Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antisa.eu [Dedyk]

kris006

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odejdzie połowa graczy jeżeli to zrobię? O nie... 50 osób odejdzie, wielka szkoda. Wolę mieć serwer opóźniony o ten jeden dzień niż serwer gdzie będzie grało 100 osób online. Nie wydaje mi się, abyście zostali dłużej niż tydzień z taką małą ilością graczy. Dlatego to robię. Dzisiaj będziemy pracować całą noc i chcemy otworzyć na nowo jutro po południu - bez bugów, z dobrą reklamą, profesjonalnością.

Z dobrą reklamą to znaczy ?

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma żadnego ekwipunku z navicatu, skończcie!

To co zwykle daronian gdzie nie umoczysz palce tam psujesz.

Tak. Szczególnie, że nigdy nie robiłem serwerów tylko same reklamy - w tym przypadku też, ale zabiorę się do pracy i Ci coś pokażę. Nie czekam na Ciebie, ani na resztę słabych hejtów. Idźcie sobie grać na Metin2.pl, a na Aniste nawet się nie logujcie - naprawdę, lepiej dla każdego, bo Wam żyłka pęknie i życie stracicie jak będzie off na 10 minut.

Z dobrą reklamą to znaczy ?

Ta reklama, którą zrobiłem to marna prezentacja i jakoś weszło z niej 350 osób na start. Teraz zrobię coś prawdziwego, czyli fullpakiet jak to mówią. :-)

Opublikowano

Zróbcie ankiete na forum czy gracze chcą od 0 znów zaczynać nie wiem do 20ankieta jak bedzie więcej żeby było od 0 to zrestartujecie serwa a nie tak sie wam umysliło i tak zrobicie

Opublikowano

Ja chetnie poczekam. Dlugo czekalem na podobny serwer, a pierwsza odslona troche nie wyszla. Mam nadzieje, ze poprawi sie to na lepsze.

PS: Wszyscy hejtuja, a jak serwer wyjdzie jutro-pojutrze, to beda grac.. Bez sensu ten spam.

Opublikowano

Znajdź mi innego idiotę który stawia serwer po raz enty i po raz enty za 3 dni chce go od nowa stawiac. Skoro nie znasz się na tym to po co próbujesz postawić serwer? Chłopie masz te 20 pare lat to znajdz cos w zyciu realnym , a nie bierzesz sie za internetową grę której nie potrafisz skonfigurować .

Daj mi przykład mojego serwera... ja reklamuję te serwery - zrozum! To, że padają to nie moja wina, ja nawet nie miałem do nich dostępów. Dopiero teraz chcę przejąć pałeczkę i coś zrobić - wyjdź stąd hejterze za 5 groszy, bo tylko wymądrzać się umiesz. Jeszcze rok temu bym Cię pojechał, ale zrozumiałem wiele rzeczy po długiej przerwie i się śmieję z tego co piszesz i robię screeny. Wiesz dlaczego? Bo to mi daję siłę do cięższej pracy i chwalenia się potem jak to ludzie mnie znają i hejtują, aby być fajnym.

JA SAM ROBIĘ REKLAMY I JUTRO ZROBIĘ REKLAMĘ TEGO SERWERA. SKOŃCZCIE MI SPAMOWAĆ CO MAM ZROBIĆ, JAK MAM ZROBIĆ I PO CO MAM ZROBIĆ. OK? ;-)

Opublikowano

Pozdrawiam.. od nowa .. Żegnam nie zagram 2grayst 1dzien nie bede czekal narka

Ten serwer postoi max 1tyddz nie polecam

Miałem na tym serwerze sm wydałem. i konto 40lv skile g1 eq dlamnie wspaniałe i mi tu wpier.. ze od nowa..haha!

Opublikowano

JEZELI SERWER JUTRO WYSTARTUJE TO PZDR... ODPALCIE GO W PON. PO POLUDNIU LUB Z RANA -,- WATPIE ZE KTOS W NIEDZIELE GRA DUZO..

Napisałem smieszny post, a może pomogłem? Nagrodź mnie klikając Lubie To

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler [ Pokaż ] a ze smiechu Cie brzuch zaboli ;D

Opublikowano
WWW.ANTISA.EU Na taK!!!!

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

JEZELI SERWER JUTRO WYSTARTUJE TO PZDR... ODPALCIE GO W PON. PO POLUDNIU LUB Z RANA -,- WATPIE ZE KTOS W NIEDZIELE GRA DUZO..

Po pierwsze jutro jest sobota, polecam nauczyć się dni tygodnia. Po drugie wybacz kolego ale w poniedziałek sporo osób chodzi do pracy i do szkoły a to, że Ty masz ferie i siedzisz od rana przed kompem nas nie obchodzi.

@top

Moim zdaniem reset jest konieczny, ponieważ co chwile wchodziły jakieś nowe zmiany, przewy. Jestem za resetem

Opublikowano

Bardzo prosze wszystkich graczy, aby na stronie:

antisa.eu

głosowali na NIE

Napisałem smieszny post, a może pomogłem? Nagrodź mnie klikając Lubie To

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler [ Pokaż ] a ze smiechu Cie brzuch zaboli ;D

Opublikowano

Aaa to ja już widzę kurwa kto tak głosuje, zjeby z mpcforum... wbiłem topkę a wy już kurwa chcecie kasowania postaci - chuj wam w dupe nooby

Masz racje

ktoś sprzedził nad postacia duzo godzin ladne eq mial

a tui zjeby mpcforum glosuja a 70% tych co glosuja nie beda grali ;}

Opublikowano

W poniedziałek jest szkoła i trzeba iść, a nie siedzieć przed komputerem ;x

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Widzę, że nieźli napinacze tutaj siedzą . Pomyślcie logicznie wolicie mieć postacie i 100online czy nie mieć postaci i bugów i mieć 300online ? Ruszcie głową .

Opublikowano
Widzę, że nieźli napinacze tutaj siedzą . Pomyślcie logicznie wolicie mieć postacie i 100online czy nie mieć postaci i bugów i mieć 300online ? Ruszcie głową .

Rusz głową kurwa, że niektórzy grali całą noc, i teraz nasuwa się pytanie - po co grali? Aby skasowano im postać? No chyba nie, więc kurwa przestań udawać głupszego niż jesteś i nie pisz farmazonów bo dojebałeś takie hasło, że beke mam z ciebie koleś.

dad6adafce58.gif
Opublikowano

Ja jestem za resetem!

A spinacze nich mówią co chcą. I tak o wszystkim zdecyduje większość głosów, a wygląda na to, że mimo wszystko większość graczy jest za resetem, więc spinaki, wiele do gadania nie macie !

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Masz racje

ktoś sprzedził nad postacia duzo godzin ladne eq mial

a tui zjeby mpcforum glosuja a 70% tych co glosuja nie beda grali ;}

Dużo godzin po 23.30 można było normalnie zaczać grac:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...