobi cofki.

Napisałem smieszny post, a może pomogłem? Nagrodź mnie klikając Lubie To

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler [ Pokaż ] a ze smiechu Cie brzuch zaboli ;D

Opublikowano

Tak ale on mial z 6 serwow i kazdy padal po tygodniu -,-

Teraz jest daro w teamie to może się coś poprawi.

Mam nadzieje że będzie ten reset bo wole już grać z innymi graczami niż handlować samym ze sobą. ^^

ktoś i coś

Opublikowano

nie no moze mam pobrać odnowa clienta nowego .. popier.. cie??

Spier.. serwer.. na dobre

Opublikowano

Daronian, może napiszesz nam w końcu na kiedy przewidujecie start serwera? Bo jak jutro popoludniu+reset postaci to ja podziękuję i z tego miejsca się z wami żegnam, honorowi gracze powinni zrobić to samo, żebyście wiedzieli, że się z nami w chuja nie leci. Kto by się pod to podpisał może zlajkować.

dad6adafce58.gif
Opublikowano

ty i tak masz zniżony poziom myślenia, u cb w szkole na cb mówili oszczy morda psi noga na tym serwerze gowno miałeś i chcesz reset ;]

Opublikowano

A czy ja robilem serwa? nie bede robil a jak sie biora to maja byc professional a nie jakies łamagi jak team GraYST

ty jeszcze się odzywasz no life ? profesje to możesz mieć jak zrobisz sam byłem administratorem w minecrafcie to nawet tam potrafi się wszystko zepsuć wiec nie udzielaj się i idz graj w metina.pl lub ph

za wysoka sygnatura

Opublikowano

ty jeszcze się odzywasz no life ? profesje to możesz mieć jak zrobisz sam byłem administratorem w minecrafcie to nawet tam potrafi się wszystko zepsuć wiec nie udzielaj się i idz graj w metina.pl lub ph

Spierdalaj mi z tymi gownami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...