Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [Dedyk]

kris006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie mogę się zalogować nawet. . . mam launchera+tą łatkę i gdy się loguję, pisze "Zostaniesz połączony. ." Szlag mnie trafia.

bez tej łatki..!!!!

usuń ta łatke i wtedy wejdziesz.

Opublikowano

VaScO. nie działa bo naprawiają błędy nie działał handlarz zbroją miał itemy handlarki i sklep ze wierzchowcami tez nie działał

Opublikowano

U was tez stronka nie dziala?

Bo nie moge konto zrobic, a chce sobie pograc ;p

???

Co opadła kopara?

Weź nie wnerwiaj mnie tylko daj like

Nie bądź noobs

Opublikowano

Boże porażka -,- Zrobiłem tą łatkę, loguje sie wszystko fajnie piękne i nagle wyjebało. Patrze konserwacja... No nie wierze. Los chce abym nie zawitał w topce ^^

graphic.png

Opublikowano

Panie Daronian,co pan powie na temat rozdawania eq? Gracz o nicku Elitex,dostał od GMa 3 itemy.1) pierscien expa, 2)szpon+9 5xB i 3) stal sura+9 5xB.

Jaki sens ma gra na tym serwerze,skoro przypadkowe osoby otrzymują za darmo ekwipunek?

Muszę przyznać,że wiązałem z tym serwerem duże nadzieje,myślałem,że w końcu trafiłem na serwer idealny jak dla mnie.Czyżbym się przeliczył?

Myślę,że serwer lepiej wyjdzie,jeśli dana osoba,zostanie po prostu usunięta z teamu.Takie rzeczy szybko wychodzą na światło dzienne.

Dodam,że podobno dostał itemy od kogoś takiego jak [GM]Pr00sto Ale możliwe,że kłamał.

Opublikowano

Chciałbym Was poinformować, że planujemy nieco bardziej usprawnić ten serwer. Chcemy go otworzyć na nowo bez żadnych bugów oraz z wieloma poprawkami i nową maszyną. Oczywiście wszystkie kody z SM będzie można wykorzystać jeszcze raz, jeżeli użyto ich na tej wersji serwera - więc nic nie stracicie. Za chwilę pojawi się ankieta ogólna stronie głównej Antisa.eu

Opublikowano

Chciałbym Was poinformować, że planujemy nieco bardziej usprawnić ten serwer. Chcemy go otworzyć na nowo bez żadnych bugów oraz z wieloma poprawkami i nową maszyną. Oczywiście wszystkie kody z SM będzie można wykorzystać jeszcze raz, jeżeli użyto ich na tej wersji serwera - więc nic nie stracicie. Za chwilę pojawi się ankieta ogólna stronie głównej Antisa.eu

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH kurwa kurwa kurwa mac alwe rozjebales rozjebales rozjebales system system system kurwa wiedzialem ze bedzie tak jak z graystem!

P.S polowa graczy odejdzie z serwa

Opublikowano

Mamy przez to zrozumieć, że off do odwołania ?

571811439657432513510.png

Opublikowano

Czyli serwer się kończy jak każdy Krisa . Pzdr .

Opublikowano

Halo,panie daronian,proszę odpowiedzieć na mojego posta na poprzedniej stronie.Pan Pr00sto chyba nie powinien być dalej w teamie.Jeśli miałbym tam dalej grać,to nie czułbym się dobrze,wiedząc,że taki człowiek jest w teamie (nie wiem kim on jest konkretniej)

Opublikowano

Chyba ktoś nie zrozumiał - serwer nie będzie zamknięty na zawsze, tylko przez jeden dzień. ;-)

Opublikowano

Chyba ktoś nie zrozumiał - serwer nie będzie zamknięty na zawsze, tylko przez jeden dzień. ;-)

Czyli jutro będzie online czy w niedziele ?

Opublikowano

Serwer będzie zamknięty na 1 dzień i usunęte będzie wszystko myślisz ze każdemu sie będzie chciało od 0 robić eq i skille ?

Opublikowano

Odejdzie połowa graczy jeżeli to zrobię? O nie... 50 osób odejdzie, wielka szkoda. Wolę mieć serwer opóźniony o ten jeden dzień niż serwer gdzie będzie grało 100 osób online. Nie wydaje mi się, abyście zostali dłużej niż tydzień z taką małą ilością graczy. Dlatego to robię. Dzisiaj będziemy pracować całą noc i chcemy otworzyć na nowo jutro po południu - bez bugów, z dobrą reklamą, profesjonalnością.

Opublikowano

Odejdzie połowa graczy jeżeli to zrobię? O nie... 50 osób odejdzie, wielka szkoda. Wolę mieć serwer opóźniony o ten jeden dzień niż serwer gdzie będzie grało 100 osób online. Nie wydaje mi się, abyście zostali dłużej niż tydzień z taką małą ilością graczy. Dlatego to robię. Dzisiaj będziemy pracować całą noc i chcemy otworzyć na nowo jutro po południu - bez bugów, z dobrą reklamą, profesjonalnością.

Debilu ty lepiej mysl kto dales do team tego technika owego Pr00sto czy jak mu tam dal mi PD za free za nic radzę go wywalic i np wziasc cegielke z team pandory.

Bo jak narazie to widać 2 grayst normalnie identyczny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...